Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sisaha
@nelinka0401 aha, ja som myslela, ze chce dobierku, sa mi to tu pletie 🙂 ked ti prevedie peniaze, tak preco nie 🙂
@nelinka0401 ona chce kupi od teba ?...tak potom cakaj kym pridu peniaze na ucet..ak pridu..nemas sa coho bat
baby čo nakupujete alebo predávate čo vravíte na balne 0,80 € alebo 1 € nieje to veľa? 😕
@garonka podľa toho, čo kupuješ 😉 Pre jeden kus oblečenia áno, pre detský bicykel ani nie 😵
@martinka17 no ide o jeden kus oblečenia preto sa pytam lebo mne pride to naučtovane balne moc veľa
@garonka podľa toho v čom to posiela, ja posielam jedine v bublinkovej obálke a tá je sama o sebe drahá, posielam 1.tr. doporučene a kupujúcu balné a poštovné stojí 1,5eura, pri normálnom balíčku
@poleva ja som posielala cez poštu klasickú 12kg veľkú fisher húpačku a došla v pohode, dala som to do 2krabíc, ale mne došlo aj cez poštového kuriéra už čosi a tiež pohoda do 24hod.
@garonka cisto balne? bez postovneho? zrejme to bude nejaka postriebrena obalka... pride mi to trocha moc, lebo tolko ani bublinkova obalka nestoji... a tiez neviem preco to davat do tak drahych obalok, ked sa daju kupit tie plastikove obalky, su idelne na posielanie veci a nie su tak drahe...
@martina2001 ďakujem, predavajuca to chce poslať doporučene druhou triedou 1,20 € a plus to balne 0,80 € čiže dokopy je to poštovne 2 € preto sa pytam, lebo neviem či rifličky by poslala v bublinkovej obalke.
@garonka ja posielam od malinkých veci po malej až po veci veľkosti 140 v bublinkách, som potom kľudnejšia že sa veci nepoškodia 😉
@garonka skus sa jej spytat, mozno to bude posielat prvou triedou, tam je zase par centov navyse... treba sa ohlasit, ak ti staci druhou triedou a treba sa aj ohlasit, ze sa co vlastne platis to balne? mne sa uz viac raz stalo, ze som zaplatila 1,20 za zasielku a nakoniec mi prisla obycajne za 0,60... len neviem ako by sa tvarili, keby mi neprisla...
ahojte , chcem sa spytat po kolkych dnoch po doruceni zasielky na dobierku mi pridu peniaze ?
@garonka
Väčšina serióznych báb si balné neúčtuje zvlášť.
Ja posielam prevažne v bublinkových obálkach, pokiaľ ide o jednu vec, aj v obyčajnej, ale ešte duplovane zabalené v mikroténovom sáčkua zalepené, kvôli prípadnej vlhkosti. Bublinková stojí tak 20 - max 50 centov. Neviem si predstaviť, ako by som si mala vyúčtovať ten sáčok? 😅 A čo takto cena času, ktorý venujem baleniu? 😠 Nenchádzam miestami slov nad vynachádzavosťou špekulantov.
Jasné, ak balíš kočík al. veľa vecí, tak prosím. Ale pri jednej veci? 😕
Som zvedavá, ako ti to zabalí. Daj potom info, ak sa rozhodneš to akceptovať. Iba pre zaujímavosť, čo bolo to 80-centové balné.
Mne inak minule prišiel svetrík "zabalený" v bielej igelitke, prehnutej napoly a prelepenej izolepou, s nalepeným papierom, na ktorom bola moja adresa a tiež to bolo prelepené izolepou. Až som sa čudovala, že to vzali. 😕 Bol to ten, ktorý som úspešne reklamovala.
Ten, čo som reklamovala neúspešne, mi prišiel vo vreci na dopadky tiež s nalepeným papierom. Už balenie malo asi napovedať, kam svetrík v skutočnosti patrí. 😅 😖
@heni79 ja tak nerada špekulujem, ale nedalo mi to, lebo pre mňa aj tych 80 centov je suma, no ale tie rifličky pre maleho veľmi chcem. Peniažky jej pošlem, a som veľmi zvedava v čom to bude zabalene.
Ja balne neučtujem, posielam v plastovych obalkach som rada ak naša vec posluži aj naďalej niekomu inemu.
Nedávno si u mňa jeden pan kupoval pre dceru kolotoč nad postieľku bol mi ochotny na poštovne zaplatiť aj 10 € len nech mu to predam 😅 kolotoč bol poslany v krabici ako poisteny balík došiel v uplnom poriadku, no mohla som si zaučtovať kopu papiera a čas ale ja som bola rada, že oni maju z neho radosť 🙂
aj mne koľkokrat prišli veci zabalene aj v taške alebo čerstvo vyprate a pekne voniali 🙂

@nelinka0401 ved ked ti prevedie peniaze, az potom jej to posli..