icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

kakatka1
20. dec 2011

Ako som Vas mohla informovat, ked peniaze prisli v piatok a hned aj v ten den som Vam balik odoslala. A nie je moj problem, ze posta Vam to dorucila az v pondelok. Stale je to odrazadlo 3v1 a vy to neviete rozumne riesit, zial!

annie13
20. dec 2011

@kakatka1 tato tema je tu na to a mozte sa hnevat kolko chcete ale pokial tam nieje ta cast na hojdanie tak to zdaleka nieje 3v1 a ta suma adekvatna na auticko s tlacnou tycou nieje pretoze to aj v draciku stoji 15 eur a mimochodom kedy sme si my potykali

kakatka1
20. dec 2011

@annie13 Ja sa vobec nehnevam, iba pisem, aby si kazdy zistil pravdu z oboch stran, ohovarat druhych za chrbtom je to najlahsie a ubohe. Ja som nikoho na kupu tovaru nenutila a ooooo pardon mila pani tak VY by ste sa mala dat radsej na forum drbov!

piacere
20. dec 2011

@kakatka1 nečítate poriadne? Tu nikto nehovorí o nútení ku kúpe niečoho alebo niečom podobnom. Tu je reč o tom, že daná kupujúca bola z vašej strany oklamaná, pretože kupovala odrážadlo 3v1 a vy ste jej neposlali všetky časti... O to tu ide... Stačilo uviesť do inzerátu, že už všetko nemáte a že to predávate ako 2v1 napr. ....

kakatka1
20. dec 2011

Tak naposledy, nikto nebol nikym oklamany, kupujuca je o vsetkom informovana, nic z odrazdla nechyba.

gemini2
20. dec 2011

@annie13
@piacere pani mi pisala, ze tu stratenu vec, ktoru predtym nemala, uz nasla a je ochotna mi ju poslat na moje naklady.

gemini2
20. dec 2011

@kakatka1 opakujem, kupovala som 3v1- odrazadlo, vozitko a hojdacku! ako som mala vediet ze ten diel na hojdanie nedostanem?

kakatka1
20. dec 2011

@gemini2 poslala som ti IP a je to na tebe, dovody vies!

annie13
20. dec 2011

@gemini2 ako??? tak ona to zabudne pribalit a na Tvoje naklady no toto je uz naozaj obdivuhodne

gemini2
Odpoveď bola odstránená
gemini2
20. dec 2011

@annie13 dnes to nasla, tak mi to posle na moje naklady...

piacere
20. dec 2011

@kakatka1 a čo je potom tá správa, ktorú tu dala kupujúca? "Nie už k tomu nič nie je, všetko čo bolo k tomu som vam poslala..."? Klamstvo!

solinkarka
20. dec 2011

Sila ake su niektore podvodnicky....najprv napise ze uz k tomu nic nie je a na druhy den sa to zazrakom najde 😠 a este na naklady poskodenej,,,,fakt des...hambi sa dotycna! 😠

michaela80
20. dec 2011

@bbtina nie kazda banka to ma tak..ja ked zadam v nedelu vecer z mbanku platbu tak na druhy den ju dotycny ma..alebo opacne.. 🙂

annie13
20. dec 2011

@kakatka1 nehnevajte sa ale to sa nehanbite, najprv tvrdite ze nic k tomu nieje a napriek tomu uvediete 3v1 - hojdanie, potom to najdete a chcete to poslat na naklady kupujucej!!! by som sa hanbila nielen ze by som to poslala urychlene prvou triedou ale aj s darcekom a velkym ospravedlnenim aby sa drobci @gemini2 stihli hojdat este pod stromcekom

mne takto dosiel konik a pani zabudla pribalit tu drevenu spodnu cast tak nielen ze mi to poslala I triedou na svoje naklady ale este mi vratila na ucet 10 € s ospravedlnenim ze ju to velmi mrzi, peniazky som jej poslala spat vsak pomylit sa moze kazdy ale nie vedome takto klamat ze hojdanie atd

shadows324
20. dec 2011

@gemini2
Kontaktovala som admina a cez internu postu vyzvala predavajucu problem riesit.Vyjadrila sa tymto sposobom:
iete co ja vam dam cislo na svagrinu ona to predavala cez moj bazarik rieste to s nou t.c......... vola sa
SIMONA SULEJOVA takto som dopadla uz v zivote nebudem predavat na mojom bazariku cudzie veci Ako mam reagovat viete mi poradit maminky.

argyro
20. dec 2011

@shadows324 no mňa by nezaujímalo, že ona robila niekomu službu, to je výlučne jej problém. Ty si nakúpila tovar od nej, teba nejaká jej švagriná zaujímať nemusí, riešiť to musí ona. Žiaľ, keď súhlasila s tým, že jej to predá, zobrala na seba túto zodpovednosť.

shadows324
20. dec 2011

Urcite suhlasim s tymto nazorom a tak sa vyjadrim aj ja.Dakujem

shadows324
20. dec 2011

@argyro
Ja som ochotna a to som aj predavajucej oznamila,ze hojdacku na jej naklady dam do opravy.

martinka17
20. dec 2011

@piacere nezuabudni pre @kakatka1 pridať negatko, aby aj ostatné maminky vedeli, že nie každá 3-ka je naozaj trokombinácia. A za tieto dopisovačky by som ja dala aj na čiernu listinu 😠 Sama sa verejne priznala k chybe a nemá ani toľko aby sa ospravedlnila? 😲 😖 😖

gemini2
20. dec 2011

@martinka17 no naozaj- nie kazda 3-ka je naozaj trojkombinacia... 😀

svetkaadamko
20. dec 2011

@gemini2
@kakatka1 tak tomuto sa hovori drzost 😠 predat nieco ako 3v1, potom klamat, ze nic k tomu nechyba, zrazu prist na to, ze ta vec sa nasla a este aj vystupovat takymto sposobom? okamzite by som z principu tu vec vratila a nech sa na nej hojda sama 😠
suhlasim s @annie13

gemini2
20. dec 2011

@svetkaadamko uz som zvazovala ze to vratim ale nechcem brat chlapcom radost, uz si to oblubili.🙂

annie13
20. dec 2011

@gemini2 a uz s tebou nekomunikuje?

gemini2
20. dec 2011

@annie13 naposledy mi napisala ze mi to teda posle na moje naklady. (Ocakavam ze na dobierku- boh vie za kolko...) Ach jaj...

annie13
20. dec 2011

@gemini2 sa nestacim cudovat

@kakatka1 a toto spravi mamicka mamicke, naozaj hanba

argyro
20. dec 2011

@gemini2 na TVOJE náklady... tak toto je snáď zlý žart 😖

svetkaadamko
20. dec 2011

@gemini2 to ti verim, presne tak by som to aj ja brala, keby som videla tu radost v detskych ockach a predstavila si, ze to znicim, tak by ma to stvalo 😠
@argyro
@annie13 a toto si zasluzi velkeeee negatko a podla mna aj ciernu listinu, zial, keby dotycna normalne priznala chybu a bola ochotna to riesit, nepoviem, ale takto? a pred Vianocami? je mi z toho normalne zle 🙄 😠

stanislavao
21. dec 2011

topanky mi poslala obycajne, ani nie 1.triedou a nie doporucene. som zvedava, ked sa v tomto predvianocnom zhone stratia, ze ci mi vrati peniaze. neznasam toto, ked je dohoda doporucene a posle obycajne, lebo manzel nemal cas vypisovat podaci listok. do kelu tam.

argyro
21. dec 2011

@annie13
@svetkaadamko ja tiež nechápem, či je tak ťažké priznať si chybu.. stačilo povedať - zabudla som ten podstavec pribaliť, veď to sa stáva a ja verím, že by to @gemini2 pochopila a všetko mohlo dopadnúť k spokojnosti oboch strán, aj hodnotko mohlo byť pozitívne.. lebo každá môžeme urobiť chybu, na niečo zabudnúť. ale zapierať niečo tak očividné, hádať sa, že čierne je biele - tak to je tak na úroveň MŠ. Keby to bolo aspoň trošičku nejednoznačné. Ale toto je tak jasný prípad, že jasnejší ani nemôže byť. @kakatka1 naozaj je tak ťažké priznať si chybu? ešte stále máte šancu..