icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikolca
17. jan 2012

a myslim že je to tu aj zakazane,aby som tu dala fotku stiahnutu z internetu,to by mi hned blokli inzerat 😒

piacere
17. jan 2012

Prosím vás, aký poplatok si účtuje banka, ak mi dotyčná vloží peniaze na účet šekom na pošte? (konkrétne TB)

stanislavao
17. jan 2012

@piacere ked vam posle peniaze cez postu na vas ucet, tak banka vam nestiahne nic. stiahla by vam len v tom pripade, keby priamo v banke vkladala na vas ucet. ale cez postu ked to ide, tak to ona zaplati poplatok na poste, ked podava sek, cize vy nepridete ani o cent

pukica
17. jan 2012

neviem ci sa tu uz rozorerala tato pani hvorecnaadka@zoznam.sk ale jeden den mi na obed napisala toto -dobrý deň. mala bz som záujem o kočík, ešte ste ho nepredali? Andrea tak som jej chvilu na to odpisala ze inzerat je este aktualny a kocik mame no a po dvoch hodinach mi napisala to iste len pozmenila slova... akoze

pajinka23
17. jan 2012

huraaaa tak aj admin mi dal za pravdu a hodnotko od nej mi vymazal🙂 🙂 🙂 dakujem dakujem dakujem

heni79
17. jan 2012

@garonka
To snáď nie je možné. A za toto si vypýtala balné? Ale aká kreativita u niektorých chamtivcov sa nájde? 😕
Teraz mám trochu času, tak hľadám spätne, že či si sa ozvala. 😀 Tiež by som chcela peniaze spät a asi by som jej dala hodnotenie v zmysle tovar ok, ale balné za použitú obálku ?!?

karamel
17. jan 2012

Nemam dobre skusenosti s kupujucou Marianou Necpalovou z Polomky. Samozrejme neregistrovana, ohlasi sa, ze chce tovar, potom den nic, potom ze to chce na dobierku ze nema cas chodit do banky, potom zase den nic, ked som jej napisala ze na dobierku nie, tak ze to posle na ucte, potom zase den nic, cakam, cakam ze peniaze nabehnu a nic, potom sa ohlasi ci si moze prist pre to osobne....... 😅 raz ma picne z takychto kupujucich 😀 Samozrejme ze sa uz neozvala.....

jankkka75
17. jan 2012

Ahoj baby, chcela by som radu. Kupila som si od predavajucej @giuditta auto na DO za 13eur. Len co prislo som ho chcela odskusat, ale to auto vobec nejde. Tak som od nej chcela aby mi vratila peniaze, naco mi odpisala ze peniaze mi nevrati, lebo auto bolo funkcne a zrejme som ho pokazila ja. Okrem toho tvrdila ze je nove ale je vidiet ze v nom vytiekli baterky. Je na nom aj ulomeny koniec anteny len scvaknuty kombinackami a na ovladaci je vysuchana ta nalepka, takze ocividne bolo pouzivane. Co s tym teraz?

gabika7706
17. jan 2012

@jankkka75 vsetko nafotit, poslat jej fotky a znova ziadat riesenie z jej strany, ak odmietne, kontaktovat admina

jankkka75
17. jan 2012

@gabika7706 a ako jej mam poslat fotky? piseme si cez IP, da sa to nejako?

nikolca
17. jan 2012

@jankkka75 pridaj fotky sem,ved jej nik si uviedla,tak si to tu prečita,tak nech sa vyjadri 😉

gabika7706
17. jan 2012

@jankkka75 bud tak ako @nikolca pise, alebo ak mas moznost dat fotky napr. na picassu a poslat jej link na tie fotky...mozno docasne by sa dalo mat aj u seba v profile album s tymito fotkami, mozno by to admini dovolili za tymto ucelom, kym sa to nedoriesi.

piacere
17. jan 2012

@stanislavao ďakujem krásne za odpoveď... pomohlo 😵

jaja20
17. jan 2012

Absolutne neodporucam kupujucu pod nickom olinrb zo Spisskej Novej Vsi,zajednala si u mna tovar a po 4 dnoch co som ho mala koli nej pozastaveny mi napisala,ze uz nema zaujem ☹ Ked som jej napisala,ze taketo spravanie je neseriozne,odpisala,ze ma ma v pazi a podobne hrubosti.Dajte si na nu pozor!

argyro
17. jan 2012

@jaja20 negatko si dala?

argyro
17. jan 2012

@karamel panenka skakava tak toto je hrôza 😠

nikolca
17. jan 2012

@jaja20 no pozeram to je nejaka nova registracia januar 2012,asi si tu bude traviť dlhe zimne dni vypisovanim na inzeraty 😠 😠 😠 😠 ,napisala by som jej hodnotenie 🙂 😉 ,pokial si jej aj č.učtu poslala zbytočne rezervovala ☹ 😒

obchodiknet
17. jan 2012

ak sa vrátim k pôvodnej téme -
ak ide o seriózneho predajcu, ktorý sa riadi platnými zákonmi a vyhláškami, tak máš k dispozícii vždy 7 dňovú lehotu na vrátenie tovaru.

Mne ako predajcovi autosedačiek, sa tiež stalo, že nám vrátila jedna pani 200 eurovú autosedačku, že jej pásy v aute neobídu sedačku, ale predtým než ju kúpila, som jej radila, aby si vybrala niečo iné, lebo už predtým mala podozrenie, že pásy budú krátke, povedala som jej, že skontaktujem výrobcu tejto sedačky a zistím jej presne, či pre jej typ auta budú pásy dostačujúce,
nie, náročky spravila objednávku, autosedačku sme predali a ona ju na druhý deň vrátila, že pásy sú krátke... 😒

Zákony však platia aj pre nás, a akokoľvek som bola v tú chvíľu nahnevaná (použijem mierny výraz 🙂, tak sme ju prevzali nazad a vyplatili sumu späť....
My sa snažíme pristupovať ku každému zákazníkovi korektne, nie som predajca, ktorý má sieť megapredajní v každom meste a na individuálny prístup kašle... Nepotrebujeme negatívne hodnotenia, ani zlé skúsenosti zákazníkov, som rada, ak sa ľudia k nám vracajú či odporúčajú svojich známych... 🙂 Máme vlastné deti a viem poradiť z vlastných skúseností a aj z rokov skúseností s rôznymi značkami...

jaja20
18. jan 2012

@argyro Ahojky,nedala,nie som pomstychtiva.Napisala som ju len sem,aby ostatne maminky vedeli,ze mi to urobila a pripadne si dali na nu pozor.

jaja20
18. jan 2012

@nikolca Ahoj,hned v prvej vete si odomna pytala cislo uctu a sumu,ktoru treba previest,a potom niekolko dni nic...az kym som ju neupozornila,ze taketo veci sa tu na bazariku nerobia.Vtedy mi napisala tie hrubosti.Hodnotko som jej nenapisala,vzhladom na to,ze je tu nova a nechcem byt taka hnusna,ze jej hned pokazim meno...asi som sprosta,ze?

argyro
18. jan 2012

@jaja20 ale veď to vôbec nie je pomstychtivosť 😒 ja stále nechápem, prečo niektoré majú problém dať negatívne hodnotenie - ohodnotíš skúsenosť s predávajúcou/nakupujúcou, ak je pozitívna, napíšeš pozitívne hodnotko ak negatívna negatívne. Prečo sa pri tom negatívnom tak zdráhate? Vieš, tuto sa to za dva dni stratí, prečíta si to možno 10 ľudí, nikto nebude čítať príspevky v tejto téme spätne. Takže tým si nám veľmi nepomohla, prepáč. 😖 A táto nakupujúca bude naďalej klamať ľudí a správať sa nekorektne. Aspoň teda admina si mohla upozorniť na jej správanie. Prepáč, ale mňa také príspevky ako tento tvoj v zmysle baby prišla som upozorniť ale negatko nedám už začínajú vytáčať 😠
Potom celé tie hodnotenia nemajú zmysel, keď sa tam zapisujú len tie pozitívne. Načo si ich ja vlastne pozerám.

zuzana17
18. jan 2012

@argyro prepáč, ale podľa mňa sa hodnotenie dáva za uskutočnený obchod. To že záujemca o danú vec od obchodu odstúpi, za to sa hodnotenie nedáva, veď to by som v jednom kuse dávala hodnotenie že sa mi neozvala spätne alebo už nemá záujem. Myslím si, že @jaja20 nás upozornila v téme "Skúsenosti s predávajúcimi" a je to v pohode, určite si na ňu bude dávať v budúcnosti pozor.

pajinka23
18. jan 2012

@jaja20 ja by som jej dala negatko tiez...lebo si jej zbytocne drzala dlhsie tovar,ktory si mohla medzicasom predat inej zaujemkyni-(ja nemam problem rezervovat vec aj mesiac,ale s tym ze si nakupujuca vedoma,ked tovar potom nekupi,davam negatko...

pastelka74
18. jan 2012

@jaja20 ...a ja by som jej ho treskla...ved to nie je normálne!!!..ved bud sem idem predávať veci,získať si priateľov či užitočné rady,kúpiť niečo čo sa zíde a nie ľudom nadávať a klamať ich 😠 😠 ...neznášam to...nejak je toho veľa...a na tú otázku na tvoju osobu si odpovedz sama 😖 ,aj ja som mala podobný prípad,vyčakávala som,prosila....a nakoniec som bola u nej špina ked som jej treskla negatko 😠 ...daj jej ho,ty si sa poučila,bohu žiaľ a ostatné maminy sa jej vyhnú...ked nemá dobrý umýseľ,čo sňou.... 😉

argyro
18. jan 2012

@zuzana17 hm kto povedal že len za uskutočnený? ona jej 4 dni zdržiava tovar, potom je vulgárna a mám sa tváriť, že sa vlastne nič nestalo? tak potom načo písať sem?

stanislavao
18. jan 2012

okmis@centrum.sk
tuto pani mozem odporucit. sice neregistrovana, ale spolahliva.

pajinka23
18. jan 2012

@zuzana17 myslim si ze nemas celkom pravdu☹ano ak sa mamina len informuje o tovare a potom ho nevezne popripade sa neozve,alebo si da rezervovat ale este v ten den alebo nadruhy napise ze nie ze si to rozmyslela...tak jasne ze zato nedas hodnotko🙂ale ked si u teba rezervuje niekto tovar a napriklad viac veci,ktore ziada pozastavit,ze v urcity termin ti ho vyplati,a po mesiaci sa ti ani neozve a ani neda nic vediet,tak ja vtedy dam negatko,mne sa to uz viackrat stalo☹potom ti brzdia predaj,ty si v tom ze veci vezne,naslubuje hory doli a potom sa vykasle dat vediet 😠 teras si uz davam velky pozor a jednoznacne neregistrovanym nerezervujem,len tym ktore poznam aj to najviac 4dni..

pajinka23
18. jan 2012

@pastelka74 suhlasim s tebou🙂

zuzana17
18. jan 2012

@argyro tak za vulgárnosť by som jej ho dala 😀. Nepísala by som že pani je vulgárna.
Ale už veľa predávajúcich z vlastnej skúsenosti keď niekto prejaví záujem vec nepozastavuje (ja tak už robím, lebo som sa poučila), súhlasím, že jej to podržím, dohodneme sa dokedy no ale ak sa neozve a ju upozorním, tak posúvam ďalej.

vlasticka185
18. jan 2012

ahojte kocky,prosim Vas definujte mi dobry noseny stav,alebo pekny noseny stav,myslite si,ze zapratie alebo pukajuca koza ci topanocka je dobrym nosenym stavom?100% stav predpokladam ze vyzera ako nove.nie?