icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

alechandrab
16. jan 2012

@nelinka0401 veď práve, no uvidím či slovo dodrží/tie sms môže mať nastavené len na určité platby/ počkám do stredy lebo sľúbila, že mne to pošle dnes 1 triedou, tak som zatial dopadla... 😉

ivett1
16. jan 2012

ahoj, stále mi vŕta v hlave jedna vec...prečo chce záujemkyňa o kúpu vedieť vonkajšiu dĺžku topánok?...(vnútornú mávam uvedenú...)...mňa zatiaľ vonkajšia dĺžka nikdy nezaujímala...pripadá mi to zvláštne, ale možno mi to niektorá z vás vysvetlí...

lulana79
16. jan 2012

@dajna11 ten pozdrav od záujemcu chýba aj u mňa, asi v každej piatej správe...

svetkaadamko
16. jan 2012

@dajna11 no tak toto by nahnevalo aj mna, naozaj by niekedy proste bolo dobre, keby clovek najprv popremyslal co ide napisat a tak to napisal..... ja som niekedy videla tu vyhodu v pisani, ze ked som niekomu sla vynadat, tak som to najprv predychala a povedala si, kaslem na to, napisem to inak..... pricom osobne to zo seba hned vyhrnies a uz to nevratis, ale zjavne niektore baby to maju popletene v hlavach, zial ☹

dajna11
16. jan 2012

@nelinka0401 to aj mne často prišlo,keby niečo mala čo mi vyhovuje nieje problém....ale ani pre mna a ani pre deti nič nesedelo tak načo?

dajna11
16. jan 2012

@lulana79 nechcem byť že náročná,ale sme tu maminky,ktoré si zväčša chcu trošku polepšiť a pomocť si takže by som aj taký prístup čakala 😀

dajna11
16. jan 2012

@svetkaadamko no ved preto som aj ja napísala až po dvoch dnoch....lebo v tom momente by som jej juuuuuuuuuuuuuu 🙂

lulana79
16. jan 2012

@dajna11 ale to sú základy slušného správania predsa, obzvlášť, ak od niekoho niečo chcem, tak aspoň pozdravím

dajna11
16. jan 2012

@lulana79 že?že?tak nie som ja narušená,chvala bohu 😀 😀 😀

nikolca
16. jan 2012

@ivett1 vnutorna dlžka sa zle meria,hlavne u vysokych čižmičiek,ja som raz kupovala malej čižmičky,predavačka zobrala meter,odmerala vonkajšiu dlžku ta bola 16 cm a povedala mi že aby som ratala že vnutorna je o 2cm menšia normalne ma tym zaskočila 🙂 😉

pajinka23
16. jan 2012

@nikolca No niektore si myslia,ze si mozu dovolit hocico☹toto je bazar a nie znackovy obchod 😀 😀 😀

ivett1
16. jan 2012

@nikolca ahoj, to je celkom dobré...a som múdrejšia 😉 ...len, toto bolo pri teniskách...ale, dá sa to pochopiť aj tam, keď si mi to vysvetlila 🙂 ...asi to využijem aj ja (idem si to hneď vyskúšať, či to aspoň približne bude sedieť...pri tých teniskách...)

svetkaadamko
16. jan 2012

@nikolca dobra finta, ja som tiez niekedy pomerala vonkajsiu dlzku, ale nevedela som sa potom dopracovat k vnutornej 😀 takze som z toho nemala nic a teraz uz budem aj ja vediet 😉
@pajinka23 suhlasim 🙂

silvia1983
16. jan 2012

dievcata, bohuzial uz aj ja mam zlu skusenost ☹ v jednu chvilku bol tovar ok, volny a za par minut co som cakala na odpoved uz bol predany, a tak som sa tesila, ze konecne nieco kupim

jonas17
16. jan 2012

@silvia1983 mne sa niečo podobné stalo, ale bola som na opačnej strane. naraz mi nabehli 4 záujemcovia, každému som napísala, že je tovar voľný, ale čakala som po poradí, ako sa rozhodnú. ked to vzal prvý, tak ostatným som napísala, že je už predaný a jedna sa rozčertila, že je to na negatko. ale tak ako inak sa to dá riešiť?

silvia1983
16. jan 2012

@jonas17 ale to bolo v skupine alebo oddeleni pro, kde je predpoklad, ze predavajuca nema len jeden jediny kus kedze su tam e shopy a novy tovar.

gabika7706
16. jan 2012

@jonas17 riesila som uz taketo situacie viackrat a presne tak isto ako Ty. No stalo sa mi aj to, ze ta prva mi nakoniec nezaplatila, lebo "babka priniesla take iste" a ked som pisala druhej zaujemkyni, urazena mi odpisala, ze uz nema zaujem, tretia, ze kupila u "ochotnejsej" predavajucej, tak vtedy to cloveka zamrzi, ale napriek takymto reakciam je toto asi ten najkorektnejsi sposob.

jonas17
16. jan 2012

@gabika7706 milujem také urážlivé záujemkyne...ja ked mám vážny záujem, tak až vtedy píšem. ale s niektorými si píšem týžden, premerám od hlavy po päty a potom povie, že je to veľké, malé, vybrala iné...akože v poriadku, ale väčšinou z prvého merania viem, či je vec dobrá...ale niekto asi len potrebuje "popísať" 😀

nadhera
16. jan 2012

kocky, vnutornu dlzku topanok meriam klasickym robosskym zvinovacim metrom. Vopcham do topanky a kedze je meter ohybny, pekne odmeram az ku paticke - vyhnem hore . Da sa na milimetre odcitat. 😀

zuzana581
16. jan 2012

@nadhera mne také najmenšie topánky nešli velmi takto merať. Tie väčšie hej. No a pri tých menších som si dala pár krát ohnutý dlhý prúžok papiera a nechtom ako sa mi podarilo som naznačila vo vnútri začiatok a koniec vnútornej dlžky. Keď som to vybrala, len som premerala metrom.

nadhera
16. jan 2012

@zuzana581 dokonca som nakupujcej radila,ako ma odmerat nozku malemu 🙂 robim to jednoducho - drobec sa postavi na papier a nozku obkreslim ceruzkou, pravitkom odmeram.

oktavia
17. jan 2012

Baby, už sa Vám stalo, že ste kúpili niečo, v inzeráte napísané Cherokee veľ.98 a domov Vám príde Lupilu 86/92?

traktor
17. jan 2012

@oktavia napis jej, ze ty si chcela nieco ine / je to to iste, co na obrazku, ci si len pomylila balicky a tebe poslala ine?/, mas narok na vratenie plnej sumy + spätne postovne

oktavia
17. jan 2012

@traktor je to presne to isté, čo na obrázku, veľkosť možno sedí na 98 teda nohavice isto, tričko nie.

traktor
17. jan 2012

@oktavia no..ono to ci sedi ci nesedi je jedno..dôlezite je, ze ak v inzerate mala jasne napisane velkost 98, znacka cherokee, ma to aj v popise..a prisla ti ina znacka a ina velkost, tak je to zavadzanie..takze mas narok na vratenie plnej sumy + spätne postovne..pripadne, ak ti nohavice sedia a tricko nie, tak sa dohodnite na cene / na vrateni toho tricka..a ona ti vrati cast penazi ..mas na to narok

simisi
17. jan 2012

@traktor a co si myslis o tom,ked ma predavajuca v ponuke saty,uvedenu znacku aj velkost,a ked ti to pride domov,nie su tam ziadne visacky,takze znacka aj velkost moze byt aj nemusi...aj ja som malej odstrihavala visacky,ale ked som to predavala,neuviedla som znacku,kedze bola odstrihnuta....aj to je zavadzanie?
stalo sa mi to a riadne ma to prekvapilo...tak aby som vedela do buducna,dakujem za radu 🙂

traktor
17. jan 2012

@simisi ak ta velkost a znacka ozaj sedi / ak poznas tu znacku, vies ci je to tak naozaj..pripadne si to vies najst na nete../..tak nie je problem ..teda, pokial o tom, ze visacky/stitky/ odstrihla informuje v popise..su deti , ktore stitky jednoducho neznesu, tak ich mama odstrihne..ale v inzerate musi byt oznacena prava velkost..a ak si nie je ista, tak by mala tovar odmerat a mieru mat v popise..

simisi
17. jan 2012

@traktor saty boli v dobrom stave,len mi tam chybala ta info o tom,ze stitky su odstrihnte...tym padom je to o tom,ze moze byt aj nemusi byt pravda o tom,co predavajuca uvadza...uz je to pase,ale asi sa zacnem pytat ci ma oblecenie aj stitok...u mna ked je odstrihnuty,vzdy uvediem ina znacka alebo pridam info do popisu...
dakujem za tvoj cas 😉

traktor
17. jan 2012

@simisi ak odstrihla stitok, sama by o tom mala informovat v popise..si myslim, ze je to serioznejsie a fer voci nakupujucej, ked to tam napise...a ak fakt len hada velkost, tak musi poskytnut mieru..

nikolca
17. jan 2012

mne prišla sprava na jedny navlečky,že poprosim foto ako vyzeraju na postely,môže byť stiahnute aj z internetu,no to ako teraz ja ich mam isť vyhladavať na nete kde ich maju ☹ no neviem čo jej napisať a ani neviem ako sa fotky stahuju,a ani som nikdy fotky nestahovala 😒