icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

akika722
11. jan 2012

@weiya podaci vypisuješ len ak posielaš doporučene 😉
@gemini2 tak to mi je luto ☹ bodaj by aj ona raz tak dopadla 🙄

weiya
11. jan 2012

@akika722 dakujem 🙂

stanislavao
11. jan 2012

@weiya nie
podaci listok je len na doporucene. to len poviete na poste, ze 1.trieda a oni tam capnu taku modru nalepku, ze "1.TRIEDA". podaci nevypisujete. reklamovat v pripade straty neviete.

weiya
11. jan 2012

@stanislavao dakujem za odpoved 🙂

akika722
11. jan 2012

@weiya niet začo 😵

gemini2
11. jan 2012

@stanislavao a spominas si ako dlho trvalo, kym sa to cez admina poriesilo? neviem, ci este cakat na zazrak....

denisocka
11. jan 2012

@akika722 odpisala mi,že tiemrukavy sa paraju odnova,ze to prala len 3x -mne tvrdila,že 3x ju mala na sebe. no a ze to neni softshel,ze je velkostS nie M/L ..tak to asi ja som debil. ze mi to vezme,ale odraza mi postu a vrati len zbytok

stanislavao
11. jan 2012

@gemini2
cele to trvalo asi 2 tyzdne, lebo ta blba mi pisala do hodnoteni kazdy den aj 2x. proste narusena, chora zenska. darmo jej admin pisal, nerespektovala to. potom som si myslela, ze uz bude dobre a o den, dva zasa. napis martinovi jasanovi, ze co sa vam stalo a nech sa s nou on skontaktoje. ale skuste mozno este raz jej poslat, alebo ked budete vidiet, ze bola prihlasena, tak zrejme citala spravu a ak sa neozve, tak potom to rieste hned cez martina. tej druhej adminke ani nepiste, lebo ona nevyriesi nic. martin je spolahlivy.

akika722
11. jan 2012

@denisocka pekne 🙄 prečo poštu nevrati?neupozornila ťa že sa to para od začiatku?asi si mysli že si veštica 🙄

gemini2
11. jan 2012

@stanislavao ja som pisala martinovi a on mi radil, napisat jej aky mam s nou problem a tu istu spravu odoslat aj jemu.....uz je to viac nez tyzden a nic sa nerobi.....

stanislavao
11. jan 2012

tak mu napiste znova, ze uz presiel tyzden a ona nic.

denisocka
11. jan 2012

@akika722 mi piše,ze sa mi to oplati predat,ako jej vracat 😀 no debil niesom ,žeby som sa nechala ukecat na taku sprostost

stanislavao
11. jan 2012
akika722
11. jan 2012

@denisocka u mna by tym neuspela 😅 mna by si isto zapamätala na dlhšie 😅

nikolca
11. jan 2012

@weiya nie podaci listok sa nevypisuje,no treba kupujucu upororniť že je to na jej zodpovednosť,nakolko pri strate zasielky poslanej obyčajne nie je možna reklamácia

stanislavao
11. jan 2012

@gemini2
tak mu napiste znova, ze uz presiel tyzden a ona nic.

gemini2
11. jan 2012

@stanislavao dakujem, napisala som mu, tak som zvedava.....

pastelka74
11. jan 2012

@lucia80 ...ja to tiež nechápem...však ked peniažky odoslala,tak sa predsa nemá čoho obávať...prečo stebou teda komunikuje a so mnou ani písmenko,ved ak sa niekde stala chyba,treba ju riešiť,ale ak mlčí...o čom to je...premýšlam že čo ked nie čo takéto urobí iba raz za čas,našla som ju na čiernej listine,dávnejšom príspevku...nebaví ma to,takto sa tu doťahovať pre pár eur...je to však nepoctivé...nechápem to,inak aj tá komunikácia sňou bola divná...mohlo ma to napadnúť... 😒

lucia80
11. jan 2012

@pastelka74 no hej, so mnou včera komunikovala, lebo jej prišla tá deka, takže v pohode, a veľmi milo, naozaj by som podľa toho nepovedala že by urobila takéto niečo. A práve to že s tebou nekomunikuje, je podozrivé, lebo ak by bolo všetko v poriadku z jej strany, tak by sa hádam ozvala. Veď chyba sa stane, ale treba ju normálne riešiť si myslím.

pastelka74
11. jan 2012

@lucia80 ...však to mi je divné,že tolko som ju prosila aby odpovedala,že počkám ,ale ona nič...ani písmenko,ja si myslím že to urobila už viac krát,na takýchto malých sumách...dala som jej negatko a počítam že ona mne ho šplechne tiež,ale neprávom...napísala som aj adminovi...dúfam že sa to dorieši,kašlem na tých 5 eur,ale potom o čom je ten bazárik,ked ťa tu oklamú a okradnú.....

pastelka74
11. jan 2012

@pastelka74 ...navyše dnes som odviezla dcéru do nemocnice...na chirurgiu,nevedia čo je jej...tak čakáme na výsledky....a ešte aj toto...budúci týždeň pojdem cez Malacky,ja sa u nej zastavím.....

pastelka74
11. jan 2012

@lucia80 ...píšem už aj sama sebe 😀 ...dnes my to nemyslí...som nahnevaná na tú karasovú 😠 a premýšľam nad svojou babulou v nemocnici... ☹ ☹

monka9999
11. jan 2012

@pastelka74 samozrejme.ja by som jej take hodnotenie napisala že by si už nekupila ani gombik.ja som predavala paploniky a nemam internet banking.tak som si nechala najskor poslat peniaze šekom a ked som ho mala v ruke obratom som poslala balik.ona bola spokojna aj ja.nemusela som sa bat že mi nepridu peniaze a ona mala rukolapny dokaz že mi tie peniaze naozaj poslala.

annie13
11. jan 2012

@pastelka74 dufam ze dcerka bude v poriadku a rychlo doma

pastelka74
11. jan 2012

@annie13 ...teraz sme sa vrátili z nemocnice,boli sme ju pozrieť,má už v sebe tri infúzky,ale lepšiu farbu 🙂 ...už niekoľko dní nemala stolicu ☹ ...nepriznala sa...píšem o tej staršej...až ked mala bolesti vyšla spravdou von...zatial absolvovala,všetky vyšetrenia a sono,pod...dúfam že na niečo lekári prídu...veľmi pekne dakujem....

annie13
11. jan 2012

@pastelka74 po infuzkach by sa jej malo ulavit, drzim paste

pastelka74
11. jan 2012

@annie13 dakujem...v to dúfam aj ja,že infúzky zaberú....nebývame často chorý...naposledy nás skosila angína asi pred rokom...dcéra nie je zvyknutá...dnes jej prvý krát brali krv,alebo po prvý krát bola na RTG....snažíme sa ale ...choroba si nevyberá..... ☹

annie13
11. jan 2012

@pastelka74 ☹ deticky by taketo veci vobec nemali zazivat

pastelka74
11. jan 2012

@stanislavao ...ahoj tak sa už konečne ozvala,zareagovala až ked som sa tu sťažovala,naskôr tvrdila že poslala,potom že má toho vela a 20 inzerátov a nestíha a nakoniec ma obvinila že som jej poslala zle číslo účtu...ale neposlala..dva krát pýtala to číslo,ale kontrolovala som všetky inzeráty a internú poštu.lebo tak mi odpisovala a nie cez inzerát...a číslo bolo vvždy správne...je mi stoho smutno...napísala som jej že už kašlem na ňu aj na tovar a peniaze...som znechutená..... ☹ 🙄

stanislavao
11. jan 2012

@pastelka74
no peniaze nech vam posle. viem presne, ako vam je. su to hnusoby vypocitave, co sa spoliehaju na to, ze pre par eur sa niekto nebude dohadovat. ale nedajte sa, svoje peniaze ziadajte.