icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

rainee
19. dec 2011

@gemini2 ak tam nieco chyba ziadaj vratenie penazi a posli tovar spät, ale podla fotky sa mi to nezda na hojdacku, jedine ak by sa to napasovalo do nejakeho obleho spodku - podstavca 😕

nadhera
19. dec 2011

@silvia1983 sobotu a nedelu vobec neratat , len pracovne dni. Ak je ina banka - dva dni , ak rovnaka - pride este v ten isty den.

rainee
19. dec 2011

@little84 radsej sa vzdy vopred pytaj na detailny stav tovaru ak ti aj taketo veci vadia, lebo 90% pouzivanych veci zvykne mat jemne minizmolky z prania....

zuzana17
19. dec 2011

@silvia1983 aj na pošte majú 🙂

gemini2
19. dec 2011

@rainee na spodku su aj dierky na nejaky diel este. Mal tam byt este taky obluk- predavajuca pisala ze je to aj na hojdanie...(( Nechcem to vratit, mrzi ma ze som sa sklamala- ani nemam chut pisat jej hodnotenie...(((

stanislavao
19. dec 2011

@gemini2
viete co, ja som to nemala, ale viem, ze to sa hojda nejako inak, nie je to tak, ze to treba postavit na nejake podlozky hojdacie, ale len telom, alebo ritkou sa nejako deti kyvu dopredu a dozadu a tym by sa to malo rozhojdat. skuste to ist pozriet niekam do obchodu, kde to maju, nech vam to predvedu, alebo na internete sa opytajte priamo v nejakom internetovom obchode, aby vam to opisali.

rainee
19. dec 2011

@gemini2 tak ju poziadaj nech ten diel aspon skusi najst, mozno ho len niekde doma zapatrosili alebo ziadaj vratenie casti penazi. alebo ak vies presne typ a znacku kukni si to na internete, su aj videa k hrackam cez youtube.com.

stanislavao
19. dec 2011

@gemini2
ano, uz som to pozerala na nete a mal by tam byt asi nejaky "podvozok" na hojdanie. a predavajuca uz nema k tomu ziadny diel? nema od toho ani navod? skuste si najst navod podla nazvu na internete.

ivett1
19. dec 2011

@gemini2 ahoj, tak toto je určite autíčko odrážadlo 3 v 1...ale, ide o chodítko- vozítko-odrážadlo 😉 ..malo by mať vzadu vodiacu tyč...(na foto to nie je vidieť) ...na hojadanie by bolo treba pridať dolu pod kolieska ešte nejaké lišty, alebo "dosku" ...ak teda nejde o závesnú hojdačku (ktorú upevníš niekde na strop, alebo medzi zárubne...) a to sa mi príliš nezdá...pozri tu
http://www.smobyk.sk/odrazadla-odrazadla-smoby-...

little84
19. dec 2011

@rainee ja sa stale pytam na to ale teraz som nejak zabudla,verila som tomu ze ked bolo pisane ze malo nosene a uplne bezchybne,tak tam by zmolky byt nemali.no neopytala som sa a hned som na to doplatila ☹

gemini2
19. dec 2011

@rainee
@stanislavao tak ja sa este opytam na ten diel, som tak znechutena ze sa mi to teraz ani nechce riesit...najprv sa mi neozyvala, po dvoch sprvach mi napisala ze uz to odoslala. Po tom co som sa pytala na to hojdanie, odpovedala, ze ona nevie a ze na hojdanie to nevyuzivali a navod stratila...

fukylove
19. dec 2011

@gemini2 http://dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=9357... takto nejako by malo vyzerat to odrazadlo zo spodu, aby sa dalo kolisat... 😉 my mame doma toto z linku... tebe tam chyba nejaky spodok prave na hojdanie 🙂

ivett1
19. dec 2011

@gemini2 ...ale, ak to odrážadlo predávala ako 3v1 s tým, že jedna z funkcií je aj hojdačka, tak potom musí vrátiť časť peniažkov...keď nepribalila tú základnú časť...veď to čo je... 😅

gemini2
19. dec 2011

@fukylove tiez si myslim, ze ked sa to ma hojdat, tak tam nieco chyba...

gemini2
19. dec 2011

@ivett1 jedna z funkcii mala byt hojdanie...tak teraz neviem....

piacere
19. dec 2011

@gemini2 určite žiadaj vrátiť peniaze... veď to ako keby som predala kočík a kupujúcej ho poslala bez kolies 😅 to kde sme? 😠

zanika1983
19. dec 2011

ako citam, tak su vselijake mamicky...aj ja som tu kupila kabatik, s ktorym som nebola spokojna-nechcem konkretizovat, ale dotycna mi ho zobrala spat a vratila peniazky.....treba sa radcej 100x opytat, inak neviem, popripade napisat adminovi, aj oni poradia, v poslednom pripade sa obratia na policiu ak je uz fakt niekto taky ........

gemini2
19. dec 2011

@piacere
@ivett1
@rainee dakujem, hodnotenie som napisala, uvidim ci sa to doriesi....normalne uz nemam chut tu nakupovat.....a to mala len kladne hodnotenia..... 😠

mamkakatka
19. dec 2011

@gemini2 ahoj...ja to mam doma a chyba ti spodna cervena cast

annie13
19. dec 2011

@gemini2 aj kamoska ho ma
@mamkakatka a presne ako hovori mamkakatka to cervene pri tom muselo byt
posli jej tuto foto alebo link na konverzaciu iste to maju doma ak nie nech ti vrati cas penazi my mame doma co dala fukylove link ale nikdy sa nehojdali ani jeden

gemini2
19. dec 2011

@annie13
@mamkakatka dakujem, uz som jej napisala hodnotenie, ze nie som spokojna....ziadne diely uz nema......som sklamana.... ☹

annie13
19. dec 2011

@gemini2 tak potom vedome klamala ked napisala 3v1 a doslova hojdanie a nema to na to konstrukciu, nech ti vrati peniaze aj s postou tam a spat

mamkakatka
19. dec 2011

@gemini2 kolko si zan dala?? nove stoji v rozpäti 40€ - 45€

gemini2
19. dec 2011

@annie13 ano, klamala. doslova pisala, ze sluzi na vozenie, hojdanie aj ako odrazadlo ☹

gemini2
19. dec 2011

@mamkakatka stalo s postou 18,20...... nie je to vela ale ja som sa lakomila prave na to hojdanie..... ☹

mamkakatka
19. dec 2011

@gemini2 ti chyba jedna cast, za ktoru si tiez zaplatila, kedze si platila za 3v1....ja som vcera riesila, kupila som sadu z reg. int. obchodu a prisla mi nekompletna a kedze som ju chcela aj tak, pan mi spustil cenu a som spokojna ja aj on. Tak jej navrhni, ked to chces, nech ti vrati cast ceny, inac mozes pozadovat vratenie penazi + postovne + spätne postovne ako ti radia baby

shadows324
19. dec 2011

Ahojte maminky chcela by som s vami podelit o skusenost.Pve kroky nasho obchodiku sa zacal po dohode prevodom peniazkou na ucet za vyhliadnuty tovar,ktory podla opisu bol v 100% zachovalom stave,podla fotografii sa nam velmi pacily a podla hodnotenia sa jednalo o spolahlivu osobu.Od prevodu na ucet nam balik po par dnoch prisiel dobierkou v rovnakej cene prevadzanej sumy na ucet. Po zdllllllhavej komunikacii(tyzden) a ziadani prefotenych dokladov o poslani,nam prisli postovou poukazkou peniazky,za ktore sme prebrali dobierku.Doma nas cakalo mile prekvapenie,vo forme tovaru ktory nezodpovedal opisu predavajucej.Vzhladovo-doskriabane,dobite a dosuchane,s tym ze na strieske chyba na baterky.Co sa tyka fucknosti,hojdanie takmer ziadne,po zmene rychlosti ziadny rozdiel,s tym ze jedna kontrolka na rychlosti nesvieti,a vsak podotykam este raz podla opisu 100% ZACHOVALY STAV.Mile mamicky aj ked hodnotenia,opis,fotografie vela slubuje niekedy vsak moze nastat velky omyl.S pani predavajucou lucka8791 uz ja osobne ziadny obchodik neuzatvorim

littledevil
19. dec 2011

Odporucam, neregistrovanu maminku silvia.vadovicova@centrum.sk. Velmi spolahliva nakupujuca. 🙂

annie13
19. dec 2011

@gemini2 ked si to chcela najma pre to hojdanie tak to vrat

gemini2
19. dec 2011

@annie13 ja som sa lakomila.....predavajuca komunikuje len malicko...neviem ci nema cas alebo ch
ut....nebudem si uz kazit naladu.... ved idu vianoce 🙂 dotycna predavajuca je kakatka1. viac u nej nenakupim. ma odo mna negat. hodnotenie.