Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Ahojte baby mám jednu otázku.Mala som záujemkyňu o body.Napísala,že mám dať č.ú že má záujem.Je neregistrovaná.ale potom 3 dni nič ani ťuk.Tak ja som ho rezervovala druhej pani.Ju som vymazala a inzerát pozastavila.Ale dnes mi došli peniaze od tej prvej.Mám počkať kým sa ozve alebo jej poslať hneď peniaze späť??A nenapísala ani adresu nič.tak som nevedela či si to rozmyslela alebo čo.
baby uz ste zazili aby vam poslala jedna predavajuca od ktorej ste kupili dvoje cizmy ,dva baliky?teda jedny cizmy v jednom a druhe cizmy v druhom baliku???
skor by som skumala, kde su 10dni ako to ci su v dvoch ci v 3 krabiciach, pokial si ty platila normlane postovne a nie za dva baliky, ti to moze byt jendo, keby posiela aj kazdu topanku zvlast, hlavne nech ty nemusis platit predrazene postovne a dostanes svoj tovar, za ktory zaplatis. 😉
myslis, ci tym, ze ona poslala dva pary topanok v dvoch krabicahc, ze za to meskaju? no urcit enie, to je ako zvlast zasielka. 😀
@pajinka23 ja by som jej 3eura na poštu veru nedala 😒
ja som dnes posielala balik-velku krabicu,rozmer-krabice od plienok z Dm-ka babylove,bolo to ťažšie a platila som 3,50 už s poistenim..šlo to ako balik...
tak veru by som za topanky nedala poštu 3eura 😒
a vyhovorka-že nemala väčšiu krabicu 😅 tak skočim hoci do potravin a krabicu mam nie? 😅 nemala by som nič proti tomu keby opytala normalne poštovne a prišlo by to včas 🙄 ale takto by som bola aj ja nervozna tak ťa chapem
@akika722 no ved ja som jej hnet pisala,ze preco ma take vysoke postovne a ona ze ras platila 3,60 za topanky☹tak som sa nechcela s nou natahovat kedze cizmy su obidvoje nove,ale napisala som jej ze ta posta je dost☹a mohla tie cizmy poslat hoci aj v igelitke☹ a mas pravdu ja som minule posielala 8kg balik s poistenim 1,triedou a platila som do 4eur
Nuz ja neviem, ale takto sa podla mna postovne neurcuje, ze minule som platila za cizmy 3 evry... Ved si zvazim vec, pozriem cennik, ci to moze este odist ako list, natukam do www cennika, priratam balne, benzin, tuhu do peta a mam jasnu cenu postovneho pre aktualny obchod... Ci?

@radustek urcite najdes info aj tlf cisla na ich web strankach