icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
3. jan 2012

@piacere ako list 😉

bodka13
3. jan 2012

@piacere u nás vezmú aj krabicu do 2kg ako list 😉

zuziq
3. jan 2012

@piacere cokolvek zabalene do krabice do 2kg je mozne poslat ako list, akurat ze sucet stran krabice nesmie byt viac ako 90cm a max. dlzka jednej strany je 60cm 😉

trnka77
3. jan 2012

@piacere ano,zoberú

piacere
3. jan 2012

@traktor
@bodka13 ďakujem 😵 a cena poštovného je ako za klasický list podľa váhy alebo si niečo prihodia za tvar?

piacere
3. jan 2012

taak už mám odpoveď 😀
@zuziq 😉 ďakujem

traktor
3. jan 2012

@piacere s podacim listkom platim vzdy 1,20

trnka77
3. jan 2012

mne teraz poštárka nezobrala malý balíček,pretože bol veľmi malý a mohol by sa stratiť 😉 musela som to prebaliť do obálky

bodka13
3. jan 2012

@piacere u nás si za tvary nič neprihadzujú 😀 ...normálka to počítajú ako list

piacere
3. jan 2012

@bodka13 vidíš, vidíš a ja doma ešte aj tvar musím riešiť, či sa bude poštárke páčiť, či neprihodí nejaké centy navyše 🙄 😅

piacere
3. jan 2012

sa prihlásim na nejakú estetickú výchovu, aby som mala cit pre balenie balíkov do úhľadných tvarov 🙄

zuzana17
3. jan 2012

@piacere 😀 😀 😀 súhlasím 😀

zuzana17
3. jan 2012

@gabika7706 u nás nenosí priam o poštárka, ale ujo poštár na aute 😀 , čo aj balíky rozváža 😉

zuzana17
3. jan 2012

@piacere presne tak to je 😀

zuzana17
3. jan 2012

@piacere do 2kg Ti to vezmú ako list 😉

zuzana17
3. jan 2012

@piacere 😀 😀 😀

macamac
3. jan 2012

@gemini2 nepopusti-rieš to ďalej 🙄 to kde sme? sa nehanbí??? 😖

martinka17
4. jan 2012

@gemini2 ako Ti píše macka, nekašli a Ďalej na ňu tlač, aj cez adminov si skúsila?

gemini2
4. jan 2012

@martinka17 vecer som pisala adminovi, no uz dlhsiu dobu nebola dotycna prihlasena, tak neviem..... ☹

stanislavao
4. jan 2012

baby, dnes mi prisli sustiacky Nike, co som synovi objednala. on je chudy az moc, ale tie sustuaky su take uzke, ze asi len na jednu nohu by to obliekol. predavajuca mala sice napisane, ze pre chudsie dieta, co syn naozaj chudy je, ale tak toto som este v zivote nevidela. pas by bol aj ok, ale boky su neskutocne uzke, to na neho ani nenavleciem a nie este, ze by sa v tom mal hybat. neviem, ci mi ich vezme naspat a neviem, co s nimi. super som dopadla. totalne ma to odradilo uz cokolvek objednavat.

lulana79
4. jan 2012

@stanislavao ale keď mala v inzeráte napísané, že sú na chudšie dieťa, tak neviem, či ti to vezme späť. nezavádzala a to, že si si ty nevypýtala aj šírku bokov, jej chyba nie je. Keby si si pýtala, ona ti ju napíše a zistíš, že je to úzke...

stanislavao
4. jan 2012

@lulana79 to ma ani nenapadlo sa na sustiaky pytat sirku bokov. v zivote som si na nohaviciach nepytala sirku bokov, lebo simonkovi je skor vsetko siroke, ako uzke. co uz. uvidim, co mi napise.

martinka17
4. jan 2012

@gemini2 aha, jedna z tých čo zdrhne z bazáriku, to som aj ja zažila. Kúpila som rifle za 7e, prišli mi handry na vyhodenie a dotyčná radšej zrušila celý bazár ako by mala komunikovať ☹

garzonka
4. jan 2012

@stanislavao
ja som zvedava, ci ich bude ochotna vziat spat...lebo podla mna z jej strany nedoslo k chybe: uviedla rozmery a ze je pre chudsie dieta.... ale ak ich zoberie spat tak to bude jeden z mala vyznamnych pocinov od predavajucich na bazari 😵

stanislavao
4. jan 2012

@garzonka ved jasne, ona napisala, ze pre chudsie, ale to nie su pre chudsie, ale pre extremne chude dieta. skoda ich. neviem, co s nimi.

garzonka
4. jan 2012

@stanislavao
Hm, no uvidis co odpise. Ak nevezme, mozes skusit predat...

stanislavao
4. jan 2012

@garzonka ved jasne, ale tak za cenu, co som za ne dala mi neprejdu, cize stale budem stratova minimalne 4e. co uz.

bodka13
4. jan 2012

@stanislavao aké majú miery tie šušťáky?

martinka17
4. jan 2012

okradla ešte niekoho?
gezová vanesa, číslo účtu v ČSOB: 4014864879/7500
Zobrala peniaze a tovar nikde, už je bloknutá, mala nick na BB smc555

nelinka0401
5. jan 2012

@martinka17 no pekne to tu ide z kopca ☹ a čo si si objednávala?