Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@gemini2 tak to mi je luto, ze to takto dopadlo, vieme jej meno? Aby sme si mohli dat pozor aj na inych bazaroch, predpokladam, ze nemala inzeraty len tu.
A ak zmienku o sebe v tejto diskusii tato predavajuca povazuje za ohovaranie, mala by sa nad sebou zamysliet.
@gabika7706 mam obavu to tu napisat. Ked teraz tvrdila ze som ju ohovarala, po zverejneni mena uz co spravi za cirkus 😀
ahojte-požiadam Vás o radu-pred dvoma dňami som uhradila korunky jednej zatiaľ nemenovanej predávajúcej pričom naša komunikácia bola OK ale len dovtedy pokiaľ som jej uhradila korunky od vtedy sa mi ani raz neozvala. Mám už z toho pomaličky nervy /išlo o 15.-€/ nereaguje na moje správy/ tak neviem do kedy mám čakať a odpísať adminovi.
@alechandrab pokial si uhradila pred dvoma dňami, tak jej to ešte nemuselo prísť. Mne idú z čsob do tb peniaze od 11.1. a ešte mi nenabehli. Počkaj ešte dnes a potom jej znova napíš, ak sa neozve, tak to začni riešiť.
@zuzana581 ale ja to už počítam 2 dni po uhradení jej na účet už to tam musí mať dva dni
@alechandrab ahoj a pozerala si,či aktualizovala nejaké inzeráty?možni sem tak často nechodí alebo ti ten balík pošle bez upozornenia.aj mne sa to už stalo..a balík mi prišiel
@nelinka0401 no veď toho sa obávam, nemala 3 týždne aktualizované inzeráty ale zaujímavé je, že keď som prejavila záujem o vec odpísala mne takmer obratom a dovtedy príjemná komunikácia a ako jej mali nabehnúť korunky tak nič
@alechandrab Aha, tak to potom hej. Môžu byť rôzne dôvody, ale ak má rozrobený obchod, tak by mala nájsť spôsob, ako sa s tebou skontaktovať.
@alechandrab tak to je potom zvláštne..ked chcem niečo predať tak aktualizujem 😒 no neviem.počkaj ešte do pondelka a potom skús sa spojiť cez admina.alebo jej to aj napíš do správy.ked sa neozve kontaktuješ admina..baby tu tak už písali,že potom sa niektoré ozvali
@nelinka0401 ďakujem všetkým asi to tak spravím, je to zvláštne aj pre mňa, lebo keď sa mi niekto ozve tak si to snažím ustriehnúť, ale nemienim to nechať len tak ak som prišla o 15.-€ aspoň urobím oznámenie na polícii o priestupku jej č. účtu mám
@alechandrab je to dosť 15 eur.a čo si si objednávala?j už ani inzeráty staršie ako týždeň nepozerám.držím palce nech sa to vyrieši 😉
@nelinka0401 dala som sa zlákať na pekné zimné otepľovačky-nohavice modré, sedeli by k bunde a áno pre mňa je to dosť, no budem ešte info ako to doriešim ale zatiaľ nemám z toho nejaký dobrý pocit, ináč je tu dosť na MK prinajmenšom podivných mamičiek
@alechandrab to je fakt. Uz ani pozitivne hodnotenie nie je zarukou ,tak uz naozaj neviem. Admin by mal takych ludi vymazat...
@alechandrab v poslednom čase chce každý ,každého oklamať.. ☹ fakt sila.potom hod jej meno aj sem aj na čiernu listinu,možno niektoré baby mali sňou už skúsenosť.by ti poradili.dosť sa tu už na tejto stránke vyriešilo nákupov 😉
@gemini2 Ja by som bola za to keby niekoľko mamičiek fakt napísalo adminovi, že ak niektoré mamičky podvedú niekoho automaticky ich z tadiaľto vymazať bez možnosti ďalšej registrácie/neviem či by to techniky bolo možné/
@nelinka0401 to áno aj to potom adminovi napíšem, lebo tomuto podvádzaniu musí byť raz koniec, idem sa radšej prevetrať von je krásne majte sa pá
@alechandrab to vymazanie sa da ale osoba sa moze znova zaregistrovat, to sa neda ustrazit......
Ahojte obcas si tu citam co pisete,doposial som nnapisala....ale dnes som uy musela 🙂 najskor ma mamicka neregistrovana vcera oslovila ohladom tricka,pztala sa na vsetko mozne chcela aj fotku na postave co som dnes splnila a ona mi napise ze z fotky vie ze ta latka je nekvalitna,tricko pekne na postave "nestoji",a celkovo je nekvalitne a ze ona taketo veci z fotiek vie zistit 😕 normalne vam poviem ze som si skoro cvrkla 😀 ach jaj.....a tiez mam jednu kupujucu ktora chce odo mna nieco na dobierku ,sice ma fajn hodnotenia ale komunikuje so mnou asi takto: date aj na dobierku?dobre,nie ,ano,poslite....hmm no co poviete je to ok? 😕
Mile mamicky, chcem len upozornit na to, ze ked si idete kupit z bazaru nejaku vec, tak si skuste najskor pozriet, co taka vec stoji napr. na MMB, aby ste sa neoklamali. lebo su tu veci, co nosene su omnoho drahsie, ako nove na MMB. len aby ste neprerobili. pekny den.
@pastelka74 to je dobre že si jej hodnotko poslala,no teraz som pozerala a po tvojom hodnoteni tam ma dalšie negatko,dalšia mamička jej napisala že tvrdila že poslala peniaze a nič neprišlo, 😠 😠 😠 no fakt to je sila ☹ ☹
@pastelka74 no asi si myslela že mamička pošle skôr,tovar kedže jej napiše že platbu poslala, ☹ ☹ ☹ no tušim skúša kto jej naleti ☹ nemam slov ☹
@mery.maja no tak to je potom iná odborníčka..no a za ochotu ťa ešte aj zvozila 🙂 inak také strohé komunikácie mávam aj ja napr.nevymeníte?alebo mám záujem a viac nič..to vie tak potešiť 😠

@lucia80 ....už som sa poučila,zistila som že nie všetky babeny to myslia dobre tak ako ja....aj tak stým nič neurobím,prihlásisa pod iným nickom a bude šarapatiť dalej.....ale...,nech sa má dobre..nech jej to pán boh vynahradí na deťoch......nechápem to....