icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nelinka0401
12. jan 2012

@gajdosovam si jej ho posielala kurierom? a nedá sa u neho zistiť,čo je tam za problém?

gajdosovam
12. jan 2012

Nie slovenskou postou ...tam na infolinke povedala pani ze ho vidi este nedoruceny ...a tak ako som ho poslala ziadnu dobierku neeviduje za balik.

yvetulka
12. jan 2012

@gajdosovam ja by som to postovne urcite strhla, nabuduce si rozmysli, ci bude niekoho tahat za nos

ivett1
12. jan 2012

@mamabiba výborný nápad...

ivett1
12. jan 2012

@janka196 škoda, že nemáte možnosť ísť pozrieť kočík, vždy je lepšie keď človek vidí na vlastné oči, čo kupuje...tiež by ma mrzelo, že predávajúca neuvádza pravdivé info...lebo naozaj záruka nesedí... (bloky, alebo doklad o zaplatení nemusí mať, resp. nemusí nájsť...hlavne, keď jej to kupoval manžel - či priateľ?, môže ho mať niekde založený práve on, alebo ho už možno aj vyhodil...stáva sa, ktovie...)...asi by som naozaj počkala, čo mi odpovie, keďže ste jej písali (alebo, či mi vôbec odpovie... 😅 ), lebo je naozaj reálne riziko, že ani tovar nie je pravdivo opísaný, prípadne o nejakých "drobných" vadách predávajúca pomlčala...ja som tiež kupovala takto golfáč a nepodarilo sa to na prvý raz....ale my sme mali výhodu, lebo sme si ho boli obzrieť...

janka196
12. jan 2012

@ivett1 uz som ten obchod zrusila. odpisala mi ale dovody nechcem rozoberat tu na fore lebo je to jej sukromie 😉 rozhodla som sa pre ten druhy uz je aj vyplateny tak dufam ze budem spokojna 🙂

ivett1
12. jan 2012

@janka196 tak držím palce a dúfam, že to dobre dopadne 😉

janka196
12. jan 2012

@gajdosovam aj ja by som si strhla za postu v takom pripade

janka196
12. jan 2012

@ivett1 vdaka, urcite napisem 🙂

littledevil
12. jan 2012

ODPORUCAM: cdengaa@gmail.com - Zdenka (neregistrovaná/ý) . Spolahliva nakupujuca 🙂 .

pastelka74
12. jan 2012

@lucia80 ....chcem oznámiť že dnes mi klauduska zaplatila.... 🙂 ...ale najskôr som musela podstúpiť všetky nepríjemnosti...nakoniec povedala adminovi že vznikol problém a že jej to je lúto....a čo keby som sa neozvala vôbec...už to neriešim,dalo sa to do poriadku...ale je to trpká skúsenosť určite tak ako pre ňu aj pre mňa....pekný večer všetkým...a zabudla som...slúbila som že sa ospravedlním....TAK PREPACTE...i ked ja to tak necítim,škoda.... 😔 😔

gemini2
12. jan 2012

Prosim vas, ak mam nejaky problem, neviem ako dalej s predavajucou a opytam sa v tejto teme, je to ohovaranie? Lebo som bola oznacena, ze som ohovarala........ Dakujem.

janka196
12. jan 2012

@gemini2 myslim ze nato tu tato tema je 😉

traktor
12. jan 2012

@gemini2 nie, je to hladam pomoc u priatela na nete / kedze tu nemame telefon 😀 😉 /..neries, nech si kazdy mysli co chce..ak si nevies poradit, tak sa opytas predsa..na to tu tato tema je 😉

nikolca
12. jan 2012

@pastelka74 tak to je pekne že nakoniec uhradila,no nepači sa mi že si jej zmazala hodnotenie ☹ ,hodnotenie jej pravom patri,s tym že si tam mala napisať že si sa platby nakoniec dočkala,potom samozrejme že je veeeeeeeelmi spolahliva kedže negatko sa jej zmazalo,ved to môže spraviť znovu a možno natrafi na mamičku ktora to necha tak, a klauduska bude mať hned nejake euro vo vačku navyše!!alebo to hodnotenie zmazal admin? 🙂

simisi
12. jan 2012

@pastelka74 a preco ste jej to negatko nakoniec zmazala?Malo tam zostat,aj ked sa vec vyriesila,ako varovanie ostatnym...

svetkaadamko
12. jan 2012

@lucia80 mne sa neraz stalo, ze som nieco kupovala a maminka mi to poslala skor, ako som poslala peniaze, resp.skor ako ich mala na ucte, ja by som to urcite neurobila, cudujem sa tym babam, aj keby slo len o postovne
@gajdosovam no tak to je velmi divne, podla mna si to rozmyslela a neprevzala to a proste zhadzuje to na kuriera, lebo si mysli, ze to proste nechas tak.... ale ja by som po prve postovne nevratila, lebo zjavne klamala, kedze to nebola dobierka a za druhe by som si dala tu namahu a zistila ktory kurier bol u nej, lebo urcite to v kurierskej sluzbe vedia, kto presne tam bol a normalne sa opytala co sa tam vlastne stalo.... a zial, v prvom rade by som verila kurierovi, lebo co on by mal z toho, keby jej ten balik nedal? nic, takze je chyba na jej strane
@pastelka74 fiiiha, blahozelam 🙂 aj ked si myslim, ze len proste cakala, co sa bude diat, keby si to nechala tak, tak by asi nezaplatila.... a veru hodnotenie treba napisat
@gemini2 kedze tu moze prist ktokolvek a precitat si to vsetko aj o sebe, urcite to NIE JE ohovaranie

pastelka74
12. jan 2012

@svetkaadamko
@simisi ....babeny moje ja viem že máte pravdu...ale myslím si že to bolo pre ňu ponaučením..teda aspoň dúfam...tiež si myslím že len skúša ktorú oklame....a ktorá to nechá tak a ktorá sa ozve....tak nech je môj prípad ponaučením pre tie,ktoré sa boja ozvať..lebo dostanú od podvodníčok tohto typu negatka...ja na klaudusku kaslem,poučila som sa a to mi stačí...prajem vám pekný večer a dakujem všetkým za podporu....

annie13
12. jan 2012

@gemini2 story pokracuje??

gemini2
12. jan 2012

@annie13 uz to skoncilo. Ja som ostala tou, ktora ju ohovarala a ani peniaze spät ani chybajuca cast odrazadla... Ani si nepriznala chybu.

annie13
12. jan 2012

@gemini2 to vazne?? ona to nijak nedoriesila ? neposlala ti to ? tak toto je naozaj neskutocne ze aj taky ludia su, napis adminovi toto je vedome zavadzanie

macamac
12. jan 2012

@gemini2 😕 😠 otrasné....vypovedá to o charaktere danej mamičky 😒
výhovorky typu-predávala som to sestre,susede,dedkovi,babke,......neobstoja
ak raz niečo dám na predaj cez môj bazárik-moje meno, ručím si za kvalitu,správny popis a serióznosť. a skontrolujem predávanú vec-najlepšie pred tým,než ju ponúknem....no ale-nie každá zmýšľame rovnako 😒 na škodu veci

gemini2
12. jan 2012

@annie13 admin mi dnes pisal, ze jej dal negatko. A vraj ona mu povedala ze som ju ohovarala. Ma zmazane inzeraty... Kaslem na to...zivot ide dalej...

svetkaadamko
12. jan 2012

@gemini2 tak to asi bude najlepsie, kaslat na nu, ale riadne by ma to nastvalo, taky pristup, tak ty zaplatis za nieco, pride to nekompletne, ona este aj klame a ty si teraz zla? fuuuuuj, tak take obchodnicky nam tu fakt treba 😠 😠

annie13
12. jan 2012

@gemini2 😒 tak to je uz naozaj predavajuca roka

poleva
12. jan 2012

@pastelka74 ako si to poriešila? ja som tam jej negatko nevidela a nemá ani inzeráty 🤐

nikolca
12. jan 2012

@pastelka74 tak ty si jej hodnotenie zmazala a pozeram že ona ti do hodnotenia napisala že dakuje za hračky aj za negativne hodnotenie 😠 😠 😠 ved ho tam mala právom

lucia80
12. jan 2012

@pastelka74 tak aspoň si dostala peniaze ktoré ti právom patria, a pred nabehnutím platby nikomu nič neposielať 😉

pastelka74
13. jan 2012

@poleva ...negatko som vymazala ja,blikalo to tam na mňa ako baláznivé...poriešila som to s adminom,až potom sa pani klauduska zobudila a zaplatila...kašlem na ňu,ako som už písala,neznížim sa na jej úroveň....nech jej je to ponaučením a aj pre mňa,že nemožno každému dôverovať....inzeráty vymazala...ale hodnotenie mi tam treskla... 😒 ...neprávom,ja som dodržala čo som jej slúbila,teraz aspoň viem aká je....

pastelka74
13. jan 2012

@nikolca ....však to,aspoň vidíš aká je...a mnňa označila za špinu...dala som ju na čiernu listinu,jej meno sa tam spomínalo dávnejšie...je to podvodníčka...a vieš ty čo?!...asi jej tam to negatko vrátim....je mi snej ako z človeka na nič..