icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pipka
8. jan 2012

@annie13 nemam slov 🙄 to ja mam doma podobne, dve deti tomu davaju zabrat a je jak nove oproti tomuto 😅 😝

toto keby som mala niekomu poslat za 30€ tak sa pod zem prepadnem asi 😖 🙄 🙄 strasne 😒 😝

svetkaadamko
8. jan 2012

@nikolca no "krasny" pristup, fakt 😖
@piacere aj mne sa na MMB stalo, ze som kupila baranicu od pani, ktora mala cez 140 pozitivnych hodnoteni a prisla mi totalne potrhana baranica, dokonca ta pani zakazdym pisala nieco ine, raz, ze maly ju rad nosil, potom, ze ved on ju vobec nenosil, ze bola v cistiarni, bla bla... bolo mi jedno, ze ma 140 pozitivnych hodnoteni, dala som jej negatko, vobec ma to nemrzelo, lebo sposob akym so mnou komunikovala, ma natolko vytocil, ze som to nezniesla, nakoniec to skoncilo dobre, ale tym chcem povedat, ze to hodnotenie treba dat, pokial sa s dotycnou neda normalne dohodnut a nehanbit sa za to, lebo potom sa tu stretne 4, 5, 10 mamiciek a zistia, ze sa dali oklamat o jednej a tej istej osoby, ktora ale nemala od predoslych negatka 😒

nikolca
9. jan 2012

@svetkaadamko to bola vtedy vymena a povedala som si že už vymienať nebudem,asi si to musim dať do podmienok,lebo dnes som i našla znovu spravu nezamenite?a na spravy tohto typu nebudem už ani reagovať 😉 😉 😉

nadhera
9. jan 2012

@annie13 auticko je fakt des a hroza. A za toto 30€? , nedalo sa to cez BB poriesit s adminom? Ved su to vyhodene peniaze. Osobne na BB uz nechodim, lebo najnovsia moda je tam vsetko vymenit 😠 . Ale za co vymenim,ked nic nepotrebujem.

gabika7706
9. jan 2012

@nikolca ja to mam, myslim, dost zvyraznene v podmienkach predaja, ze o vymeny nemam zaujem, napriek tomu mam minimalne 3x v tyzdni prosbu alebo ziadost o vymenu...samozrejme, najviac ma pobavia spravy typu "nevymenis za nieco odo mna?!" v takom pripade mam obrovsku chut odpisat "nevymenim!" 😀 ale odpovedam, samozrejme, vzdy slusne 😎

a to auticko @annie13 je desne :((

annie13
9. jan 2012

@nadhera odpisal mi ze si to mame vyriesit medzi sebou dovi-dopo

nadhera
9. jan 2012

@annie13 😠 😠 😠 neskutocne , verim,ze dotycna predava aj na inych detskych bazaroch - pridas jej nick?
adresu? toto sa predsa nerobi... skusala si ju vygooglit, ci ma viacero mamiciek s nou taketo neprijemne skusenosti?

annie13
9. jan 2012

@nadhera joj uz si nepamatam adresu nemam doniesol mi to kamarat je z BA
http://astra976.babybazar.sk/

nikolca
9. jan 2012

no mna dnes šoklo,ked mi mamička napisala na jeden overal,že ho zoberie ani miery nežiadala,no aj tak som jej miery poslala pri popise bolo pisane že sadne približne na 2 ročne dieťa/i viac v pripade zaujmu premeriam,a ona že ok berie,aj som jej poslala č.učtu,a dnes mi napisala že sa ospravedlnuje že musi od obchodiku odstupiť ale že dcerka oslavovala včera rok a dostala overal novy!!!dcerka mala rok a ona chcela odomna overal ktory je na dva roky,ved by chuda v nom plavalo 🙂 🙂 😉 😉

nelinka0401
9. jan 2012

@nikolca ahoj,no ako to tu čítam,tak ty máš fakt šťastie na tie mamičky.. 😠 pevné nervy...aj mne sa už také niečo stalo..tiež si zajedlala a potom mi prišla správe ,že jej také isté overaliky priniesla mama..no aká náhoda 😉 😉

nikolca
9. jan 2012

@nelinka0401 no a si predstav že by ho kupila a naraz mi naopiše že velkeeee,pri tom čislovanie je na nom 110 ale uviedla som že je podstatne menši dala do 98.a take ročne dieťa nosi asi 86-ku 🙂 🙂 ,a raz som tak predavala bundu a kupujuca mi napisala že im babka doniesla taku istu ako chcela kupiť odomna že asi sa telepaticky dohodli 😉 😉 😉 no asi 🙂 ,keby aspoň napisali viete čo nehnevajte sa ale rozmyslela som si to,tak ok nič sa nedeje 🙂 🙂 ale nie vymýšlať hystorky 😉

zuzana17
9. jan 2012

@nikolca ináč aj ja som mala neregistrovanú záujemkyňu, kt. mi potom napísala, že by bol dobrý podľa rozmerov, ale doniesla im už babka 😀 tak nič z toho. To akože o čo im ide? Aby sme premeriavali a oni sa na tom bavia??? 😅 😕 😨

nikolca
9. jan 2012

@zuzana17 mne to pride take zvlaštne,a neviem čo si myslieť,no stať sa môže ale skôr mi to pride ako vyhovorka,ved za uši nikoho nevyťaham ked napiše že si to rozmyslel 🙂

zuzana17
9. jan 2012

@nikolca mne to tiež príde také vyhováranie, ale čo už 😀 .

nikolca
9. jan 2012

@zuzana17 🙂 🙂 🙂 😉

gemini2
9. jan 2012

dievcata, neviete ako dlho sa caka ked vybavujem vratenie penazi aj s admionovou pomocou?

zuzana17
9. jan 2012

@nikolca ale vieš čo, aspoň sa ozve, hoci aj s výhovorkou, horšie sú tie, čo sa neozvú vôbec 😠

nikolca
9. jan 2012

@zuzana17 no ved to,ja inzeraty už nepozastavujem,len napišem že zatial rezervovany a niekedy sa aj vtedy ozve dalši záujemca,tak mu len napišem že zatial je rezervovane,no v pripade ak sa uvolni tak vám môžem dať vedieť,a už sa po par krat stalo že sa uvolnilo a kupil dalši záujemca v poradi 🙂 😉

zuzana17
9. jan 2012

@nikolca ja tiež nepozastavujem až vtedy, keď mi dotyčný záujemca pošle info o zaplatení a hlavne svoju adresu! Vtedy to už pozastavím, ale ináč nie, lebo sa mi stalo, že som pozastavila a po 2 týždňoch sa mi ozvala, že neberie.

nikolca
9. jan 2012

@zuzana17 no ja pozastavujem až ked mam eurače na učte 🙂 🙂 😉 😉 😉 a čakam na spätne info,lebo už asi dva krat mi kupujuce pisali že mi poslali platbu,pripojili aj adresu,eurače nenabehli ☹ a mile neregistrovane už na moje spravi nereagovali 😒

misel4
9. jan 2012

Ahojte, prosim viete mi poradit preco sa mi neda napisat odpoved zaujemcovi. To miesto na odpoved sa zobrazi ale za chvilu zmizne. Dakujem.

emogeon
9. jan 2012

@nikolca keby len neregistrovane ale casto krat aj tu registrovane

nikolca
9. jan 2012

@emogeon ed to niektore nedaju ozaj vedieť,že teda zaujem už nie je,ja som raz jednej mamičke tu registrovanej už aj poslala č. učtu ,aj adresu napisala čakam čakam anič,tak asi na piaty deň som sa jej ozvala že aby si prekontrolovala platbu,lebo že mi neprišla,asi tri krat som jej napisala a vôbec nereagovala,no a potom asi po dalšich dvoch dnoch som si všimla že jej ktosi dal hodnotenie a ona pod to napisala že dakuje,čiže predo mnou sa len zatajila ☹

frick
9. jan 2012

Ahojte má tu niektorá skúsenosť s neregistrovanou Jana417- Jana@azet.sk? chce poslať balík na dobierku nie som si ňou istá bo má zaujímavý pravopis.

nelinka0401
9. jan 2012

@frick ahoj a čo chce poslať? ak si si nie istá tak jej nič neposielaj.ja na dobierku tiež neposielam a ked už tak si daj aspon polovicu alebo poštovné poslať na účet keby nepreberie zásielku.

frick
9. jan 2012

@nelinka0401 Balík oblečenia chce a tvrdí že si dobierku zaplatí ale neviem je to fakt tak napísané že v každom slove má chybu príde mi to ako keby to písalo malé dieťa ale je fakt že od toho nemôžem súdiť človeka.Ale už som jej napísala že na dobierku neposielam.Mám istou.ďakujem

nelinka0401
9. jan 2012

baby práve mi prišla správa na bazar na klokanku...že Mám záujem..celý citát..pozriem si hodnotenie. má 4 a všetky zlé..čo odpísať??

stanislavao
9. jan 2012

@frick urcite jej dobierku neposielajte. uz sa velmi casto stava, ze kym pride balik, tak si to rozmysli a balik sa vam vrati naspat.

nikolca
9. jan 2012

a mne prišla sprava,mam zaujem zavolajte nač.tel..............,ten telefon tam bol uvedeny len som ho nahradila s bodkami,no tušim tu ma niekto zabavku 😉

luciferova
9. jan 2012

@nelinka0401 napisala by som jej, ze na zaklade jej hodnoteni k obchodu s nou nepristupis 🙂