icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

yvetulka
11. jan 2012

@denisocka ja som tak kupila zle lyziarske nohavice a kedze predavajuca nereagovala, tak som jej napisala, ze jej ich posielam spat, nech mi vrati peniaze a potom sa ozvala hned a aj poslala eura. asi som mala stastie, no aj tak to skus, diskutuj. drzim palce

denisocka
11. jan 2012

@akika722 20e ,malo to byt nove,par krat oblečene a je to take,jak no ... suche zipsy niesu,su odparane a zalepene na tych polovickach ,je to take sprane,proste sustiacka,ziaden softshell

monka9999
11. jan 2012

@nadhera ako si mohla kupujuca vybrat peniaze??!to nechapem.ja som vela krat kupovala na dobierku a pokial som tovar nevyplatila tak mi ho nedali.ako ti mohly neprist peniaze?to museli potom domotat na pošte.ved inak sa neda dobierka prevziat.

akika722
11. jan 2012

@denisocka 😲 😲 ta to dosť 😲
už si jej pisala?ona čo nato?

pastelka74
11. jan 2012

Ahojte,prosím o radu ako postupovať....stala sa mi veľmi nemilá vec,uzavrela som obchodík s kupujúcov pod nickom KLAUDUSKA15022010...to bolo 1.1 dohodli sme sa na obyč.poštovnom,ona mi poslala adresu a že už previedla peniaze na účet,tak som hračky odoslala v dobrej viere že tie peniaze naozaj poslala má samé fajn hodnotenia,ani vo sne by ma nenapadlo že obchodujem s podvodníčkou,chcela som iba aby to rýchlo dostala a aby bola spokojná...požiadala som ju samozrejme aj o info o doručení...dnes je 11.1. a ja nemám ani peniaze a ani hračky ktoré som jej poslala...cez internú poštu som ju niekoľko krát prosila aby mi povedala presný dátum platby,bola som dokonca osobne v banke,ale žiadnú takú platbu na môj účet neevidujú...je to síce len necelých 5 eur...ale je to od nej nekorektné a chrapúnske...je mi stoho smutno...mám jej dať negatko??? alebo ako to riešiť...

denisocka
11. jan 2012

@akika722 hej,cakam,co odpise ( bolo to ale z bazoša ) keby tato bunda bola v sekači za 4 e,tak sa po nej ani neotočim

alusha
11. jan 2012

@pastelka74 uz davno si jej mala dat negatko, keby peniaze previedla, na druhy den mas peniaze na ucte a ona nema problem poslat bankovy vypis...

akika722
11. jan 2012

@pastelka74 nikdy nikdy neposielaj veci skor ,pokial nemaš eura na učte nerieš...
jednoznačne by odo mna dostala hodnotko a pekne hnusne,no nieje možne aby za 10dni nedošli eura z učtu na učet+kontaktovala by som admina ak ona nereaguje,on ju vyzve aby vratila eura 🙄
@denisocka držim palce..asi prestanem nakupovať 😅 ale kolko x som si to vravela a furt kupujem 😀

denisocka
11. jan 2012

@akika722 ja som prestala ale nejak ma to pojalo po novom roku ........ ešte cakam zimnu bundu a plavky,som zvedava sama,co mi pride

pastelka74
11. jan 2012

@alusha ...však to,stále sa jej pýtam aby mi napísala presný dátum odoslania a aká banka...ale ona vôbec nereaguje,a je aktívna...som tak napajedená,snažím sa aby boli obe strany spokojné a teraz toto...ako sa dáva také negatko...

akika722
11. jan 2012

@denisocka 😀 😀 😀 😀
vidiš,a moji maju zimne bundy a asi aj zbytočne... 😅 snehu nikde na zimu sa to nepodoba vobec 😅

akika722
11. jan 2012

@pastelka74 ak chceš zistiť či tu je pozri či aktualizuje inzeraty-ak nejake ma..+ja by som ju dala aj do temy čierna listina..pekne by som napísala jej nick 🙄

pastelka74
11. jan 2012

@akika722 má tam tri inzeráty,...idem jej tam capnúť to negatko a pohladám tú čiernu listinu,ako sa skontaktujem s adminom...máš stým skúsenosti,dakujem...

denisocka
11. jan 2012

@akika722 u nas od pondelka sniezik 🙂 sak konečne,cele prazdniny prd

akika722
11. jan 2012

@pastelka74 admin je tu:martinjasen-jemu napiš ip 😉 kedy naposledy aktualizovala inzeraty?????????hod jej nick
@denisocka zavidim 😝 aj ja chcem 😀

pastelka74
11. jan 2012

@akika722 dakujem,idem hladať... 😉

akika722
11. jan 2012

@pastelka74 dala som ti link na čiernu listinu 😉 a adminov napiš isto 😉 Martin ti pomože 😉 😉

pastelka74
11. jan 2012

@akika722 dakujem si zlatá...mrzí ma to,čiernu listinu som našla,a spomínalo sa tam jej meno,ale ako neregistrovanej...myslím že som naletela...ááách,jáj... ☹

akika722
11. jan 2012

@pastelka74 nemaš zač..
to mi je luto 😒
tak piš adminovi..
ako sa vola ona???kto to je???
dala si jej už hodnotko?
na tu čiernu listinu napiš aj ty čo sa stalo

pastelka74
11. jan 2012

@akika722 ....ona má nick..klauduska15022010...inak je to klaudia karasová a býva v kostolišti..inzeráty aktualizuje,tak kde do čerta je problém...nezaplatiť...dala som jej negatko a napísala som aj na čiernu listinu,teraz dúfam a verím že sa to hádam nejak vyrieši...samozrejme k dobrému... ☹

hanule24
11. jan 2012

@pastelka74 podla mna by si jej mohla napisat negatko. 😉

akika722
11. jan 2012

@pastelka74 admin by ti pomohol asi najviac 😒 Admini stránky: martinjasen, evastastna

lucia80
11. jan 2012

@pastelka74 no tak ja náhodou sem kliknem a pozerám že čo máš za problém s klauduska. ja som jej práve včera písala hodnotko, kúpila hraciu deku, peniažky som mala bez problémov a hneď, aj komunikácia super, normálne mi to nejde do hlavy. A posielala som to až keď mi nabehli na účet. Ja čiernu listinu nesledujem, počkám na peniažky a potom posielam, zatiaľ mám len dobré skúsenosti klop klop klop.

lucia80
11. jan 2012

@pastelka74 dúfam že sa ti to podarí vyriešiť k tvojej spokojnosti, lebo takéto veci by sa teda nemali robiť.

gemini2
11. jan 2012

@akika722 ja riesim cez admina jednu mamicku, ktora sa neozyva......ale este sme sa nikam neposunuli. Jednoducho ta osoba neodpoveda 😢

akika722
11. jan 2012

@gemini2 dufam že sa to vyrieši..držim palce 😒
ja nechapem prečo im to robi dobre okradať matky na materskej 😔 že ich hanba nefackuje 😔

weiya
11. jan 2012

baby,mam jednu otazku,ked idem poslat list obycajne ale prvou triedou,treba vypisat aj podaci listok? diki

gemini2
11. jan 2012

@akika722 u nma sa to uz asi nedoriesi....uz mesiac neobnovuje inzeraty- asi sem prestala chodit......

stanislavao
11. jan 2012

@pastelka74
no tak toto ste dopadli presne ako ja. som sa s jednou dohadovala mesiac, aby som konecne dostala svoje peniaze. napisala, ze poslala, nic neprislo, napisala som jej, ze nemam peniaze, ona sa potesila, ze jej prisiel balik a ze poslala, posle zajtra, uz poslala a neposlala nic. dala som hodnotko, ona mi pisala denne do hodnoteni, vraj ju uzazam, ze som namyslena, bola to obycajna psychicky narusena osoba, co nevedela ani pravopis, potom som to riesila cez admina, no trvalo to skoro mesiac. nakoniec mi moje peniaze poslala, ale velmi som olutovala, ze som jej vobec nieco poslala. od vtedy uz nikdy neposlem tovar skor, ako nevidim platbu na svojom ucte. ale cele to skoncilo aj tak tak, ze admini jej moje hodnotko zmazali, cize ziadne negativne odo mna tam nema, cize dalsie predavajuce neviem vaerovat inak, ako tym, ze je v ciernej listine.