icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikolca
21. dec 2011

@stanislavao no aj ja som sa s jednou predavajucou dohodla bola to vymena že si to pošleme doporučene,ja som poslala doporučene a ona obyčajne 😠 😠 potom ked som je j napisala že sme boli dohodnute že to pošle doporučene tak nmi napisala že ju nečakane zavolali do roboty tak že to dala mame aby to šla poslať a ta nevedela ako sa to posiela tak to posiala obyčajne!no kto chce sa vynajde hned,a prečo mi to nenapisala hned ked to jej mama vraj tak poslala?prečo mi to napisala až ked mne baliček prišiel a napisala som jej že som s tovarom spokojna ale nie s dodanin,ved pokial sa dohodneme tak si myslim že to aj plati ☹ no ako pre koho 😒

svetkaadamko
21. dec 2011

@nikolca radsej mohla ten jeden den pockat a poslat to sama doporucene, ale na druhej strane toto su smiesne vyhovorky, lebo mala jednoducho mame povedat, ze to ma poslat doporucene a nech sa opyta na poste alebo jej to rychlo vysvetlit, ked sa chce, tak sa da 😒
@stanislavao chapem ho, chudaka, lebo podaci listok sa vypisuju minimalne pol hodinu, tak urcite nemal cas chudacik 😠 😠 take smiesne vyhovorky mna strasne vytacaju 😖
@argyro urcite sa da skor pochopit, ked niekto prizna chybu ako ked klame ...... fakt ako v MS 😢

stanislavao
21. dec 2011

@nikolca
@svetkaadamko
no ale nastastie cizmicky dnes prisli, comu sa tesim. ale aj tak nechapem, ved ja mam podacie listky doma a vypisujem to doma a potom aj keby to posielal niekto iny, tak mu dam aj ten podaci listok, alebo poviem, posli to doporucene. no vseliaky sme, ale nastastie je to tu.

nikolca
21. dec 2011

@stanislavao a ake poštovne si platila?ja tiež vypisujem podacie listky doma,a ked už ich mam len par tak si na pošte vypýtam aby mi dali viac podavich listkov 🙂

stanislavao
21. dec 2011

@nikolca
ona to mala, ze 10e s postou. nove cizmicky, krasne cierne kozene, super teple. ale boli sme dohodnute, ze doporucene a radsej aj 1.triedou, aby to tu cim skor bolo. no ja by som 10e vec obycajne neposlala. bala by som sa, ze ked to nepride, tak co.

nikolca
21. dec 2011

@stanislavao tak pokial ste boli dohodnute,tak by som to napisala do hodnotenia,že to poslala obyčajne,ja som raz tak predala detsku zimnu bundu za 5 euro mala som napisane že poštovne v cene ale poslala som to doporučene 🙂

svetkaadamko
21. dec 2011

@stanislavao
@nikolca presne ja si tiez listok vypisem doma a je to, to je podla mna najmenej 🙂

nikolca
21. dec 2011

@svetkaadamko ja som zo začiatku vypisovala na pošte,lenže som musela čakať do rady,potom si pri okienku vypýtať podaci listok/keby ich mali aspon niekde bokom,popripade ana stoliku/,potom vypísať,samozrejme že sa tam nahromadilo kopec ludi a znovu som si vystala radu,no tak sa môžem na to vykašlať,takto si to v klude doma vypíšem a je to bez zbytočných stresov 🙂

svetkaadamko
21. dec 2011

@nikolca presne tak to bolo aj u mna 🙂 a preto som poprosila pat listkov domov, vypisem si a mam pokoj, vystojim rad len raz 🙂

pietra
21. dec 2011

podacie listky su aj priamo na stranke posty a daju sa aj priamo v pocitaci vypisat a tak vytlacit
http://www.posta.sk/subory/667/podaci-listok-pd... alebo http://www.posta.sk/subory/668/podaci-listok.xls
Takze su to vsetko len vyhovorky, ze predavajuca/ manzel / mama / babka atd. nevedela alebo nemala cas vypisat podaci listok, da sa to vsetko pripravit doma.

tosijo
21. dec 2011

pridávam negatívnu skúsenosť s jednou kupujúcou. mala som v bazáriku nohavice na traky č. 86 ale nemala som pri nich uvedené rozmery. jedna mamička sa mi ozvala a pýtala si rozmery. dala som jej. rozhodla si nohavice kúpiť. pýtala som sa jej či doporučene alebo obyčajne - na jej riziko. vždy to uvediem že na jej riziko. rozhodla sa obyčajne, cena bola 3 eurá + pošta. nohavice som stopla a poslala, ona sa neozývala tak som sa jej po týždni spýtala, či jej prišli. odpovedala že nie. Tri týždne sa po odoslaní nohavíc neozvala tak som inzerát zmazala. Minulý týžden som dala do bazáru tie isté nohavice, ale č. 92. Ona mi včera napísala, že sú to tie isté nohavice, čo som predala jej, že som jej ich neposlala a teraz ich predávam znovu, že aj fotka je rovnaká. Tak som uviedla do inzerátu aj rozmery a fotka logicky rovnaká je, nakolko ide o tie isté nohavice, len iné číslo. Sú o tri cm dlhšie, aj sed je dlhší. Len šírka je rovnaká. Ona mi napísala, že sú to tie jej, že som si nechala 3,60 a napísala mi dve negatká.
Napísala som aj IP adminovi @martinjasen tak hádam sa to vyrieši.

helenkasabinka
21. dec 2011

@annie13 zuzka76 osobne poznam a ona mu dala 7× hodnotenie urcite za to,ze bola spokojna 😉 a viac krat u neho nakupovala

helenkasabinka
21. dec 2011

@annie13 pardon omyl -osobne poznam nie zuzku76 ale zuzanu76 😅 😅 😅 😅

garzonka
21. dec 2011

@tosijo
No pokial ide o naozaj o dvojo nohavíc, rovnake ale ina velkost, tak nechapem jej hodnotenie.
Zial "obycajne" poslanie je vzdy na riziko kupujucej, pokial s tym suhlasi ! Ona suhlasila a to ze jej balicek neprisiel nie je tvoja chyba. Za to sa negativne hodnotenie nedava!
verim ze sa to vyriesi a hodnotenie sa zmaze.
Tu by som rada uvitala, keby sa dalo bud napisat viac do hodnotenia (viac znakov) alebo apson moznost reagovat na hodnotenie druhej strany, lebo potom sa pisu dalsie a dalsie rekacie na jeden obchod do hodnoteni... 😖

tosijo
21. dec 2011

@garzonka jedná sa o 2je rovnaké nohavice inej veľkosti. 86tky majú dlžku 75 a 92ky majú dlžku 79. Rozidel nie je v mm, ale v cm, takže sa ani nedá povedať, že som na tých istých nohaviciach zmenila o pár mm dlžku a predávam ich ako vačšie.

garzonka
21. dec 2011

@tosijo
vsak ja som to pochopila, ze ide o 2 nohavice , rovnaka znacka, rovnaka farba, len rozne velkosti. Pozerala som si aj hodnotenia, chapem ze ona je nahnevana, ale z tvojej strany nedoslo k ziadnej chybe- tym padom negativne hodnotenie ktore ti dala je neopravnene a nezaklada sa na pravde

tosijo
21. dec 2011

@garzonka aspon že niekto to chápe. dúfam, že to pochopia aj admini 😉 sice som zatial napísala len jednému, ale ten zatial mlčí 😒
pokazila mi vianoce 😒

rainee
21. dec 2011

mna teda vie velmi vytocit ked mi niekto posle dopor.zasielku obycajne. sakra ved to ja si platim postovne! takze ak nedoporuceny balicek vobec pride ziadam od predavajucej obratom vratit ten zvysok nad ramec (uspesnost 50:50), neplanujem nechat nikoho sa na mne nabalovat.
a k podacim listkom - na poste si vzdy vypytam dalsie vopred a vypisujem to potom v klude doma 😉

nikolca
21. dec 2011

čo to znamena pro shopy?to je nejaka novinka?a pri inzeratoch maju pisane zelenym nove 🙂 žeby nejaky extra predajcovia,no to je asi nejaka spoplatnena novinka 🙂

nikolca
21. dec 2011

@tosijo no som pozerala tušim ti admin hodnotka zmazak 🙂 🙂

fukylove
21. dec 2011

@nikolca vcera nahadzovali nejaky novy system pre ofiko obchodnikov, tak asi o tom hovoris... ja som este nepozerala ako to zobrazuje na bazare... ale mal by byt uz aj pre e-shopy a inych oficialnych obchodnikov, co obchoduju aj s novymi vecicakmi 😉

sisaha
21. dec 2011

@tosijo nemusis mat pokazene Vianoce, v zmazanych inzeratoch je predsa ten inzerat cely zobrazeny, aj s vasou konverzaciou. Admin by si to mohol pozriet, pripadne inzerat obnovit. Ak tam uvidi ine miery, mal by ti negatka odstranit a dotycnej napisat, ze ide o iny tovar..

garzonka
21. dec 2011

@sisaha tie negat. hodnotenia jej admin dnes uz zmazal 😵

tosijo
21. dec 2011

@garzonka @sisaha @nikolca ano, admin mi negatka zmazal. včera večer som mu napísala IP čo sa stalo. dnes mi admin napísal, nech mu pošlem našu konverzáciu a link na nohavice č. 86 a č. 92. odpísal, že mám pravdu a že maže hodnotenia 🙂

garzonka
21. dec 2011

@tosijo tak super

svetkaadamko
21. dec 2011

@tosijo no aspon ze to poriesil admin, lebo je to riadna drzost 😒
@nikolca no robili tu novy system, ja som tiez mala tam obchodik, ale nikto nekupoval... ale tym, ze sa menil system, sa mi to tu vsetko pomotalo a nemohla som sa dostat do mojho bazaru a len som pytala o pomoc amina a ten mi moj profi obchodik vymazal 😖 asi ma zle pochopil no

nikolca
22. dec 2011

no neviem čita tu niekto podmienky predaja????lebo v poslednom čase mávam spravy typu pokial je cena s poštovnym,beriem hned pošlite mi č.učtu 😉 a pritom v podmienkach mám uvedené že ceny mam bez poštovneho a samozrejme pokial napišem že cena je bez poštovneho viac sa neozvu 😒

li_la
22. dec 2011

@nikolca Nie, nečíta. Lebo aj ja mám uvedené v podmienkach, že nevymieňam a neposielam na dobierku a toto sú dve najčastejšie kladené otázky v mojích inzerátoch...

emogeon
22. dec 2011

@li_la akurat som isla napisat a aj sa pytaju dookola to iste ...