Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@argyro ahoj🙂dakujem aj ja si myslim,lebo ja som nepochybyla v nicom,tovar bol odoslany hnet po prijati platby,do dvoch dni ho mala na poste,ale jej sa lenilo ist si ho vybrat,naposledy som jej pisala 20,12 odvtedy bolo ticho,a ja mam aj v podmienkach predaja ze ak sa mi nakupujuca neozve do dvoch tyzdnou ci jej prisiel balicek,kedze posielam prevazne doporucene,tak potom zahadzujem podacie listky a vec povazujem za ukoncenu,dorucenu...a taktiez mam v podmienkach ze zodpoviem uplne na vsetky otazky co sa tyka veci ktore predavam 🙂 🙂
@nelinka0401 🙂nechodim sem,ked nemam nejaky problem😀uz dlho mi vychadzali pekne obchodiky,ci uz nakup alebo predaj🙂vsetky zienky su spokojne🙂a tato neviem co riesi??presne ako vravis,ja ked si nieco objednam tak si to tiez vyskusam🙂a nie po mesiaci 😀 😀 😀
@szighardt ahoj no na túto mamičku už tu bola téma a na čiernej listine je spomenutá viac krát.napíše,že peniaze poslala a niektoré jej poslali balíka a do teraz ho nevyplatila..ja sa snažím po týchto skúsenostiach,čo sem baby píšu prejsť si čiernu listinu.je tam toho dosť ☹
@martivan Trestní oznámení chci podat, vzal si to na starost manžel, ale jaksi se na to vyprdl 😠 a já se dvěma malýma dětma nemám sílu na to trávit hodinu na policajtech 😢 byla jsem v kontaktu i sdalšími lidmi, která tahle povedená paninka okradla. Pokud se k trestnímu oznámení odhodláte dřív, než můj drahý, pak se ráda přidám
@yvetulka Vcera vecer mi napisala "Dnes mi kurier knihu doniesol. Zasielku som prevzala, takze peniaze mi naspat neposielajte.
Klamat nie je moj styl a nemam to rada ani u druhych.
Zvlastne ze za zasielku pytali peniaze dva dni dozadu /vtedy ked som vam to avizovala/ a dnes mi bali bol doruceny bez problemov.
Dakujem za knihu a ospravedlnujem sa za pripadne nedorozumenie " a aj emailova notifikacia potvrdila dodanie vcera okolo poobedia .... takze podla mojho nazoru sa zlakla ze jej celu sumu nevratim a tak radsej knihu prevzala alebo spekulovala ma namotat ze knihu jej nechceli vydat a ja sprosta by som poslala peniaze a mala by aj knihu aj peniaze. Ako pise ze ma avizovala pred dvoma dnami ze pitali peniaze za balik to zas klame lebo to bolo den a nie dva. A uz sa nepodpisala MGR. Podla mna ma chcela dobre obabrat a sa jej to nepodarilo.
ahojte viete mi poradit kolko sa bude plarit za balik ktory ma 2,250kg ked by som ho posielala 1.t alebo obycajne? dakujem
@natalii6
balík 2. triedy nad 2kg: 2,50€
balík 1. triedy nad 2kg: 3,20€
http://cennik.posta.sk/#
Tu si pekne vyberieš či chceš list/balík, triedu, hmotnosť a vyhodí ti výšku poštovného 🙂
@gajdosovam tak toto je drzost 😠 co si tie zenske myslia, ze my sme z Marsu ci co? svedomie by mi nedalo takto hnusne klamat 😖
Mne sa stalo toto :zarezervovala som si kocik na 3tyzdne s cim predavajuca suhlasila, v jeden den sme sa mali ist na neho pozriet a den pred tym mi dosiel emeil s tym ze kocik je predany a ze ho ma pani ktora ho mala rezervovany predomnou a neozvala sa dlho 😝 zmohla som sa len na ok ale mam dobre skusenosti inak 😲
Ahojte predvcerom som pisala adminom 2x a zatial ziadna odpoved☹a mne zbytocne svieti negativne hodnotenie,ktore som ani nemala zaco dostat,kedze je nakupujuca dostala expresne,krasny tovar...ako som v uzase 😒 😒
@natalii6 nooo je to tak, že pri prvej triede máš možnosť aj menšej gramáže, preto ťa niekedy vyjde poštovné prvou triedou lacnejšie... Ceny, ktoré sú na nete sedia, takže čo ti ukáže ten cenník, to zaplatíš na pošte. A áno, druhá trieda je obyčajne. Prvá trieda - malo by to dôjsť rýchlejšie (malo 😝 )
@pajinka23 ahoj,odpovede od admina sa dočkaš až v pondelok,ja vždy ked som pisala adminovi v piatok večer,v sobotu alebo v nedelu vždy mi odpisali až v pondelok,ale vždy pišem už len adminovi martinjasen 🙂 😉,už sa mi stalo že som pisala viacerym a odpovede som sa dočkala len od neho 😉
@lucia.kl ja zial nepoznam, ale asi by som neposlala a ked tak jedine tak, ze ti vopred posle aspon sumu za postovne, v pripade keby dobierku neprevzal 😉
ahoj, vcera som tu pisala o pani Klaudii Karasovej, Kostoliste, pokusila sa ma oklamat a dostat tovar bez platenia, nakoniec po urgencii a vyhrazkach vlozila peniaze priamo na ucet vcera. pozor nanu, namotava, spekuluje aby sme doverovali, verili ze spravila prevod a poslali tovar. Jej mail klaudia.karasova@gmail.com
"toslazu" a "torpedo" je ta ista osoba. mesiac som jej rezervovala botasky za 25e a dnes mi napisala, ze ich nevezme. tak pozor na to, aj v tom prvom mene ma jedno take hodnotenie, cize jej radsej nic nerezervujte. inak je v pohode, lebo aspon napise, ale toto sa nerobi.
@lucia.kl skuste pozriet ciernu listinu, ale moja rada znie, na dobierku neposielat.
ahojte baby som tu späť
takže došli mi tie nohavice, su fakt super vyzeraju ako nove ale žiadala som vratiť spätne tych 0,80 € za balenie. Prišlo mi to v použitej plastovej obalke, bola otočena naruby a na nej nalepeny papierik s adresou no tak poďme si aj my tak zarabať 😠
nerada robim hadky a rozbroje veľmi som tie nohavice pre maleho chcela ale ...toto ma sklamalo.

@nasticka
Taky jsem naletěla podvodníkovi/podvodnici s č.ú. 1200069680/2310 , tentokrát pod jménem Martina Snášelová (taky s Chebu). Na www.podvodnici.net píšou lidé, že "podniká" taky pod jménem Jan Joseffi z Plané. Jen účet má pořád stejný. Já jsem jí v listopadu poslala 1000,- Kč, taky jí "umřel otec" a zboží nikde. Budete podávat trestní oznámení? Přidala bych se. Pokud nebudete, podám sama, můžete se případně připojit k mému.