Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@kakatka1 nečítate poriadne? Tu nikto nehovorí o nútení ku kúpe niečoho alebo niečom podobnom. Tu je reč o tom, že daná kupujúca bola z vašej strany oklamaná, pretože kupovala odrážadlo 3v1 a vy ste jej neposlali všetky časti... O to tu ide... Stačilo uviesť do inzerátu, že už všetko nemáte a že to predávate ako 2v1 napr. ....
Tak naposledy, nikto nebol nikym oklamany, kupujuca je o vsetkom informovana, nic z odrazdla nechyba.
Sila ake su niektore podvodnicky....najprv napise ze uz k tomu nic nie je a na druhy den sa to zazrakom najde 😠 a este na naklady poskodenej,,,,fakt des...hambi sa dotycna! 😠
@bbtina nie kazda banka to ma tak..ja ked zadam v nedelu vecer z mbanku platbu tak na druhy den ju dotycny ma..alebo opacne.. 🙂
@kakatka1 nehnevajte sa ale to sa nehanbite, najprv tvrdite ze nic k tomu nieje a napriek tomu uvediete 3v1 - hojdanie, potom to najdete a chcete to poslat na naklady kupujucej!!! by som sa hanbila nielen ze by som to poslala urychlene prvou triedou ale aj s darcekom a velkym ospravedlnenim aby sa drobci @gemini2 stihli hojdat este pod stromcekom
mne takto dosiel konik a pani zabudla pribalit tu drevenu spodnu cast tak nielen ze mi to poslala I triedou na svoje naklady ale este mi vratila na ucet 10 € s ospravedlnenim ze ju to velmi mrzi, peniazky som jej poslala spat vsak pomylit sa moze kazdy ale nie vedome takto klamat ze hojdanie atd
@gemini2
Kontaktovala som admina a cez internu postu vyzvala predavajucu problem riesit.Vyjadrila sa tymto sposobom:
iete co ja vam dam cislo na svagrinu ona to predavala cez moj bazarik rieste to s nou t.c......... vola sa
SIMONA SULEJOVA takto som dopadla uz v zivote nebudem predavat na mojom bazariku cudzie veci Ako mam reagovat viete mi poradit maminky.
@shadows324 no mňa by nezaujímalo, že ona robila niekomu službu, to je výlučne jej problém. Ty si nakúpila tovar od nej, teba nejaká jej švagriná zaujímať nemusí, riešiť to musí ona. Žiaľ, keď súhlasila s tým, že jej to predá, zobrala na seba túto zodpovednosť.
@argyro
Ja som ochotna a to som aj predavajucej oznamila,ze hojdacku na jej naklady dam do opravy.
@svetkaadamko uz som zvazovala ze to vratim ale nechcem brat chlapcom radost, uz si to oblubili.🙂
@gemini2 to ti verim, presne tak by som to aj ja brala, keby som videla tu radost v detskych ockach a predstavila si, ze to znicim, tak by ma to stvalo 😠
@argyro
@annie13 a toto si zasluzi velkeeee negatko a podla mna aj ciernu listinu, zial, keby dotycna normalne priznala chybu a bola ochotna to riesit, nepoviem, ale takto? a pred Vianocami? je mi z toho normalne zle 🙄 😠
topanky mi poslala obycajne, ani nie 1.triedou a nie doporucene. som zvedava, ked sa v tomto predvianocnom zhone stratia, ze ci mi vrati peniaze. neznasam toto, ked je dohoda doporucene a posle obycajne, lebo manzel nemal cas vypisovat podaci listok. do kelu tam.
@annie13
@svetkaadamko ja tiež nechápem, či je tak ťažké priznať si chybu.. stačilo povedať - zabudla som ten podstavec pribaliť, veď to sa stáva a ja verím, že by to @gemini2 pochopila a všetko mohlo dopadnúť k spokojnosti oboch strán, aj hodnotko mohlo byť pozitívne.. lebo každá môžeme urobiť chybu, na niečo zabudnúť. ale zapierať niečo tak očividné, hádať sa, že čierne je biele - tak to je tak na úroveň MŠ. Keby to bolo aspoň trošičku nejednoznačné. Ale toto je tak jasný prípad, že jasnejší ani nemôže byť. @kakatka1 naozaj je tak ťažké priznať si chybu? ešte stále máte šancu..

Ako som Vas mohla informovat, ked peniaze prisli v piatok a hned aj v ten den som Vam balik odoslala. A nie je moj problem, ze posta Vam to dorucila az v pondelok. Stale je to odrazadlo 3v1 a vy to neviete rozumne riesit, zial!