Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mery.maja
@silvia1983 ajmňa to niekedy vytáčalo ale teraz sa nad tým pousmejem a nechám tak..ked má záujem tak odpíše ak nie vymazávam 😉 aj ja som posielala na dobierku ale raz mi to skoro jedna neprevzala,tak odvtedy si dávam pozor.. 😠
@nelinka0401 ja som na dobierku yatial posielala len 1 krat a to pred par dnami ale to bolo celkom ine....pani bola mila,povedala mi zeby to chcela do piatku lebo odchadza prec,normalna komunikacia vsetko celkovo to bolo take symapticke komunikovanie ze ma clovek z toho dobry pocit......ale toto druhe...ze ano,nie,poslite.... 😖 😝
@mery.maja no ved nájdu sa aj také.aj ja som mala pár takých,nie tu na MK ale na druhom bazare a komunikácia super.volali somnou aj 15min.všetko sme poriešili.a posielala som raz aj veľký balík vecí na dobierku ...super komunikácia ale predsa som sa bála,či si to pri peberaní neronmyslí a nevráti sa mi to..a hned to prebrala a o 2 dni som mala peniažky.takže super.a nebola to veru malá suma. 🙂 🙂
no tak baby uz som tu dlho nebola😀ale akaaa som vytocena!!!okolo 15 decembra chcela odomna jedna mamina zmerat bolerko teda,len dlzku rukava,napisala som jej ze dlzka je 68cm,co aj bolo,bolo to merane od krku kedze je to bolerko!!!20,12 som jej ja pisala ci uz ma bolerko doma,napisala ze je asi na poste co aj bolo,pretoze vsetkym ostatnym prisli balicky uz na druhy den ,do teras sa mi neozvala!!!teras po mesiaci mi pise,ze bolerko ma kratky rukav a ze chce naspet eura???toto uz co je??maximalne ignoruje moje podmienky predaja a este mi ona da negatko natruc za moje negatko co som jej hnet dala?a zaco?tovar jej prisiel do 2dni od pripisani penazi co mi poslala,tovar teda bolerko bolo v perfektnom stave aj ona pisala ze krasne!!!tak co teras riesi?po mesiaci?keby mi napisala hnet tak by som jej tie peniaze vratila ale po mesiaci co si ho ponosila??
ahojte, prosím vás, možete mi poradiť.... sú toto rifličky pre holku či chlapčeka? Dostali sme ich ako dáreček,, a nie som si istá... Majú široký pás na gumu, ktorý sa dá prehnúť a dole sú stiahnuté,, nemajú žiadne typicky dievčenské prvky,, Nie su to náhodou rifle pre baby? 😅 značka HaM nááhodou ak ich niekto pozná. ďakujem za rady 🙂
@lilliaan vies len to ma stve ze mi dala negatko a aj to s trucu ja si myslim tiez ze ho ponosila a teras jej nevyhovuje,jej teras nesedi dlzka rukava???a mesiac jej sedel???ved ale bolerko sa meria rukav od krku🙂ved je to bolerko...ja tak meriam vzdy a este nebol nikdy problem 🙂 a este mi napise ze som velmi dolezita a ze si dam za euro koleno vrtat(ved toto napise zena na urovni)?co vobec nieje pravda!!somnou sa vzdy da dohodnut aj na cene alebo postovnom v cene atd..ved toto napise zena na urovni??predavam veci uz nie prvy rok ale toto sa mi este nestalo☹
@pajinka23 negatko by ti mal admin zmazat,, nemas ho opravnene, tak mu napis a bude to 😉 Nejako by som sa nestresovala s nou,.. a bolerko vyzera dobre i s kratkym, i dlhym, i 3/4 rukavom 🙂 Keby ze sa ozve hned, ale nie po mesiaci... A miery mala k dispozicii, tak sa nemas preco citit zle, chybu si neurobila 😉 A naozaj sa vyjadruje ako zena na urovni, to ano 😀 Nech si ona nevrta do svojich kolien a pekne to bolerko nosi dalej 😀
A su to chlapcenske? faaak? no ja mam radost 🙂 Lebo su uplne super, jemna dzinsovina... len ten pas na zmiatol... ja som mala podobny na tehotenskych gatiach 😀
@lilliaan ja tiez vravim,ze mi ho dala,neopravnene a este s trucu☹ine by bolo keby ze jej tovar pride poskodeny,spinavy alebo roztrhany,ale ona pise po mesiaci o dlzke rukava 😀 😀 😀 aaaach no skoda slov
a urco su gate chlapcenske🙂lebo mame podobne aj s takym istym pasom🙂to je moderne moja🙂a dobre drzia na pase 😉
@nikolca ...ahoj,presne tak,skúša kto jej naletí...a boh vie kolké už takto oklamala...je mi stoho na nič....už má dalšie neg.hodnotenie.... 😠
@lilliaan urcite su aj pre chalana, mali sme tiez podobne, ked bol maly este malinky 🙂 normalne mu to oblec, uvidis aky bude fesaaaak 😀
@pajinka23 no tak to je drzost, co si mysli, ze si obchod? v Anglicku sa to bezne robi, ze si nieco kupis, oblecies to a potom to vratis lebo ti to netreba, ale to je obchod a oni to tam respektuju, ale ona si co mysli? kaslat na nu, pekne by som jej napisala, ze pardon, ale presla dost dlha doba, a miery mala tak teraz nech sa nestazuje 😖
@svetkaadamko ved som jej napisala ze po mesiaci zisti za jej nesedi rukav??a inak uznala si ze je to 68cm od krku ale ze ona to nebere ako dlzku rukava!!to uz co je??to som jej ako mala zmerat??a ja som jej napisala,ze ked jej hnet nesedelo mala napisat,aj ked sedi tak ako som aj napisala 68cm,nech si preda ked chce a ze ja jej nebudem vracat peniaze po mesiaci a nech si cita aj podmienky predaja 😠 😠
@pajinka23 presne tak, potom by to vyzeralo, ze si si uznala nejaku chybu..... aj ked si ziadnu neurobila 😉
baby viem, ze to sem nepatri a mozno mi admin aj vymaze, ale kedze viem, ze tu chodia same poctive predavajuce/kupujuce tak sa chcem opytat ci niektora nemate alebo neviete kde zozeniem vlacik, ktory mi bude pasovat na drevene kolajnice Ikea, ale chcem, aby bol na baterky a mal magnet na pripojenie s dalsimi vagonikmi, viem, ze taky existuje, ja som videla vlacik Tomas, ale nemusi byt on, hocijaky iny .... prosiiiim neviete o niecom? vopred dakujem krasne 😉 🙂
@luba142
@svetkaadamko
@pajinka23
@annie13
ďakujem pekne za rady,, mam ozaj radosť, lebo rifličky sú náádherné a pohodlné..tak keď sa trošku oteplí, malý bude mega kočkoš 🙂 😀
@pajinka23 no dlho si tu nebola a hnsd so zlou skúsenosťou znovu píšeš..no aj mne sa zdá,že skúša,či jej ho zoberieš ked jej už asi na nič nieje..aby po mesiaci zistila,že jej nesedí?ja si skúsim hned ked niečo kúpim. 😒
@svetkaadamko Ahoj,my máme ikeové drevené koľajnice a v pohode ich spájame s tescovými-všetko spolu pasuje,vláčik na baterky:lokomotívu sme dokúpili v Tescu,cena bola okolo 10 eur a pasuje aj na koľajnice z Ikei 😉 Len treba dobre pozrieť-je viac druhov koľajníc,aj vláčkov,treba kupovať len určitý typ,aby to pasovalo 🙂
@zuzana949 dakujem, akurat ze do Tesca mam daleko, neoplati sa mi kvoli jednemu vlaciku, ale pomohlo mi to, niekoho asi poslem 🙂 vsade nachadzam lokomotivky, ktore pasuju na Ikea kolajnice, ale nie su na baterky ☹
ahojte vsetky maminky predavajuce, dajte si pozor na pani klaudiu karasovu kostoliste 45 90062 kostoliste, zavadza a klame, mala zaujem o kreslo fisher price, vraj si pridu pon osobne, potom volali ze su na ceste tak sme ich cakali, volali znovu, ze jej prislo zle a manzel volal zachranku a pridu inokedy. Vravim si ved pohoda zdravie je prvorade a kreslo podrzim. Neskor mi napisala aby som poslala udaje k platbe a adresu. zial som napisala preklep v ucte a tak sa mi ozvala ze nech ho poslem znovu, tak som tak urobila. tvrdila ze spravila uhradu. kedze som cestovala na dlhsi cas prec a uz tolko sme komunikovali doverovala som jej a kreslo poslala i tak, cakala som ze nabehnu peniazky ale nic, teraz jej pisem a neodpisujem. tak nech jej robi kreslo radost s vedomim ze okradla rodinu s 2 detmi. Nuz nemala som doverovat, ale maminy chcem vas na tu pani len upozornit aby ste nenaletili tak ako ja.

@nelinka0401 , 😀...tiez ma dojme ked mi niekto napise mam zaujem a potom sa aj 3 dni neozve a ked napisem ze no co,mate teda zaujem....tak odpise...jaj uz nie 😠 😒 otras