icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
6. jan 2012

@tomik2 Napis jej, ze jej to posles az vtedy , ked ti ona doplati spätne postovne..a napis jej, ze posles jej to za taku sumu aku si ona da..ak chce obycajne, nesie riziko, ze ak sa to strati..ty to riesit nebudes, ona prebera zodpovednost / tak ako to bolo , ked to posielala ona a ty si suhlasila niest zodpovednost, ked sa balik strati/..ak chce, nech si doplati za doporucene..sama si za to môze, kedze ti predala vec v inej velkosti a inej znacke ako pisala..neboj sa bojovat za svoje peniaze..tu ti patria..tam nie je o com..

tomik2
6. jan 2012

dakujem vam pekne dievcata...som rada ze mate ten isty nazor ako ja,som si myslela ze tu to chodi inak ako na inych bazaroch 🙂

nikolca
6. jan 2012

@tomik2 ja som tak raz balik vracala späť,ona my poslala obyčajne nakolko som to ja chcela ale ked som jej to posielala späť tak som to poslala doporučene,lebo som sa bala že sa tiež vyhovori že jej nič neprišlo a jednalo sa o 15 euro,trošku som bola stratova nakolko mi poštu späť preplatila,ale len obyčajnu

akika722
6. jan 2012

@tomik2 ja by som od nej za poštovne pytala...a keby to chcela poslať späť doporučene tak nech ti pošle 1,20...
to je podla mna jej problem,ona podviedla teba a ty sa citiš zle?
ozaj,.zaujimalo by ma či si pozerala jej hodnotka..ake su?

akika722
6. jan 2012

@tomik2 všade by v tomto mali platiť rovnake pravidla..ale vela ženam sa tu podvody prepeču lahko lebo mnohe maminy nevedia kde sa maju s problemom obratiť tak to nechaju tak..

garzonka
6. jan 2012

@tomik2
kedze uz mas peniaze naspat (bez spatneho postovneho) ale kosielku este doma (hoci by sa to malo robit naopak, ze sa tovar posle a potom sa vracaju peniaze -ale mozno ste tak boli dohodnute), urobila by som to tak, ze pockam az mi vrati spatne postovne za poslanie DOPORUCENE (v ziadnom pripade obycajne, to sa moze potom kazdy vyhovarat) a potom jej poslat doporucene tovar spat. je to tak istejsie, lebo ona je teraz viac stratova nez ty a kedze sa vykruca treba tlacit a nenechat sa. chybu spravila ona, takze ziadne take ze riziko internet. obchodu !!!

tomik2
6. jan 2012

@akika722 ano pozrela som si hodnotka,vsetky mala dobre,preto som sa nebala kupovat...no som zvedava ako sa to skonci..nejde o velku sumu ale aj tak...

tomik2
6. jan 2012

@garzonka ano viem ze sa to robi opacne ale bala som sa ze mi nevrati peniaze..som jej napisala ze ked posle peniaze ja jej poslem kosielku,nenamietala v tom...

traktor
6. jan 2012

@tomik2 je jedno, aka mala je ta suma..zavadzala, tak ma niest zodpovednost..ok..stat sa môze, ale tak to riesim..a tato tu spekuluje..a daj jej negatko..ktovie kolkokrat jej to uz preslo..a bez negatka dalsie baby nebudu vediet, ze u nej môze byt aj daky problem..

garzonka
6. jan 2012

@tomik2 ak ste sa tak dohodli, tak OK , 😉

tomik2
6. jan 2012

@traktor ked ja tak nerada davam negatka ale u tejto asi budem musiet...bude jej prve

tomik2
6. jan 2012

@garzonka uz cakam kedy sa tu objavi 😀

garzonka
6. jan 2012

@tomik2
no to by som jej ani neradila 😉

tomik2
6. jan 2012

@garzonka 😉 este raz dakujem dievcata...napisem vam ako sa to doriesilo 🙂

nikolca
6. jan 2012

prosim vas ako je to z reklamáciami?malej chcem kupiť teplejšiu bundu cez mmb nie je najlacnejšia,predavajuca mala pisane ako posiela,viac možnosti,ja som si vybrala doporučene druhou triedou,predavajúca mi pisala že momentalne nie je doma ale že môže mi to poslať aj tak ale čo ma prekvapilo tak mi napisala že ale pokial sa to strati že nebudem mať ani peniaze ani bundu,ved to nechcem poslať obyčajne!!!do akej sumy pošta prepláca?

poisonblu
6. jan 2012

@nikolca posta preplaca 10-nasobok zaplateneho postovneho..ak to posiela doporucene a nepride ti to, tak sa necha balik vypatrat....

nikolca
6. jan 2012

@poisonblu a nie je to len do určitej sumy??

poisonblu
6. jan 2012

@nikolca ved 10-nasobok postovneho..napr. baba ti posle balik a zaplati postovne 1,20, tak ked sa strati, tak ti zaplatia len 12 eur ale napr. hodnota balicka bola 30..ale to je mala pravdepodobnost ze sa nieco doporucene strati..skor sa stracaju zasielky bez podacieho listka, obycajne

pietra
6. jan 2012

@nikolca citujem z postovych podmienok pre doporuceny list vramci Slovenska
"Za nedodanie doporučeného listu, alebo zničenie jeho obsahu, je poskytovaná náhrada škody vo výške dvadsaťnásobku ceny za službu Doporučene v zmysle Tarify."

svetkaadamko
6. jan 2012

@nikolca no nech sa nehneva dotycna, ale je traaaaaaaaaapna 😠 😖 mna napriklad prekvapilo, ze ked ti napisala o tom, ze malemu je velky, tak sa nezmienila, ze ma aj zlu farbu, teda nevhodnu pre chalana, zaujimave... a moze volat aj na Pentagon, aj tak to nevyriesi, co si mysli, ze je v Amerike ci co? fakt trapna zena 😝

svetkaadamko
6. jan 2012

@tomik2 a prosim ta, napis nam tu nick, nech davame pozor 😉

tomik2
6. jan 2012

dievcata napisem vam ho ked bude robit dalsie problemy,zatial pockam ako sa to doriesi 🙂

lienka01
6. jan 2012

Ahojte dievčatá!!chcela by som aj ja predávať,nakolko už mám 2 plné skrine vecičiek po dcérke 😀 ..ako posielate balíčky?kolko je poštovné?a ako to balíte?tie lahšie do tých hnedích velkých obálok?

tomik2
6. jan 2012

dievcata story KOSIELKA pokracuje..a uz jej mam fakt plne zuby...toto mi napisala

boze aka ste trapna,natahovat sa o par centov,,,neskutocne,,posem vam 60,tolko to stoji obycajne,a ttak mi to aj poslite.nikdy s vami ziadny obchod uz neuzavriem.keby som ja mala vraciat zakazdym veci co mi poslu a nezodpovedaju popisu tak chodim vkuse na postu,,,chodte radsej nakupovat do obchodu ak nenesiete riziko obchodu na internete,,, a dalsie otrasne spravy...preposlem ak sa vam chce citat

benne
6. jan 2012

@nikolca ak je to drahšia vec, tak si to daj poslať ako poistený balík do danej sumy

tomik2
6. jan 2012

@akika722
takze story KOSIELKA pokracuje
boze aka ste trapna,natahovat sa o par centov,,,neskutocne,,posem vam 60,tolko to stoji obycajne,a ttak mi to aj poslite.nikdy s vami ziadny obchod uz neuzavriem.keby som ja mala vraciat zakazdym veci co mi poslu a nezodpovedaju popisu tak chodim vkuse na postu,,,chodte radsej nakupovat do obchodu ak nenesiete riziko obchodu na internete,,,
mozem preposlat aj ostatne co mi napisala

haslerka31
6. jan 2012

Ahojte.kolko dni je na prebratie dobierky?

macamac
6. jan 2012

@haslerka31 18 😉

haslerka31
7. jan 2012

@macamac Dakujem.

svetkaadamko
7. jan 2012

@tomik2 no tak toto je sila 😠 tak este ty budes nakoniec ta zla? tak ona ti posle koselu, ktora nezodpoveda popisu (teda znacka a velkost) a TY sa mas akoze teraz citit, ze si nieco urobila? uffff, ja chcem vazne vediet ten nick a dam si ju na svoju ciernu listinu, aby som od nej nic nekupila, ked klame v inzeratoch a zavadza, tak to teda dakujem velmi pekne a este aka je drzaaaaa, ze ty si trapna 😠 posli jej to obycajne, nech ide do frasa a fakt napis ten nick, ked nie na plochu tak do IP prosim ta, lebo ma normalne vytocila 😒 😖 😠