Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@tomik2 ja uz nechapem oco vam ide,, dajte mi uz pokoj prosim vas,keby ste sa chcela len spytat o postovne, tak tu nehodite povyberane texty z nasej konverzacie,,,a neociernujete ma tu,,to by sme sa tu mohli natahovat keby som bola rovnaka ako vy lenze ja mam vela priatelov a to preto ze niesom ako vy,,co vy mate asi sotva ked takto utocite zakazdym na ludi.zbohom.
@garzonka ja uz ozaj nemam na nu slov,ved mam celu komunikaciu medzi nami ulozenu,mam dokaz o tom ze co tu pise absolutne nic nie je pravda...je pravda ze som sa sem prisla opytat len na to postovne ale ako zacala utocit ma vytocilo pretoze ja som zacala normalne,slusne jej pisat...
ano patri to vsetko do IP,,,zmazala som pani tomik aj negatko,,,nebudem sa k nej rovnat,,
Ahojte,poradite prosim? Zaujemkyna zaregistrovana 7.11.2011 bez hodnoteni,chce zaslat bicykel v hodnote 59 € iba na dobierku,odmieta mnou pozadovane zaslanie sumy aspon za postovne a vratne dopredu formou penazneho poukazu cez SP-ktore by som potom v dobierke odratala zo sumy..Tiez sa chcem chranit pred nahodou zbytocnou platbou postovneho a za vratenie,ak by ju neprebrala,ale nesuhlasi a ze si to mam rozmysliet.. 😕 Je moja poziadavka nenormalna?
no tiez nemam slov co sa tu deje poslednu dobu ☹ fakt smutne... A jasne ze lusilala zmazala hodnotko,,, ved aj tak by ho zmazal admin,,, lebo aj keby sa neviem ako obhajovala, tak pravda je na @tomik2 strane... Jasne jak facka 🙂
Tiez sa mi stalo, ze som kupila overalik v kategorii velkosti62, no prisiel mi pre novorodenca... Sice v texte to mala uvedene, a neupresnila som si to s predavajucou.. No poucila som sa 😉
@cora73 myslim ze keby mala naozaj vazny zaujem za bicykel za 60eciek,,, tak by nemala ma problem s 5eckami za postu poslat vopred, nie? Tiez by som asi sa nedala ukecat.
presne tak,ved od nej teda nechcem 30 € za postovne vopred,ale normalne by som si dopredu zistila na poste,kolko by to bolo..A naozaj ak by mala zaujem,tak by tie peniaze za postovne poslala,ja beriem ludi,ktori chcu poslat na dobierku v tom zmysle,ze nemaju internetbanking...Cize vymysla..
@cora73
Ja som mala nedávno niečo podobné, ale za oveľa nižšiu sumu. Na dobierku som ale nepristúpila.
Tiež mi baba písala, že má zlé skúsenosti s uhradením vopred a či si to nerozmyslím. Tak som jej navrhla, nakoľko ja aspoň nejaké hodnotenia (všetky pozitívne), na rozdiel od nej mám, že sa nejako dohodneme, napr. poštovné až po prevzatí. Aby som mala aspoň nejakú istotu. Ona nesúhlaisla, ja tiež nie a uzavreli sme to kamarátsky, že obchod sa nekonal.
Na jednej strane si vravím, že mohla som mať ďalšiu vec predanú. Ale na strane druhej - dobierka, je mačka vo vreci. 😒
A za takú sumu, ako máš ty, by som radšej odstúpila od obchodu.
Úplne od veci asi, ale osobný odber nie je možný? 😕
Ahoj kočky našla som tuto temu tak sa s vami tiež podelim o par skusenosti..jedna pani z Brvnišťa s nickom barinkova sa so mnou dohodla na vymenu,tak ja hlupa som jej poslala 3 kusy damskeho pyžama v nadeji že dostanem tričko na vymenu,,pisala som jej asi 50 krat a stale neodpisovala,aj hodnotenia som jej popisala a nič tak si vravim kašlem na ňu..nech jeú v tych pyžamach dokúšu mole..
ďalšia moja super skusenosť bola..išla som kupovať kočik obzrela som si super 3 kombinaciu okolo 150€ stala tak dobierku som si prevzala kočik bol opisovany ako novy aj vajičko aj športova časť..plus nanožniky a plaštenka a daždnik na kočik..ked kočik došiel otvorim balik a dosťn že som nepadla na zadok..kočik hlboka časť ešte ako tak ale boli tam čierne vlasy napadane,vajičko bolo dosť zodrane a špotova časť tak ta bola cela od čokolady a už pekne zatuhnutej ,cela zodrata strieška a ešte to čo ma najviac vytočilo že plaštenka bola tak dotrhana polepena lepiacou paskou,a daždnik mi ani neposlala.!!a kolieska boli cele zodrane kočik cely obuchany..no ked som pisala pani s nickom petruska2008..ignorovala ma..ak budete chcieť napišem ešte veĺa ďalšic´h prihod s takymito milymi predavajucimi🙂
či som riešila a s kym??? som tu bola vtedy nova som nevedela nič a ani teraz neviem...neviem ako by to nejaky admin poriešil....fakt neviem ani teraz na koho by som sa mala v takomto pripade obratiť?? 😔 🙄
hm tak o tom som ešte ani nepočula..a čo ked mi ani neodpisuje ani nič..ved som si aj nick zmenila kvoli tomu ma to nahnevalo,,neviem ale tie pyžama kašlať,,a čo no kočik som vtedy šupla do vane a vydrhla som si ho sama..ja som myslela že to sa neda že reklamovať..aj tak keby nereagovali na admina tak čo im zruši cely učet alebo jako?? no keby som si robila srandu tak to by bolo dobre,, 😖 to by bol ten lepši pripad...ved kuknite tíe predajkine su tu stale,,, 😠
@lucanka49 prepac, neber moje slova (pismenka) v zlom, ale aj ja som tu bola nova a myslim, ze je tu dost zrozumitelne napisane, kto je tu admin a teda komu mas napisat v pripade problemov 😉 ja som si to vsimla hned, ako som sa tu registrovala 😉
@cora73 veru, ani ja by som to neposlala, jedine, ked ti posle za postu vopred ako chces ty, inak ti to nestoji za to riziko, kedze sme sa takmer vsetky poucili, ze neda sa na 100% verit ani babam so samymi pozitivnymi hodnoteniami, nie to este takym, ktore nemaju ziadne, nechcem jej krivdit, chapem ju, ze ma obavy, ale ona musi pochopit rovnako teba, takze jediny kompromi je, ze ti posle to postovne vopred 🙂
@lusilala @tomik2
ja uz len tolko, ze aspon viem, od koho radsej kupovat nemam 😉
@lucanka49
Ja som to nemyslela zle. 😅
Nerozumiem, prečo si si ty menila nick, keď si bola oklamaná? 😕
Práve to, že nereagovali, mala si kontaktovať admina. Presne, aby im stopol účet, inzeráty a pod.. A napísať negatko. A pridať na čiernu listinu, ak sa nič nevyriieši.
Len to chce trošku brúsiť po stránke.
Však ako si našla túto diskusiu? 😉
Inak, dievčatá, dnes som tak nad tým dumala, čisto filozofická otázka. 😕 Ako je možné, že sa stále objavujú výrazne negatívne skúsenosti s predávajúcimi, ktoré majo 80 a viac pozitívnych hodnotení? V čom to je? Že majú iba pozitíva. Keď sa mi to stalo prvý raz, myslela som si, že dotyčná má iba iný názor na to, čo je výborný stav. 😀 Ale už 2x do návratu veci odo mňa znížila cenu a stále to nepredala. Tak som asi predsa mala pravdu, že to bola handra, max. na donosnie a nie "teplučký svetrík", ako ho prezentovla pôvodne.
Ja viem, že áno, ale stále nechápem tie pozitívne hodnotenia, pribudli aj po mojom "šalamúnskom".
@heni79
@traktor
no pozerala som len tak a vidim tuto temu..tak som sem kukla a čitala som
ja som si vždy myslela že tu sa tovar vartiť nemôže ved ako by som ja admińovi dokazala že ten kočik nebol taky ako ho opisovala..jedine žeby som ho nafotila a tak ,ale to už by mi nikto neveril že som ho taky dostala ....by sa isto vyhovarala ta predavajuca že ona to isto poslala ako ten daždnik a že kočik bol v poriadku...neviem je to na dlhe lakte taketo obchody,,ja som bola vždy nazoru ked nemam od niečoho bloček nemam žiadne pravo na reklamacie...neviem zmenila som nick radšej lebo ta pani barinkova ma stale otravoval že jej mam poslať ešte zdarma cumlik(mam ho teraz v bazari ako dôkaz)lebo že jej dieťatu sa tlačia zuby a že jej plače a že ho nemože nikde kupiť..tak ma to vytočilo že ja som jej poslala tie pyžama a ona mne to tričko nie a ešte chce aby som jej ako ZDARMA poslala ten cumlik!! joj a byvam asi 30km od nej ale mala som ju chuť isť pozrieť!!! 🙂

@lusilala
@tomik2 baby, sorry, ale toto fakt patrí do IP 😉