Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@benne musia mat z teba tety na poste radost ze? 😀 😀 😀 😀 😀
ako tak ti poviem, ze ja ked si predstavim dve deti teraz v zime teperit domov, prebalovat balik, a zas ich obliekat a teperit naspat...to sa radsej vykaslem na tie peniaze a poviem si...bud je kupujuca taka mila a doplati mi to, alebo je to moja chyba a kaslem na to 😝 😉
zatial sa mi to stalo len raz...tak som sa poucila a uz odteraz uz vazim zabalene 😉
@mata1826 ahoj -chápem ťa ja som tiež presne takto isto dopadla/píšem to tu na str.302 a 303/ ale nedaj sa neustále jej píš napíš jej aspoň 5-6 správ a ak nebude reagovať tak informuj admina, lebo na chyby sa má upozorniť,držím palce/PS : mne nakoniec aj pod tlakom tohto fora menovaná vrátila späť koruny a ja jej kabát ale pod. znel z jej strany inzerát /
baby, ak som predala vec na dobierku, mamicka si balik prevzala, kedy mozem ocakavat peniaze?
@bodka13
kurier je najvyhodnejsi cez slovensku postu. nie na kazdej poste je to mozne, ale v mestach je to mozne. cena je podla vahy, minimalne myslim 6,60, za dobierku je priplatok.
tu je web na dalsie info.
http://www.posta.sk/sluzby/expres-kurier
ale vankus mozete poslat aj ako balik, ved to nema nad 15 kg.
@pipka ja idem posielať 🙂 ...našla som nejakú službu SP : Expres Kuriér 60 a je tam cena do 5kg =4,50€
@stanislavao len neviem či by sa ako balík nepoškodil,je to anatomický vankúš z takej "lenivej"peny 😒
Ahojte, neviem ci som tu spravne, ale rada by som sa informovala na predavajucu na MMB pod nickom Maria L. (marlen1) ID 172645
..neviem kde inde by som nasla na nu feedback
Dakujem 🙂
@bodka13 no podla mna to ak by si poslala aj ako klasika balik, tak to mas lacnejsie, ved to nie je tazke. Ja by som to zabalila do toho cierneho hrubeho igelitoveho vreca, my sme do takeho balili veci, ked sme sa stahovali 😎 to je pevne..mozes pre istotu aj do dvoch dat a zamotat a dobre oblepit. podla mna ta postovne viac ako na 2,80 nevyjde 😉
@slniecko77 ma 115 hodnoteni, co konkretne Ta zaujima? na mmb v diskusii si sa pytala?
@gabika7706 dakujem za reakciu 🙂
..zaujimalo by ma ci je to seriozny predavajuci..este som cez MMB nenakupovala a priznam sa, ze sa v tom velmi nevyznam
..prave som sa zaregistrovala a pisala som, ze mam zaujem o kocar z jej ponuky
@bodka13 no, ja by som ho poslala normálne ako balík poštou...a teda zabalila by som vankúš do igelitu a šup do kartónovej krabice (samozrejme by som si nejakú "vhodnú krabicu" prispôsobila...napr. z vianočných darčekov mám pekné "veľké kusy" odložené "pre prípad 😀 ), aby sa náhodou nevytvaroval do nesprávnych rozmerov...ale, stým sa treba trošku pohrať 😉 ...a keď nie je čas, tak potom to istí ten kuriér 🙂 ...
@pipka
@stanislavao
@ivett1 ďakujem za rady kočky...takže pôjde ako poistený balík 2tr. 😉 ...a kým nabehnú prachy,tak ho snáď nejako zabalím 😀
mamičky,neviete či je nejaký príplatok za dobierku? predávam podbradník a poštovné je v cene,cena spolu 2,50
či?

ahoj kočky moja skúsenosť s predavajúcou kika2020. inzerát znel ako nová zimná bunda adidas mikina zadarmo k tomu cena bola 29 eur plus 2,70 poštovné. bunda prišla tri diery od cigariet prepálené bunda napachnutá dymom zrejme fajčiarska domácnosť žmolky. bola to prechodná bunda a dve ďalšie diery a nesedelo ani číslo. predavajúcu som kontaktovala a žiadala som vrátiť peniaze neodpovedala a balíček si neprebrala. starašné chcela som urobiť radosť svojmu synovi a miesto toho som sa takto obrala o 35eur 😢 😢 😢