Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Ja - Včera o 22:18
ja som trapna? ako toto si vyprosim..laskavo si priznajte vy chybu a mna neurazajte..a nejedna sa o par centov...a poslem vam to doporucene 1.tr aby som mala dokaz lebo ako vidim moze sa z vas vyklut asi hocico...a tych par centov je 24 sk a tiez doma netapetujem peniazmi...vy ste si potom preco pytala 0,80 ked to stoji len 0,60? jasne,je v tom aj balne a vy sa tu dotahujete za 20c navyse...tak neviem ktora z nas dvoch je trapnejsia....
Ja - Včera o 22:20
moja zlata,flak tam bol,pisala som uz aj adminovi a laskavo uz s tym prestante lebo aj tak vam uz hrozi riadne negatko....
Predajca (lusilala) - Včera o 22:21
ked si to chcete poistit vas problem ja posielam len obycane za doporucene si platte sama ja niesom povinna,,keby som bola vedela aka je svami komunikacia tak vam neposlem nic a ani nereagujem,,este moja dobra vola ze to beriem spät a vy este odomna chcete viac prachov ako ste zato dali,,tak sa uvedomte
Ja - Včera o 22:23
uvedomte sa vy laskavo a uz prestante,je mi z vas zle...niezeby ste si priznala chybu ale este vy budete na mna utocit..piste normalny stav veci a pravdive velkosti..ked si nie ste ista,su na veciach aj stitky na ktorych to je napisane...a uz koncim,nema to s vami vyznam..a flak mam aj odfoteny,cize ja dokaz mam...
Predajca (lusilala) - Včera o 22:26
ano poznam to s adminom je uz otrepane,tiez som to chcela tak riesit a admin sa na tu 3e urovu kosielku zvysoka vykasle,,ma aj ine starosti ako sa zapodievat ludmi co sa natahuju o par €.ja mam penazi dost ak vam tak chybaju peniazky tak si snimi vytapetujte obyvacku,,a premna zamna predajte si aj tu koselu,,je mi too uz fuk lebo mne je zle z vas
Ja - Včera o 22:27
koncim s vami...
cela nasa komunikacia,ako sila 🤐
@tomik2 a preco este nema negatko?. @lusilala admin sa zapodieva aj lacnejsou vecou ako je 3 eurova kosielka 😉 ..na to tu je, aby ludom pomahal.. 😉 ..a ak niekto nekona ako ma, tak ho riesi..a tu bolo pochybenie s vasej strany, ..kedze kosielka bola inej velkosti, inej znacky..myslim, ze stacilo si len priznat chybu ..takuto reklamu vam urcite netrebalo....
no tak už mam toho akurat tak dosť 😠 😠 😠 😠 😠 neviem či si ta stym overalom pokoj neda!!!!!!!!!!!!!!admin sa mi zatial neozval!!!!!!!!!!!no pani mi dnes napisala že do 30 dni ma vraj narok na vrátenie penazi a tym ma vyzyva že jej mam poslať adresu kde byvam že overal mi pošle späť a ja jej mam poslať peniaze,taktiež som označila fotku ked ten overal predavala v svojom bazare ,nakolko neopravnene stiahla a nasledne použila bez môjho vedomia moju fotku!!!!!admin jej inzerat blokol no nakoniec som ja tá zla ako som si to dovolila nahlasiť adminom,že inzerat jej zablokovali a ona ho musela znovu nahadzovať!!!!!ked som sa jej pytala akym pravom si dovoluje stahovať druhym fotky tak mi napisala,že to stiahla jej sestra nakolko ona mala zápal oči,pichali jej inekcie že nemohla do počitača ani pozerať ☹ ☹ ☹ ☹ ,tri tyždne overal predavala v svojom bazare,no ked sa jej nepodaril predať,po troch tyždnoch sa ozve s otázkou tak ako sa dohodneme?vymenite mi overal alebo mi vrátite peniaze???????????no koho by takáto vypočítavosť nevytočila??? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@tomik2 urcite by som jej to neposielala 1 triedou..ale tak, ako si to zaplatila..cize obycajne..ona nesie riziko..zaplatila si / poslala ti / obycajnu postu..po odoslani, by ma uz nezaujimala....ak to budes posielat drahsie,tak sa vtedy zbytocne natahujete teraz o postovne..budes na tom rovnako ako teraz..a ak ti da negatko, obrat sa na admina, vymaze ti ho..nemas ho preco dostat..
baby chcem sa spýtať,viem,že to tu už bolo..ako posielate autosedačky-vajíčko.som sa s jednou maminou dohodla,nie tu na MK že polovicu mi pošle na účet a polovicu na dobierku..ako ju mám zabaliť aby ju na pošte nepoškodili a čo ma víde dobierka ked je váha do 3kg..neviem sa v tej SP vyznať.dakujem 😒
@nelinka0401
balik II trieda do 5 kg 2,5 € + 0,5 krehke + dobierka k balikom do 30 eur na ucet 0,4 t.j. 3,4 eura
alebo poisteny balik do 30 eur II trieda 2,8 + 0,5 krehke + 0,4 t.j. 3,7
balila som do tmaveho vreca na odpadky ked to poistis a das ako krehke nemalo by sa tomu nic stat
len este ti mozu uctovat + 0,5 neskladne ak to nebude v skatuli len vo vreci kedze to nebude mat hrany
@annie13 dakujem.mám ho zabalené v tom čiernom vreci len som nevedela,či ho mám ešte najako obaliť.ale teraz mi napadlo,že mám na ňom tú odnímatelnú striešku.mám ju dať radšej dole a položiť ju radšej do vajíčka?aby mi náhodou niečo na ňu nehodili 😒
@tomik2 presne ako baby pisu, ani omylom by som to neposlala na svoje naklady drahsie, peniaze ti vratila, postovne zaplatila, dovi dopo, kaslat na nu, vidis, ze je to clovek, ktory si asi potrebuje nieco dokazat 😖
@nikolca viem, ze to cloveka nastve, ja osobne by som bola vytocena na maximum pri takom jednani, ale fakt kasli na nu, neozyvaj sa jej, nech si to riesi ako chce, ale tie jej argumenty, ved to je na smiech, my nie sme z pomocnej skoly, ona asi nevie kam z konope tak sa bude natahovat ako blba, nejde jej to predat, tak bude tym zatazovat teba, ja uz som aj myslela, ze ho kupim pre kamoskinu malu, ale bol by jej maly a nikoho ineho nepoznam s dievcatkom v takom veku 😒
@nikolca Dávno som tam mala svoju fotku a láskavo ma prestaňte ohovárať a rozprávať o mojich zdravotných problémoch!!!!! A tri týždne ešte ani peprešli od platby, nie to ešte od doručenia (prišiel 22.12.) Vy tu vypisujete na mňa verejne veci, na ktoré nemáte právo, tak neviem, kto sa tu má zamýšľať.
@localoca mas narok na plnu sumu + spätne postovne..kedze ti poslala inu velkost o aku si mala zaujem..napis jej este raz, ze ziadas vratit plnu sumu + spätne postovne, ze ty jej vratis supravku..ak nebude komunikovat alebo to nebude chciet riesit, pis adminom..martinjasen ti urcite pomôze..+ jej daj do bazara negatko

@haslerka31 no podla posty 18, ale mne sa stalo, ze presiel takmer mesiac a az vtedy mi dosli peniaze, cize z toho usudzujem, ze si pani vyzdvihla dobierku asi neskor 😖