icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nelinka0401
10. jan 2012

@emogeon ano,ona chce kúpiť odomňa..no ale nemám na to nervy ani chuť sa s niekym doťahovať..čo ak aj zaplatí..čo pochybujem podla hodnotení...a potom sa jej nebude niečo páčiť a budeme sa doťahovať... 😒 😒 radšej si počkám na nejakú inú kupujúcu.. 😉

nelinka0401
10. jan 2012

@heni79 no ja posielam aj v obálkach aj ked je niečo väčšie zabalené v pevných igelitkách.dnes som posielala autosedačku zabalenú v potrav.folii a ešte som ju dala do toho čierneho odpadkového vreca..u nás stým nie je problém.aj na pošte mi to povedali.. 😉 😉 a mne raz prišiel overal pre krsňa a bol zabalený v hárkoch zo zošita..som ani neverila,že do čoho všetkého sa dá baliť 😀 ked chcú,na pošte zoberú hocičo 😒

nikolca
10. jan 2012

@akika722 aj pri aukciach na mma neviem či tam nakupuješ alebo predavaš,pri každej jednej maš pisane poštovne a balne a nie je pisane len poštovne,zaratať si balne do tovaru mi pride ako nezmysel,to si potom už môžem zaratať do tovaru aj poštovne,a pri danej veci uviesť poštovne a balne v cene 🙂 🙂 😉

emogeon
10. jan 2012

@nelinka0401 jasne ked to tak citis tak nepredat za kazdu cenu

akika722
10. jan 2012

@nikolca ved jasné,každa mame svoje podmienky 😉
ja som tu nakupila toho už poriadnu kopku a zatial mi balne neučtoval nikto 😅

benne
10. jan 2012

Na pošte predávaju hnedý baliaci papier, rozmerovo 100x115cm, stojí 0,17€; ja kupujem naraz niekoľko kusov, vo veľkej rolke, inak ich predávajú na kusy, ale takto nabalené sa mi to lepšie nesie 😅

akika722
10. jan 2012

@nikolca ked chcem kupiť cez bazar kupujem z kona..ked chcem cez mmb kupujem len novu vec a pr novej je jasné že sa balne učtuje..ved ja nie v zlom,to bol len moj nazor 😉

nikolca
10. jan 2012

@akika722 🙂 🙂 🙂 🙂 😉

garzonka
10. jan 2012

maminky,
chcela by som vediet vas nazor:
predavam kocik za 11tis Kč, v inzerate pisem ze je k odberu az v aprili. V pripade ze sa mi ozve vazny zaujemca a kocik bude chciet kupit, tak mam cakat s platbou az v tom aprili ked to uz bude aktualne alebo ako? napadlo mi pytat si zalohu aby som to mala poistene, ze si to medzicasom nerozmysli ...
mate s tym niektora skusenost? dakujem

svetkaadamko
10. jan 2012

@garzonka no, ja som kupovala malemu vlacik s kolajnicami, ktory som chcela na Vianoce, ale kupila som ho uz niekedy v oktobri, ale kedze som hladala sposob, akym ho dostat cez takmer cele Slovensko, tak pani bola ochotna cakat kym mi ho kamos vezme autom, trvalo to asi mesiac, ja som sama usudila, ze jej polovicu poslem na ucet a druhu sme jej dali pri osobnom odbere, cize pre teba je urcite lepsie sa poistit tym, ze si vypytas tu zalohu, ale na druhej strane do aprila dotycna osoba moze najst iny kociar, ktory sa viac zapaci atd., takze je to viac-menej na kupujucej, skus to navrhnut a uvidis

lulana79
10. jan 2012

@heni79 Ahoj, prosím ťa, kde v TT je NEXT outlet? spomínala si to v jednej správe o niečo vyššie. Ďakujem

stanislavao
10. jan 2012

@garzonka ano, presne tak, pytajte zalohu, aj ked len 500 sk, alebo 300 sk, ale aby ste mali istotu.

macekova
10. jan 2012

Ahojte, neviete poradiť kde zohnať fakt veľkú krabicu ( na prútený košík pre bábo ) .... predávajú krabice i na pošte? ...alebo papiernictvo ? .... za každú radu budem vďačná 😀

gabika7706
10. jan 2012

@macekova aj v najblizsich potravinach, ked vybalia tovar, mozu Ti jednu venovat ;) Ale krabice predavaju aj na poste, prip. v papiernictve. Najlahsie (a najlacnejsie) je ale naozaj ziskat krabicu z najblizsieho obchodu.

macekova
10. jan 2012

@gabika7706 ...keby je to na niečo menšie tak v prvom rade skočím u nás do Jednoty 🙂) .... len ten košík je fakt veľký .... aj keď ho zložím bude treba krabicu minimálne 50*80*100 😀 ...

gabika7706
10. jan 2012

@macekova tak skus najblizsiu predajnu s bielou technikou ;)

macekova
10. jan 2012

@gabika7706 dik ...to by ma nenapadlo 😀 😀

annie13
10. jan 2012

@macekova ked som nevedela zohnat tak sme si vyrobili v cba mi dali tie stredove papiere co su na paletach medzi jednotlivym tovarom, stvorcove diely kartonu a z toho sme vyrobili skatulu aku sme potrebovali

heni79
10. jan 2012

@lulana79 Neviem nakoľko poznáš Trnavu. Keď ideš zo Zeleného kríčka smerom do mesta, smer k veži a divadlu, tak po ľavej strane. Myslím, že je to Štefánikova ulica. Bola tom ešte v decembri. Zajtra ide muž do TT, tak to preverí. Či to ešte je, prípadne otváracie hodiny.

garzonka
10. jan 2012

@svetkaadamko
@stanislavao
dakujem za radu, skusim to potom tak navrhnut 🙂

lulana79
10. jan 2012

@heni79 áno, túto časť poznám... veľmi pekne ďakujem

svetkaadamko
10. jan 2012

@macekova ono sa nezda, ale aj v malickych potravinach maju veeeeeelke krabice .... minuly rok som brigadovala v jednych a tam sa najde fakt vsetko mozne 😀 a oni budu len radi, ked to niekto vezme a presne ako spomina @annie13 ten papier co je medzi paletami, resp. na palete, ten je super 🙂 urcite nekupuj, neoplati sa,aj ked ti daju menej malych krabic, vyskladas si to v pohode a nemusis to platit 😉
@garzonka som zvedava ako to dopadne 🙂

annie13
10. jan 2012

@macekova a v obchode s bielou technikou skor nie ako ano, pretoze kazdy tovar musia predat aj s kartonom aspon ked som ja brigadovala tak bolo tak

silvia1983
10. jan 2012

este mi napadlo, ked balite krehky tovar, davate aj nejake pripoistenie, ci netreba?
a postaci aj bublinkova obalka v tomto pripade, neviem presne ako zaobchadzaju s vecami na poste 😅

garzonka
10. jan 2012

@svetkaadamko
uz sa mi aj ozvala zaujemkyna, vymenili sme si par mailov, navrhla som zalohu vopred 500 Kč, suhlasila a dnes udajne aj peniaze odoslala, dohodli sme sa ze by kocik prisla aj osobne vyzdvihnut , nakoniec mame termin miesto aprila na februar 😉 ....tak vyzera to slubne 🙂

gabika7706
11. jan 2012

@annie13 na to som aj ja myslela, ale nedavno som videla, ako na paletach niesli poskladane stlacene kartony prec, preto som to @macekova navrhla

@silvia1983 na poste, co ja som mala moznost vidiet, zaobchadzaju so zasielkami s oznacenim krehke presne tak isto ako so zasielkami bez tohto oznacenia ;) Ale ked za tu sluzbu zaplatis a nieco sa s tovarom pocas prepravy stane, mozes reklamovat

unka7
11. jan 2012

Maminky jdu s dotazem, nějaká mamina si u mě chtěla koupit tuniku šlo o věc za pár korun, vyměnily jsme si pár zpráv, řekla, že jí bere a jestli jí počkám do mateřské, když jsem napsala, že jo a poslala jí číslo účtu, tak odepsala, že už nemá zájem, takže zbytečná ztráta času, stavá se vám to často?

stanislavao
11. jan 2012

@unka7 ano, stava sa to velmi casto. dnes to niekto chce, do zajtra si rozmysli a niekedy ani neda vediet. ja som mala capacky, ze darujem, poslala som cislo uctu na postovne a napisala mi, ze uz nechce. proste este aj to postovne sa im vidi moc, ze maju uhradit, ale tak ja to platit nebudem. to potom radsej vec hodim do kosa.

nadhera
11. jan 2012

@unka7 radsej prist o par minut casu ako o € , ked si kupujuce neprevezmu dobierku a predavajuca musi zaplatit spätné postovne 😠

dani84
11. jan 2012

@unka7 aj mne sa to uz stalo 😖 Bohuzial, stava sa to casto....