icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

annie13
7. jan 2012

@nelinka0401 jasne ak sa da zlozit radsej ju zloz potom by sa mu nemalo nic stat

nelinka0401
7. jan 2012

@annie13 hned to aj urobím 😉

nikolca
7. jan 2012

@nevesta17 tu fotku som označila,ešte ked ste tam mala moju fotku,no admin ju nestopol hned po mojom nahlaseni,vy ste tvrdili že moju fotku stiahla vaša sestra,no to tu je zakazane,neviem či vam by sa pačilo keby vašu fotku niekdo stiahol a nasledne ju použil v svojom bazare,z mojej strany k pochybeniu neprišlo,nakolko všetky potrebne udaje o ktore ste žiadali som vám ochotne poskytla,premerala som vám no napisali ste že vam je obrovskyyyyyyyyyy!ako vám môže byť obrovskyyyyyy ked ste mali miery?pokial ste si to však podla niečoho premerali!!problem nie je v tom že vám je obrovskyyyy ale v tom že stre odomna kupili dievčensky overal a vy máte chlapca!!!!sama ste sa v komunikacii priznala že ste si nevšimli že je v dievčenskej kategorii aj to že na fotke farba vyzerala skôr červena ako ružova!!ano červena je vhodna aj pre chlapca aj pre dievča,a je kopec červenych overaloch ktore sa chlapcu aj dievčatu hodia,no toto je typicky dievčensky overal ktory nie je vhodny pre chlapca,problem je nie vo velkosti ale vo farbe, 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ja som tiež dost veci kupila ktore nam boli bud male alebo dosť velke,pofotila som a predala,no nie hned ale predala ale ani ma nenapadlo si veci dať na predaj do svojho bazaru a nasledne nato ked sa mi nedari predať ozvať sa predavajucej tak ako sa dohodneme?vratite mi peniaze?alebo si zoberiete veci späť?svedomie by mi to nedovolilo 🙂

@annie13 😉 😉

localoca
7. jan 2012

@traktor dakujem za radu,napisem jej esteraz,skusim sa snou dohodnut,negatko som jej uz napisala,zatial dakujem

garzonka
7. jan 2012

@nikolca
@nevesta17
ja som si vcera premerala nas zimny overal, ktory nosime (vel 86, ale nosime ho v 2 rokoch) s mierami ktore boli uvedene v odpovedi (je to uz zmazane, ale stihla som to 😉 ). naozaj to odpoveda na 2 roky. Nas overal ma na kazdy rozmer asi o 2-4cm menej.
Ja sa nechcem nikoho zastavat, ale ten kto ma rozmery na oblecenie a dieta vo veku 2 rokov, co je celkom dlha doba na to aby uz vedel odhadnut ake velke veci dieta nosi, tak v pripade ze mu to nejakym zazrakom nesedi by som o vratenie neziadala. Mne by to bolo trapne...Hodim do bazaru a hotovo. A predavajucej by som len napisala, ze dakujem ale asi som zle premerala, lebo nam nesedi (keby nahodou zistila ze to hned aj predavam).

nevesta17
7. jan 2012

@nikolca Viete čo? Kašlite na to. Keby mi nevadila veľkosť, tak to asi logicky nechcem vymeniť za menší. Neboli ste ochotná, lebo tie menšie sú Vašej sestry - v poriadku (aj ked zaujímavé, že hneď po predaji toho ružového máte zrazu taký istý, v takej istej veľkosti. Ale to je jedno.
A nechápem ako Vám to ublížilo s tou fotkou. Ja som veľakrát dovolila použiť moju fotku a tu som. veď si treba pomáhať, nie robiť si zle.áno, stiahla mi ju sestra, lebo ja som nebola ničoho schopná ale keď ste mi napísala, že Vám to vadí, tak som to ihneď prerobila, tak prečo z toho robiť kowbojku? To Vám toto všetko stojí za to? Lebo mne nie.
Tak Vám prajem veľa šťastia a spokojných kupujúcich.

nevesta17
7. jan 2012

@garzonka Tisíc ľudí, tisíc názorov. Keď si pozriete 10 overalov s tou istou veľkosťou, tak každý má iný rozmer. Ale ja nechcem, aby tu všetci riešili môj overal. ďakujem

annie13
7. jan 2012

@nevesta17 tato tema je tu na to

nevesta17
7. jan 2012

Tak sa bavte, keď nemáte čo robiť

nikolca
7. jan 2012

@nevesta17 ano mala som dva rovnake,jeden bol nenoseny,ktory ste kupili odo mna vy,a druhy je noseny nakolko sme dostali zhodou okolnosti dva rovnaké,aj v popise je pisane že je noseny ale malo,pišete že ste velakrat dovolili použiť vašu fotku,a vari vy ste sa ma pytali či možete použiť moju fotku?vy ste ju bez povolenia stiahli a hotovo!!ja nikoho neohováram ani nič podobne,toto je forum kde som žiadala o radu,je tu kopec ochotnych mamičiek,ktore ak môžu poradia,ak by mi napisali že chybu som spravila ja,kedže i ja som len človek,tak samozrejme chybu by som napravila 🙂 🙂 🙂 prajem pekny deň 😉 😉

nevesta17
7. jan 2012

Nemusíte mi nič vysvetľovať. Ak som Vám ublížila stiahnutím tej fotky, tak sa ospravedlňujem, nechcela som. Nikdy som nenapísala, že ste spravila chybu, tak ju na sebe nemusíte hľadať. Len som Vám napísala, čo som zistila, že na čo mám právo. Ale nemienim ani sebe a ani Vám komplikovať život za 15€. Pekný deň.

nikolca
7. jan 2012

@nevesta17 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉

akika722
7. jan 2012

@tomik2 kašli nanu,nech ti pošle eura za poštu,pošli jej späť košelu a vys*r sa nato..to bude asi najlepšie 😉

tomik2
7. jan 2012

@akika722 ved uz se@em 🙂

svetkaadamko
7. jan 2012

@nevesta17 vidite, keby ste si tu poslednu vetu "Ale nemienim ani sebe a ani Vám komplikovať život za 15€" povedali hned sama sebe, nemuselo sa to tu tak rozoberat a vsetko by bolo v pohode 😉

lusilala
7. jan 2012

@tomik2 moja mila aked uz pisete tak piste vsetko a nie povyberate len to co vas neocierni a ostatne tu nedate,,,ste riadne prefikana,,mali ste tam dat celu komunikaciu, a nie len polovicu,,,ale vase svedomie,,,premna ste tiez nespolahliva kupujuca,a este to oflakatite a potom to chcete vratit.nechajte si to,neznasam takychto neferových ludi,,lebo neviem kto je neferovy,,,ja som to chcela vziat spät ale nebudem platit postovne naviac len preto ze vy chcete mat doklad,,ked vam to trebalo poslat,stacilo vam obycajne,,tak preco ja by som mala platit vasu spätnu zasielku doporucene,,to co uz je,,,a ked uz nakupujem pytam si rozmery lebo je normalne ze velkosti nesedia a aj tak si stojim zatym ze je to 98 a nie 92

tomik2
7. jan 2012

@lusilala cela komunikacia medzi nami bola skopirovana,nic som nevynechala...a ked to poslem tak si pozrite co je na stitku napisane,18-23 mes a 92 cm...cize to v ziadnom pripade nie je 98,ani znacka aku ste napisala,ziadne kenvelo ale cherokee a flak na rukave,zlty...doporucene som to chcela poslat aby som ja mala dokaz o zaslani,nepytala som si od vas peniaze na doporucenu zasielku

svetkaadamko
7. jan 2012

@lusilala nehnevajte sa, ale ved ste zjavne v inzerate zavadzali, ked ste uviedli inu velkost a znacku, to je podla mna dost podstatna chyba..... ked sa vam zda, ze je to velkost 98, tak to treba aj jasne napisat do inzeratu, je pravda, ze niektore veci su velkostne oznacene inac ako v skutocnosti su velke, ale ked je zjavne na stitku napisana velkost 92 tak ste to tak mali aj vy uviest, a este aj znacku ste dala inu, to akoze o co vam islo? 😖 myslim, ze @tomik2 ma plne pravo na svoje peniaze spat

lusilala
7. jan 2012

@svetkaadamko ked do toho nevidite tak sa nemontujte,,,,tu islo uplne o nieco ine len pani chcela byt dolezita,,tak si povymysla veci,,chcela totiz este navyse postovne len preto aby sa poistila a to ja niesom povinna jej platit .3€ bolo zrazu 6

tomik2
7. jan 2012

@lusilala vam sibe? to som kde pisala ze chcem 1,20 aby ste platila..ja som si pytala postovne to co vam poslem koselu naspat..tak nevymyslajte...pytala som si 0,80 a to ze ju chcem poslat 1.tr to len preto aby som bola kryta lebo od vas mozem cakat hocico ako vidim...

traktor
7. jan 2012

@lusilala tato tema sluzi prave na toto..aby bolo poradene..poslala ste inu velkost a inu znacku,..ak ano..tak ste povinna vratit plnu sumu + spätne postovne..

@tomik2 sa len bala, ak by sa balicek stratil, tak aby bola kryta, preto ziadala vyssiu sumu..nie preto, aby si peniazky nechala , ale preto, aby to bolo poslane doporucene..ak to chcete poslat obycajne, tak vam to tak posle...ale v pripade, ze sa to strati, nesiete za to zodpovednost vy..ale to vy viete..

tomik2
7. jan 2012

@traktor len ja som si od nej ani nepytala 1,20 za postu..neviem kde to nabrala 😒 a negatko mi napisala,netusim za co ☹

traktor
7. jan 2012

@tomik2 ziadaj ho zmazat, ak nie..admin ti ho zmaze..mozno neumyselne..ale aj tak mas doma vec inej velkosti a inej znacky..cize neurobila si ziadnu chybu, negatko ti nepatri 😉

tomik2
7. jan 2012

@traktor uz som mu pisala..ja ju uz kaslem,poslem jej to spat,ale ked si nic nechce priznat,ani znacku,ani velkost ani ten flak tak uz neviem....

lusilala
7. jan 2012

@traktor a vy ste citala co ona pisala ze sa tu do toho miesate?ociernovat druhych to vam tu ide vsetkym najlepsie,,ocividne sa pani tomik namne dobre bavi,,tak nech sa paci,,len tak dalej,,,ja mam aj ine starosti ako vysedavat za pocitacom a natahovat sa tu,,,mila pani tomik,peniaze ste mala na ucte este v ten den ako ste napisala,vratila som vam este dodatocne postovne,,,a ziadala ste este dalsie,aby ste to mohla poslat doporucene pre istotu,,,tak ma tu prosim vas neociernujte a nehrajte zo seba chudatko.takuto osobu som teda este fakt nestretla,,,a uz ani nechcem,,a negatko ste dostala preto ze ste ho dala aj vy mne,,!,a toto je moj posledny dotaz,,nemienim tu stracat cas z ludmi ktory nemaju svedomie, a nechavat sa ociernovat,!!!

tomik2
7. jan 2012

@lusilala este mi tu klamte..skopirujte to kde som od vas ziadala aj za doporucene postovne...

traktor
7. jan 2012

@lusilala ja sa nevyjadrujem k tomu co mate medzi sebou, ako si pisete ani nic podobne..reagovala som len na to s cim tu
@tomik2 prisla a to je, ze jej doslo nieco v inej velkosti a inej znacke / ze jej za to patri plna suma + spätne postovne a nepatri jej za to negatko/..na to tato tema bola vytvorena, aby tu bolo poradene pre tych, co nevedia ako dalej.. 😉 ..ostatok si musite vyriesit vy medzi sebou,,,najlepsie v IP..

lusilala
7. jan 2012

@traktor viete,,keby pani mala kusok inteligencie v sebe tak to riesi cez IP lenze jej slo asi len oto aby sa na niekom vyburila a ociernila.tak to dala tu,,,a pritom bola vec vyriesena a peniaze mala na ucte este v ten den ako pisala len ze asi sa velmi doma nudí,alebo co,,ja na toto uz nemam naladu,som nekonfliktny typ a nenecham sa vyviest z miery,,,takze len vam som chcela tolko napisat,viac uz nebudem a uz tu ani nemam chut chodit,,su aj ine bazary. majte sa pekne

tomik2
7. jan 2012

@lusilala ja som sa len prisla opytat ci to tu naozaj tak chodi ze sa nepalti druhe postovne....vy ste dva dni nereagovala ako som vam pisala o vratenie penazi...uz prestante klamat,ste total trapna... 😉

garzonka
7. jan 2012

@tomik2
pise lusilala : ,,a negatko ste dostala preto ze ste ho dala aj vy mne,,!,...toto je porusenie pravidla na bazari, a negatko ti bude adminom zmazane!!!!