Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
..a prave tu mi chyba ten neutral 😖 ..a teda..napisala by som jej do hodnotenia, ..*davam neutral,nechala si podrzat tovar, nakoniec neprebrala a neslusne odpovedala*..za seba poviem..ani by mi mozno nevadilo to, ze si to rozmyslela..stava sa..ale vyprosim si, aby mi niekto pre to vynadal..pokial sa ja chovam slusne..
@stanislavao ...ja mám z neregistrovanými dobré skúsenosti,každá jedna zaplatila bez problémov,vždy načas,inzeráty nepozastavujem,poučila som sa!....počkám tri štyri dni ak sa neozve posúvam dalej,skôr sa sklamem v registrovaných užívateľkách.....škoda... 😖 ...ale som rada väčšina je tu o.k. a to je dobre... 😀
@vlasticka185 pukajuca koza nie je pekny noseny stav..malo to tam byt uvedene..a ak ma toto niekto pisane pri inzerate ze *pekny noseny stav*, vzdy sa pytam, ma flaky, pripadne ine poskodenia?..radsej sa opytam lebo niektore predavajuce si pod tymto predstavuju ine ako ja 😖
@zuzana17 veď práve, presne ako píšeš: ak ma nietko žiada o rezerváciu na pár dní a na druhý deň sa ozve, že si to rozmyslela, je to OK, negatko nedávam, sme ľudia, stáva sa.. ale ak si niekto niečo rezervuje na viac dní, potom sa ani neozve, že to už nechce, a ešte reaguje podráždene a vulgárne - tak tam by som negatko rozhodne dala. cítiš ten rozdiel?
@pastelka74 no tak super. ja som mala zatial s neregistrovanymi velmi zle skusenosti. jeden cas som im ani nepredavala, lebo kazda jedna neregistrovana, ot bol zmareny obchod, dotahovacky aj 2 tyzdne a z obchodu nakoniec stale nic. co uz narobim. pekny den.
@vlasticka185 dobrý nosený stav by som si predstavovala, že síce vidieť že vec nie je nová, ale nemá žiadne poškodenia, fľaky, praskaná koža ani nič podobné. dieťa vec síce nosilo ale zostala v perfektnom stave, ja mám kopec takých, ale ak je na nich akékoľvek čo i len malé poškodenie tak to určite do inzerátu zahrniem.
@stanislavao ...to je mi lúto.....všeljaký sme.... ☹ ☹ ...aj tebe pekný deň... 😉
@stanislavao
@pastelka74 presne ako píše pastelka - s neregistrovanými len tie najlepšie skúsenosti, ja keď vidím, že píše neregistrovaná tak sa teším 🙂
@zuzana17 jasne ak si nechce vec rezervovat tak jasne ze nedavam negatko to by som mala asi aj ja kopu negatiek 😀 😀 😀 😀 😀 ja myslim zaveznu rezervaciu tovaru a nie dohadovanie🙂kukni si moje podmienky predaja🙂ja tam mam aj toto pisane🙂mne si tu ras jedna mamina rezervovala vyse mesiaca ciapku,stale sa vyhovarala a nakoniec mi napisala,ze nema nanu peniaze a bla bla 😠 😠 tak som jej dala negatko,lebo bola este drza a este aj klamala,lebo kupovala hrdo veci o com svetcili hodnotka 😲 😲 ale mne napise ze nema peniaze 😝 😝 a ja som hnet po aktivovani inzeratu ciapku predala inej co som mohla davno☹takze pre taketo pripady jednoznacne hodnotko dam 😉
@vlasticka185 no dobry noseny stav,pred tym si predstavujem vec na ktorej je to nosenietrošku aj vidieť,zaprate a pukajuca koža je skôr na donosenie,ale ked niečo kupujem a je pisane že dobry noseny stav alebo v super stave po zlej skusenosti,ked som kupila peknučke rolaky podla popisu a boli žmolkove tak sa vždy pytam na stav veci,či su flaky,žmolky lebo niekto ma dojem že i žmoolkove je super stav ☹
@stanislavao no to poznam🙂preto ja uz ani inzerat nestopujem po 24hodinach jej napisem ci berie ak ie,neozve sa,jej smola tovar posuvam a ju mazem 😀 😀 ale v poslednom case som mala same zlate neregistrovane🙂jedna u mna kupila veci v hodnote 80eur a bola fakt zlata🙂platba bola okamzita🙂ani postu som jej nedala zaplatit poslala som jej skoro 10kg balik 1.triedou a jasne ze mala aj kopu veci k tomu 🙂 🙂
@traktor
@argyro dakujem babenky,takto nejako si to predstavujem aj ja,ale ked sa zacnem pytat,tak vidu na mna s tym,ze ved som na bazariku,a ze oni ma do nicoho nenutia,...uz od takychto obchodikov radsej ustupujem,...v 100% stave pokladam,ak je vec ako nova a pekny noseny stav,ako ste aj vy opisali,samozrejme ak su nejake zmolceky,ci obrazok sa zacina pukat,vzdy vsetko popisem do posledneho detailu 😉
@vlasticka185 a dokonca som kupila detsky kabati,so spranou kožušinkou,podla predavajucej v super stave a raz oblečena,nenormálne to je vidieť,u predavajucej som neuspela,dala som jej hodnotenie na mma,aj admin to riešil,no nereagovala ani na jeho vyzvy,no na von stači ale za 12 euro si viem predstaviť bundičku aj v lepšom stave
@nikolca no 100% bavlna zvykne castym pranim tiez ozmolkaviet,ale to su iba take nebadatelne minizmolky,ale pri zmesy polyesteru to je uz ine,nie?
@nikolca presne takto som pochodila ja s mariannou1979,ved aj som pofotila,ale admin mi to stopol ,dokopy som dala 10€ vratane postovneho a este ja som bola za klamarku,...bozie mlyny melu pomaly ale isto,na kazdeho raz pride...keby som sa nepytala,aj nas dialog som sem dala vtedy,jednoducho som bola oklamana,lebo mala plno malickych dierocieka este bola aj zatrhnuta,keby sa to dalo zasit,ale ako kozu zasijes?a na tolkych miestach?a zevraj pekny noseny stav ??????? 😠
no ano niekedy žmolky je vidno hned po prvom prani,ja som mužovi kupila mikinu,asi trikrat bola prana a je nenormalne žmolkova a pritom je to hansa ☹,asi si musim kupiť nejaky turbo odžmolkovač pri zmesi polyesteru tie veci zak rychlo su žmolkove neni,moja mala ma kopec takych tričiek a i po viacerych praniach su žmolkove neni,ale veci ktore su bavlnene tie žmolky jemne maju,kupila som malej jedno tričko s dlhymi rukávmi,to tričko som hadam už 30krat prala a nema ani jedneho žmolka,iba je vidno na farbe že je vyblednuta od prania 🙂 😉
@nikolca no nech je ako chce,ale myslim si,ze i pri kazdej hoci iba malo badatelnej chybicke krasy by to malo byt spomenute v inzeratiku,no mne osobne na 100% bavlne tie minizmolceky nevadia,
ale zmes polyesteru mi uz vadi,takysto vypratie farby alebo popukany ci inak poskodeny obrazok,take veci uz pokladam na donosenie,nie?
Joj tak som sa práve okašľala na poštovnom, som pýtala 0,60 eur a stálo ma to 2 eur som neodhadla hmotnosť 😠 a najhoršie, že som tú vec predala za 4 eur, takže nakoniec som za ňu dostala ešte o 1,40 menej 😠 no, asi som mala predpokladať, že 10ks bavlnených plienok a 1 sklená fľaša nebudú do 500gramov ale dokonca nad 1kg 😀
@argyro preeesne toto iste sa minuly tyzden stalo aj mne 😅 miesto 1,20 co som si pytala som platila 2,60 🙄 a detto som predala vec za 5€...takze skoro zadarmo som dala 😒 a este ja aj darcek pribalim...no tiez si asi musim doma dakde najprv odvazit, nez si vypytam postovne 😝..ale moja chyba 🙄
ale ja som napisala tej maminke po odoslani, ze som musela doplacat postovne a bola taka zlata, ze mi to obratom doplatila ked jej prisiel balicek 😉 😉 😉
tak skus aj ty napisat 😉
@pipka presneeee tiež som ešte doma medzitým našla ďalšie dve nové bavlnené plienky tak som jej ich tam pribalila.. No napadlo mi, že jej to napíšem, ale pani mi písala, že leží na rizikovom v nemocke, platil to jej priateľ.. tak neviem či sa na to nevykašlem, hlavne, že som neprerobila, to by bolo horšie 😅
Ahojte môžete mi niektorá poradiť ako postupovať malej som objednala svetrík a šaty veľkosť bola uvedená 104 a boli tam aj miery ku svetríku takže by jej to malo byť dobré a ešte som vzala od tej pani 4ks tričká veľkosť tiež 104 a ked mi dnes došiel balík som myslela že odpadnem šaty ok veľkosť sedí ale svetrík veľkosť 74 a miery boli iné asi bol meraný v natiahnutom stave a tričká ☹ jedno sedelo veľkosťou ostatné 12-18 mesiacov a že vraj veľmi zachovalé no som z toho nešťastná. Mám nárok na vrátenie peňazí? Písala som aj tej pani no kto vie či sa nejako dohodneme. Mali ste už aj vy takúto skúsenosť? dakujem

@pajinka23 no chápem ako to myslíš a aj čiastočne súhlasím, lebo ak ma niekto presvedčí, že má vážny záujem a rezervujem, tak to beriem vážne, no ale ak niekto povie že má záujem a potom napíše že si to zozmyslel, že našiel niečo lepšie, tak???
Napríklad sa mi ozve pani: mám záujem o túto vec, ja odpíšem ok, ako to chcete poslať? a ona sa ozve o dva dni že už záujem nemá, tak predsa hodnotenie nepíšem.