icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

gabika7706
19. jan 2012

@radustek urcite najdes info aj tlf cisla na ich web strankach

janula.h
19. jan 2012

Ahojte baby mám jednu otázku.Mala som záujemkyňu o body.Napísala,že mám dať č.ú že má záujem.Je neregistrovaná.ale potom 3 dni nič ani ťuk.Tak ja som ho rezervovala druhej pani.Ju som vymazala a inzerát pozastavila.Ale dnes mi došli peniaze od tej prvej.Mám počkať kým sa ozve alebo jej poslať hneď peniaze späť??A nenapísala ani adresu nič.tak som nevedela či si to rozmyslela alebo čo.

dani84
19. jan 2012

@janula.h ja by som jej peniaze poslala naspät, ze nech sa nehneva, ale ked sa neozvala, posunula si inzerat dalej a ze nabuduce ked posle peniaze, nech da aj vediet, ze ich poslala a nebudu sa stavat taketo nedorozumenia 🙂

pajinka23
19. jan 2012

baby uz ste zazili aby vam poslala jedna predavajuca od ktorej ste kupili dvoje cizmy ,dva baliky?teda jedny cizmy v jednom a druhe cizmy v druhom baliku???

zuzka1.
19. jan 2012

@pajinka23 nezazili, ale nechapem co je na tom, asi nemala krabicu velku, kde by sa zmestili oboje . uskodila ti tym nejak?

pajinka23
19. jan 2012

@zuzka1. no nie,ale keby ze si objednam 5veci tak posle v 5tich krabiciach??ved sa da balit aj inak nielen do krabic☹a cizmy este stale neprisli☹uz je to 10ty den ☹ zato pisem,lebo chcem vediet ci to nieje v tom,ze tak baliky meskaju

zuzka1.
19. jan 2012

skor by som skumala, kde su 10dni ako to ci su v dvoch ci v 3 krabiciach, pokial si ty platila normlane postovne a nie za dva baliky, ti to moze byt jendo, keby posiela aj kazdu topanku zvlast, hlavne nech ty nemusis platit predrazene postovne a dostanes svoj tovar, za ktory zaplatis. 😉
myslis, ci tym, ze ona poslala dva pary topanok v dvoch krabicahc, ze za to meskaju? no urcit enie, to je ako zvlast zasielka. 😀

lenocka84
19. jan 2012

@pajinka23 urcite nie, mne chodia teraz kazdy den balicky, co som kupovala min. tyzden. takze posta je teraz v pohode

akika722
19. jan 2012

@pajinka23 pokial by odo mna nepytala 2x poštovne nevadilo by mi to..ale zas štvalo by ma prečo to tak meška? 😕
baliky nemeškaju..mne jedna mamička z kona posielala VčERA baliček a DNES ho už mam doma

pajinka23
19. jan 2012

@akika722 no ona si odomna pitala 3ecka na postovne,to je dost vela,kedze to 1,triedou neposlala☹ale posielat baliky na dvakrat to sa mi proste nepaci☹

akika722
19. jan 2012

@pajinka23 ja by som jej 3eura na poštu veru nedala 😒
ja som dnes posielala balik-velku krabicu,rozmer-krabice od plienok z Dm-ka babylove,bolo to ťažšie a platila som 3,50 už s poistenim..šlo to ako balik...
tak veru by som za topanky nedala poštu 3eura 😒
a vyhovorka-že nemala väčšiu krabicu 😅 tak skočim hoci do potravin a krabicu mam nie? 😅 nemala by som nič proti tomu keby opytala normalne poštovne a prišlo by to včas 🙄 ale takto by som bola aj ja nervozna tak ťa chapem

pajinka23
19. jan 2012

@akika722 no ved ja som jej hnet pisala,ze preco ma take vysoke postovne a ona ze ras platila 3,60 za topanky☹tak som sa nechcela s nou natahovat kedze cizmy su obidvoje nove,ale napisala som jej ze ta posta je dost☹a mohla tie cizmy poslat hoci aj v igelitke☹ a mas pravdu ja som minule posielala 8kg balik s poistenim 1,triedou a platila som do 4eur

pajinka23
19. jan 2012

@lenocka84 vsak🙂aj mne vsetko vzdy pride skoro na druhy den...

pietra
19. jan 2012

@pajinka23 nech ti napise podacie cislo a chod sa opytat na postu. Mozno len postarka zabudla dat zlty listok

pajinka23
19. jan 2012

@akika722 inak este je tu moznost ze ta pani sa v poste nejak dobre nevyzna a posiela to ako doporucene listy☹vtedy by vysla posta dost draho☹

akika722
19. jan 2012

@pajinka23 a ake ma hodnotka?ja neviem,ale ked to meška 10dni mne sa to nezda 😒 je to dosť 😒
a za topanky platiť poštu 3,60 je hluposť.ja som nedavno posielala čižmy /dospelacke/ a platila som 1,40e

pajinka23
19. jan 2012

@pietra nie nie na poste nieje nic a mne nosi postarka vsetky baliky priamo domou,lebo mi je to znama,takze u nas niesu☹aj dnes mi dosli try baliky a to od mamin co mi ich poslali vcera☹

akika722
19. jan 2012

@pajinka23 pozri kolko ma hodnoteni..ak ich je dosť tak isto predava a skusenosť ma 😒 ja neviem,no skus to čislo pytať ako ti radi @pietra

pajinka23
19. jan 2012

@akika722 s tym postovnym som to uz rozdychala,ale stve ma ze ich este nemam doma☹co mi pridu po zime?

pietra
19. jan 2012

@pajinka23 ale skus si to podacie cislo vypytat alebo este lepsie, nech ti posle odfoteny podaci listok, teda listky. Ci to vobec poslala 😅 Ak to nie je u vas a naozaj to poslala, tak nech ide podat reklamaciu

pajinka23
19. jan 2012

@akika722 no ma ich dost,ale vies niektore predavajuce posielaju vsetko ako listy☹uz som sa stym stretla velakrat,a potom pytaju velmi vysoke postovne☹ved keby to poslala ako obyc.balik.2.tr. tak je posta 2,20......tak mohla to poslat za 3ecka aj 1.triedou...sa mi to nezda 😝

pajinka23
19. jan 2012

@pietra moja skusim jej pisnut🙂a idem nato hnet🙂

akika722
19. jan 2012

@pajinka23 treba vypatrať či ti fakt niečo poslala..ja osobne-ak by mi to neprišlo do 14dni,pytala by som eura späť 🙄 zaplatila si si za niečo čo vlastne nemaš..a poštu si zaplatila dosť,takže obyčajne to nemohlo byť posielane 🙄

akika722
19. jan 2012

@pajinka23 ale ved ako list ti na pošte pošlu len tušim podla vahy nie?ak to je ťažšie tak to automaticky davaju ako balik 😕

pajinka23
19. jan 2012

@zuzka1. no len ona pitala postovne 3ecka a ked som sa jej opitala preco ma vysokepostovne tak mi napisala,ze ona minule platila ze jedny cizmy 3,60☹a ze ci jej potom budem doposielat 0,20eura☹a cizmy stale nikde,za 3ecka tu uz mali byt....

piacere
19. jan 2012

Nuz ja neviem, ale takto sa podla mna postovne neurcuje, ze minule som platila za cizmy 3 evry... Ved si zvazim vec, pozriem cennik, ci to moze este odist ako list, natukam do www cennika, priratam balne, benzin, tuhu do peta a mam jasnu cenu postovneho pre aktualny obchod... Ci?

pajinka23
19. jan 2012

@akika722 da sa aj doporucene ja som parkrat posielala aj doporucene ako list a aj tahsie veci,to bolo na zaciatku ked som s bazarom zacinala a nevedela som skoro nic ako to na poste funguje☹

pajinka23
19. jan 2012

@piacere uplne suhlasim🙂

akika722
19. jan 2012

😀 😀 😀 @piacere tuhu do pera 😀 😀 😀 😀

piacere
19. jan 2012

@akika722 a ne? Vsak daktore by si aj horalku,co zjedia po ceste na postu, nauctovali 😀