Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
mne teraz poštárka nezobrala malý balíček,pretože bol veľmi malý a mohol by sa stratiť 😉 musela som to prebaliť do obálky
sa prihlásim na nejakú estetickú výchovu, aby som mala cit pre balenie balíkov do úhľadných tvarov 🙄
@gabika7706 u nás nenosí priam o poštárka, ale ujo poštár na aute 😀 , čo aj balíky rozváža 😉
@gemini2 ako Ti píše macka, nekašli a Ďalej na ňu tlač, aj cez adminov si skúsila?
@martinka17 vecer som pisala adminovi, no uz dlhsiu dobu nebola dotycna prihlasena, tak neviem..... ☹
baby, dnes mi prisli sustiacky Nike, co som synovi objednala. on je chudy az moc, ale tie sustuaky su take uzke, ze asi len na jednu nohu by to obliekol. predavajuca mala sice napisane, ze pre chudsie dieta, co syn naozaj chudy je, ale tak toto som este v zivote nevidela. pas by bol aj ok, ale boky su neskutocne uzke, to na neho ani nenavleciem a nie este, ze by sa v tom mal hybat. neviem, ci mi ich vezme naspat a neviem, co s nimi. super som dopadla. totalne ma to odradilo uz cokolvek objednavat.
@stanislavao ale keď mala v inzeráte napísané, že sú na chudšie dieťa, tak neviem, či ti to vezme späť. nezavádzala a to, že si si ty nevypýtala aj šírku bokov, jej chyba nie je. Keby si si pýtala, ona ti ju napíše a zistíš, že je to úzke...
@lulana79 to ma ani nenapadlo sa na sustiaky pytat sirku bokov. v zivote som si na nohaviciach nepytala sirku bokov, lebo simonkovi je skor vsetko siroke, ako uzke. co uz. uvidim, co mi napise.
@gemini2 aha, jedna z tých čo zdrhne z bazáriku, to som aj ja zažila. Kúpila som rifle za 7e, prišli mi handry na vyhodenie a dotyčná radšej zrušila celý bazár ako by mala komunikovať ☹
@stanislavao
ja som zvedava, ci ich bude ochotna vziat spat...lebo podla mna z jej strany nedoslo k chybe: uviedla rozmery a ze je pre chudsie dieta.... ale ak ich zoberie spat tak to bude jeden z mala vyznamnych pocinov od predavajucich na bazari 😵
@garzonka ved jasne, ona napisala, ze pre chudsie, ale to nie su pre chudsie, ale pre extremne chude dieta. skoda ich. neviem, co s nimi.
@garzonka ved jasne, ale tak za cenu, co som za ne dala mi neprejdu, cize stale budem stratova minimalne 4e. co uz.
okradla ešte niekoho?
gezová vanesa, číslo účtu v ČSOB: 4014864879/7500
Zobrala peniaze a tovar nikde, už je bloknutá, mala nick na BB smc555

@piacere ako list 😉