icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

benne
3. jan 2012

@stanislavao poštárka jej to predsa doniesla domov 😕 😅

benne
3. jan 2012

@veronika81 iste.. z komunikácie sa dá veľa vydedukovať, takej by som ani ja neposlala 😉

stanislavao
3. jan 2012

@benne dobierky postarka nenosi. to si musi ist na postu prevziat a vyplatit postovu poukazku, co je pri dobierke.

piacere
3. jan 2012

dá sa aj z komunikácie, jasné, že sa dá... ale ja som už mala aj takú, čo ani mú ani bú, len hneď: dajte číslo účtu 😀 a obchod super... peniaze hneď prišli, info o balíku dala.... A mala som aj takú, čo "dobrý deň, ťuťu-muťu" a naťahovali sme sa 2 týždne, lebo furt mala nejaký problém... raz jej nešiel net, potom mala pol rodiny chorej, skrivený vlas na hlave... Takže to ťažko.... Ja už "dobrý deň, ahoj" neriešim, zvykla som si, že aj teliatka potrebujú šaty pre seba a svoje deti 😀

gemini2
3. jan 2012

tak, dievcata....ta pani, u ktorej som si kupolala odrazadlo 3v1 a doslo mi len 2v1- nedoriesilo sa to, neozvala sa, dokonca mi ten diel neposlala. ani na moje naklady.....co mam robit? ci sa na to vykaslat?

gabika7706
3. jan 2012

@stanislavao u nas postarka dobierky nosi 🙂

piacere
3. jan 2012

@gemini2 kontaktuj admina, popros ho o pomoc... od pani žiadaj (ale už aj s vedomím admina) vrátiť celú sumu vrátane poštovného...

piacere
3. jan 2012

@stanislavao aj u nás poštárka nosí dobierky 🙂

veronika81
3. jan 2012

napísala som jej, či predsa len nezváži prevod peňazí na účet aj vzhľadom k tomu, že ju to vyjde lacnejšie. Práve mi odpísala, že dopredu peniaze neposiela, lebo už sa sklamala..

stanislavao
3. jan 2012

@veronika81
kaslite na nu. to su ich argumenty. mne sa este v zivote nestalo, ze by som poslala peniaze a nedostala pozadovany tovar. za 5e sa vam to neoplati sa s nou dohadovat. ale je to na vas, ako chcete. mozno to preberie.

stanislavao
3. jan 2012

@piacere fakt? a u nas nie? tak ako to maju? no teda, to som nevedela. tak to mate super.

piacere
3. jan 2012

@stanislavao vážne... síce mi dobierku nedonesie naša doručovateľka, ale iný poštár, ktorý chodí autom... ale ak som doma, tak to mám s donáškou do domu 😀 Na poštu cupitám len keď ma poštár doma nenájde

zoe_a
3. jan 2012

mile maminky, ake mate skusenosti s reklamaciami oblecenia tu na MK? kto ma znasat naklady na spatne postovne ked predavajuca uviedla v inzerate stav oblecenia iny ako bola skutocnost?samozrejme ona ho uhradit nechce tak bud si necham nekvalitny tovar alebo kvoli jej neserioznosti pridem o 2,80 eur :(

benne
3. jan 2012

@stanislavao mne poštárka donesie i list ktorý má cez 1kg, čo už povinná teda nie je, je to na ochote doručovateliek, bohužiaľ 😉

stanislavao
3. jan 2012

@piacere aha, tak to ste asi v meste. ci na dedine? lebo u nas tato sluzba na dedine nie je.

martinka17
3. jan 2012

@veronika81 je to na tebe, ak si nenašla nefgatívne skúsenosti na bazariku, tak by to malo byť OK. Ja tak posielam asi raz mesačne a zatiaľ, klop klop prebrali, Ale možno teraz nepreberú, aj dnes som jednu dobierku poslala 😉

tigri
3. jan 2012

@gemini2 ja by som sa na to nevykaslala, bola to jej chyba, mala by ti to poslat na jej naklady....tiez som za to, aby si sa obratila na admina, kedze s tebou nekomunikuje, admin ti ochotne pomoze, uvidis 😉

bodka13
3. jan 2012

@stanislavao nerozumiem aké 4€ by @veronika81 prerobila? ...však keď sa jej dobierka náhodou vráti,kabelku môže predávať ďalej 😉
rada pre @veronika81 : na takúto komunikáciu by som ja ani nezareagovala...resp.odpísala by som: "dobrý deň! nespustím a na dobierku neposielam,mám to v podmienkach predaja" 😉 😀

bodka13
3. jan 2012

@veronika81 tak jej odpíš ,že aj ty si sa sklamala pri posielaní na dobierku...ak jej to teda nechceš tak poslať....ale možno je naozaj spoľahlivá 😉 ja to beriem vždy aj zo strany kupujúcej : prečo by mala veriť,že ak mi nabehnú e tak jej ten tovar pošlem ...je to vždy 50:50 😉

bodka13
3. jan 2012

@zoe_a pokiaľ predávajúca neuviedla pravdivý stav tovaru,mala by spätné poštovné hradiť ona 😉
...kde ste @benne a @traktor raďte 🙂

benne
3. jan 2012

@zoe_a pokiaľ zavádzala, má znášať poštovné ona, ale ak by si napríklad tovar ešte využila, môžeš si vyžiadať zľavu z ceny, ktorú si zaplatila. Určite treba predávajúcu upozorniť, že za zavádzanie jej hrozí od teba negatívne hodnotenie, plus uvedenie všetkých skutočností a fotiek v tejto téme, a pridanie jej nicku na čiernu listinu 😠

annie13
3. jan 2012

ahojte

tie veci z tej udajnej nehody mi prisli vcera tak som aspon neprisla o peniaze aj ked pocas sviatkov som si uvedomila ze som taku banalitu brala ako katastrofu keby sa dalo napravit to co sa nam stalo 21 decembra tak nech v UK ostane vsetko tovar co som kedy objednala ☹

bodka13
3. jan 2012

@annie13 ... ☹ 😕 niečo vážne v rodine? ....človek si mnohokrát až neskôr uvedomí veľa vecí 😉 ☹

annie13
3. jan 2012

@bodka13 umrel mi brat 29 rocny ostala po nom 2 rocna dcerka ked mi vcera prisli tie veci tak mi bolo zo seba az zle lebo som povedala ze nic horsie sa mi stat nemohlo

bodka13
3. jan 2012

@annie13 😢 😢 😢 prijmi úprimnú sústrasť ....je to pre Vás všetkých veľmi ťažké,bolestivé a Vianoce to ešte znásobili ☹ ...budete potrebovať veľa síl,aby ste to zvládli
...toto sú tie "hry" života ,keď nevieme čo nás čaká a mrzia nás aj veci,ktoré sme robili v tej najlepšej viere v dobro

annie13
3. jan 2012

@bodka13 dakujem, stale len otazka preco, preco on? nevieme co sa tam stalo, velmi nas to zasiahlo vsetkych

akika722
3. jan 2012

@veronika81 ja osobne by som neposlala

akika722
3. jan 2012

@gemini2 určite sa nato NEVYKAšLAť...prečo by jej to malo prejsť?kontaktuj admina
@piacere ak ma poštarka naladu a vylezie hore 😀 vela x sa jej nechce a hodi len listok do schranky 😅
@annie13 😔 to som čitala na fb..uprimnu sustrasť Anka 😔

piacere
3. jan 2012

baby, už som sa to tu pýtala, ale nepamätám odpoveď 😀 Ak mám vec, ktorá váži do pol kila, ale musím ju poslať v krabičke, aby sa nepoškodila, vezmú mi to na pošte ako list? Aj keď to bude zabalené v krabici? Či len ako balík?