icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

gabulka15
9. jan 2012

@dosa ja som to mala mat vyplatene na adresu , uz cakam 6 dni a zatial mi nic neprislo ani papierik ..

heni79
9. jan 2012

@garonka
Však keď ich tak chceš, tak kúp. Keď ti za nimi srdiečko piští. 🙂 Ale myslím si, že to balné je premrštené. Však asi aj ty, ako mnohé tu, si na MD, prípadne máš už iba rodičák. A 80 centov je dosť! Je to na tebe. A inde si na také nenatrfila, za lepšiu cenu? Alebo obdobnú?

dosa
9. jan 2012

@gabulka15 aha, tak to netusim, ja si davam radej na ucet, aby som nemusela este kvoli tomu na postu... no skus sa spytat postarky, ak stretnes, alebo ked pojdem okolo posty...

heni79
9. jan 2012

Dievčatá, ja som minule úplne náhodou zistila, že v TT je Olutlet Nextu. Je to pre nás blízko. Ešteže si nepotrpím na zančky. 😅
Úplne od veci, ale možno info niekomu pomôže. Ak neprekáža minulosezónny tovar. Mne iste nie. 😅
Trnava mala dlho ako jediné mesto na Slovensku aj Outlet 4you. To boli veci. 4,5 tisícový rolák som drahému kúpila za 750,- Sk. A dodnes je bez žmoliek, poškodení a to ho nosil požehnane. Ja som ho teraz preradila do kategórie "na domáce návštevy a do obchodu".

gabulka15
9. jan 2012

@dosa nemam slovensky ucet , a slovensky sa mi neoplati zriadit .. kvoli zbytocnim poplatkom atd ... budem musiet sa spytat postarky .. len som chcela vediat ze aky je standart kolko dni .

garonka
9. jan 2012

@heni79 ja teda neviem čo mam robiť, tie rifličky sa mi veľmi pačia ale na druhej strane mi pride to balne moc vysoke 😒 a ja tak nerada špekulujem, som ale hrozna 😒

svetkaadamko
9. jan 2012

@nikolca ani ja uz menit nebudem, tiez som sa oklamala a tak kaslem na to 😒
inak k tej velkosti, ja uz som sa poucila, ze tazko sudit vek dietatka a velkost oblecenia, lebo mne napriklad nikto neveri, ze nas ma taku velku nozku, bola som mu raz kupovat topanky a predavacka na mna pozerala ako na blbu, ci isto take cislo chcem, ze ved nemoze mat taku velku nozku a aka ostala prekvapena, ked mu boli male a musela dat este vacsie a aj oblecko nosi vacsie, lebo je vysoky na svoj vek... ale viem ako si to myslela 😉
@gabika7706 zial je tu stale kopec kupujucich, ktore ani ockom nehodia po podmienkach predaja a to je fakt na nervy im potom vysvetlovat, ze mam to v podmienkach a budu otravovat 😖
@misel4 skus kontaktovat admina, mozno nejaka technicka chyba 😉
@heni79 ja som tiez tak balila do vreca na odpadky, prelepila paskou a na to papier, nevidim na tom nic zle, teraz uz mam tie plastove obalky, ale podla mna tie cierne pevne sacky do kosa su super vec, ovela lepsie ako obycajna obalka 🙂
@gabulka15 mne tak raz jedna poslala, ze postovou poukazkou a vlastne ani neviem ako dlho to trvalo, lebo jej trvalo uz len prebrat dobierku, ale ked som poratala, ze na prebratie mala 18 dni, tak mi sek prisiel tak po tyzdni 😖

nikolca
9. jan 2012

@svetkaadamko no naša mala ma dva a pol roka a nosi topanky č.25,a kamaratkyn maly ma 3,5 roka a tiež nosi č.25 ale tiež ked som šla malej kupovať zimne topanky pytala som č.25 a predavačka sa ma spytala že ako som nato prišla že ma č.25 😒 no som nevedela čo jej povedať,dala mi č.24 a malej som ju neobula,dala mi č.25 a boli dobre 🙂 😉

martinka17
9. jan 2012

@garonka tak to je ako ti píšu priveľa, to skôr sedí na poštovné a balné poslané obyčajne 😉

garonka
9. jan 2012

@martinka17 v poslednej dobe mam take ,,šťastie,, na to poštovne a balne, aj naposledy som chcela batoh pre maleho stal 5,50 € a pani si zaučtovala poštovné 2,10 € 😕 to som už odmietla

heni79
9. jan 2012

@svetkaadamko
Však ja by som tiež nenamietala, keby to prišlo nespraté, bez žmoliek nie v stave na vyhodenie. Takto mi to prišlo ako čistá irónia. 😅 A bolo to tenšie vrecko. Nie úplne priehľadfné, ale o kvalite sa nedá hovoriť.

svetkaadamko
9. jan 2012

@nikolca no jasne, prevadacka predsa lepsie vie ake cislo topanok treba nasim detom 😀 😀
@heni79 jasne, viem, ako si to myslela 😉 mojej sestre raz prisla bundicka, taka prechodna a az po istom case mi povedala ako prisla zabalena a to som len oci vyvalovala .... dotycna pani ju dala do obycajnej obalky, z ktorej trcala von a tak len ten zvysok bundy omotala sackom a tak to nechala .... cudujem sa, ze to vobec na poste vzali 😖 🙂 ale bunda bola v poriadku a je pekna 🙂 tiez ironia 🙂

martinka17
9. jan 2012

@garonka aj ja nekupujem, ak je v podmienkach balné. Nech si to zaráta do tovaru, nie do ceny a hlavne ak je premrštené 😉 Ak sa na balnom nedohodneme, tak počkám na známku na obálke a proste žiadam vrátiť peniaze, ktoré si neoprávnene účtuje ako balné 😠

strihalka
9. jan 2012

@martinka17
@garonka baby ja teda jen tak okrajove nechcem se dohadovat......ale zapocitat balne do ceny tovaru je preci nesmysl..pokud nekdo shani nejakou vec tak ma asi predstavu jakou ma ta vec hodnotu, tak vec samotna, ne ze ci ji pani zabali do toho a toho..., vsak si jdu triko za 4€ a musim pocitat s tim, ze se to musi zabalit a poslat, ze to plus k cene...pokud to bude hned v cene tovaru, si muzu rici pani je nejaka draha, ze 5€ za triko....nevim, ale fakt ...hledat problemy....

garonka
9. jan 2012

@strihalka no teda ja netvrdím aby si balne zaratavali do sumy tovaru ale mne pride v mojom pripade dosť zaražajuce, že balne je naučtovane 0,80 € a zarabať si takym spôsobom je fakt smutne, ja tiež už mam zniženy rodičak ako ine maminy a obracam každy cent 😒
a ak ma niekto napisane, že to posiela podľa tarif SP tak nech to aj podľa toho posiela 😉

strihalka
9. jan 2012

@garonka ale dobre, ale postovne a balne jsou dve rodzilne slova...a vy chcete aby vam to pislali na raminku vzduchem,ze nas prodavajici ten papir ten balici material nic nestoji?jsme to same, take koukame na kazdy cent
a tarip SP je postovne..ne balne

garonka
9. jan 2012

@strihalka ja nechcem aby mi zasielala baliček zadarmo ale obalka určite 0,80 € nestoji ak ano nehadam sa 😉 v podmienkach mala napisane že zasiela podľa tarif SP čiže logicky mi to pride, že myslela na poštovne čo je 1.20 € a už k tomu priratala balne 80 centov 😉 takže tak.
balne a poštovne viem, že su rozdielne veci ale ak niekto ma nejake podmienky nech ich aj dodržiava

strihalka
9. jan 2012

@garonka n me by teda nenapadlo do postovneho ratat balne...pokud to u toho neni spesl napsane........jinak obalky jsou fakt drahe, zvlaste ty vetsi a nebo s bublinkami..bihuzel

garonka
9. jan 2012

@strihalka to je pravda
preto ma ta suma zaskočila ale som zvedava v čom to pošle ale beda jej ak to pride vo vreci 😝

strihalka
9. jan 2012

@garonka 😀
potom bych si stezovala

garonka
9. jan 2012

@strihalka 🙂 každopadne dam vedieť aka zasielka došla 😉

gabika7706
10. jan 2012

@svetkaadamko moj maly mal 23.11. 2 roky, 17 kg, nosi v.98 a topanky v.28, tiez na mna vsade cumia, ze urcite nema dva roky a uplne najradsej mam, ked sa ma kupujuca opyta, v akom veku sme to nosili. Vsade sa snazim pisat rozmery, napriek tomu dostavam otazky, ci to bude jej malemu v lete dobre a pod...

gabika7706
10. jan 2012

@garonka ja som tiez teraz velmi vynimocne suhlasila s balnym za rifle 40 cent, lebo vraj bublinkova obalka..u inych som tieto rifle nenasla a ak, tak nosene za tu istu cenu, co pani tvrdi, ze su nenosene..tak tiez som zvedava, v com dojdu, ked to nebude bublinkova obalka (to potom viem ja aj inak pouzit), tak pytam, samozrejme, rozdiel naspat.

nikolca
10. jan 2012

@gabika7706 ja si balne učtujem 0,20eura,kupujem baliaci papier+pasku aj to dačo stoji,baliaci papier kupujem v meste je to v rolkach a ja ked sa mi minie kupujem 5 tych roliek a u nas v papiernictve ma tych 5 roliek vyjde na 3,50 eura čo je dosť ale pokial robim menšia baličky tak ich aj vela spravim 🙂 ,tych 0,20-0,30eura je primerane balne,no 0,80eura sa mi zda už vela 🙂 🙂

akika722
10. jan 2012

@nikolca prečo si balne nezaučtuješ do ceny danej veci? 😅
ja viem že balne niečo stoji,ved aj mna to stoji prachy,ale mna taaaak odradza ked si to niekto učtuje 😅
asi som divna,čo už 😀

gabika7706
10. jan 2012

@nikolca ja si kupujem plastove obalky, tiez nie su zadarmo, ked davam vec do aukcie raz za cas, tam to zaratavam k postovnemu, ale len 10 centov...inak za balne nepytam, som rada, ze tie veci posuniem dalej a nekopia sa mi tu, lebo pri dvoch spindirach tych handier mame ako v obchodaku pomaly 🤐

nikolca
10. jan 2012

@akika722 v podmienkach mam uvedene,že ceny mam bez poštovneho a balneho,no ešte sa mi nestalo že ked som pýtala balne 0,20eura že kvoli tomu by kupujuca tovar nechcela,ja ked kupujem a je mi balne učtovane tak ma to od kupy neodrádza,a hlavne vtedy ked viem že vec ktora sa mi pači a ktoru som videla v obchode za vyššiu sumu,tu i napriek tomu že musim poštovne a balne zaplatť ma podstatne lacnejšie vyjde ako v tom obchode 🙂 😉 🙂

poleva
10. jan 2012

@dosa prosím ťa nehodíš mi číslo? vdaka

dosa
10. jan 2012

@poleva toto je bezplatne cislo na infolinku, tam ta naviguju: 0800 122 413

http://www.posta.sk/sluzby/expres-kurier

poleva
10. jan 2012

@dosa dakujem