Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Dobry vecer damy. Moje skusenosti s predavajucimi su zatial na 1 s hviezdickou. Kupila som si asi 10 ks letnych satociek, ani raz mi to postar nedoniesol,zakazdym najdem len ten zlty listok v schranke, ze nezastihnuty a pritom sedim doma na riti 😀 Vzdy to bolo poslane ako doporuceny list max. velkost jak casopis, ale postu nemam daleko, tak ma odpustene 😝 A ked nakupujem,vzdy je prvorade u mna hodnotenie predavajucich, no a potom nasleduje komunikacia....a ako pisem nasla som tu mile predavajuce. Tak prajem vsetkym pohodove obchody 🙂
ja mam tiez zaujemkynu, napise vymena? nic pozdrav, ci sa nieco take da, a hlavne vymena ked ma niekto o 1,5roka mladsie dieta ako to moje
to uz kde sme??
@lenocka84 mne take spravy dosť často chodia,a už sa nad tym ani nepozastavujem,hlavne ked mi napiše vymena?pozriem jej bazar a tam detske vecičky vo velkosti 80,86 a moja mala nosi 98 🙂 😉 a ešte lepšie je ked odomna chcela jedna mamina bundičku vo vel.92 že ju surne potrebuju že či nevymenim za niečo od nej,pozriem jej ponuku a tam všetko damske veci,trička,rifle,mikiny a po desskom oblečeni ani stopy 🙂 😉
@regivka presne toto som zažívala aj ja, vždy len žltý lístok, až som sa sťažovala na pošte, kde mi povedali, že nie som prvá, ale do mesiaca tam asi robili poriadky a už zazvonia, dokonca im nerobí ani problém prísť k dverám, lebo zažívala som aj to, že keď to chcete, poďte si preto dolu, čo s pár týždňovým bábätkom také jednoduché nebolo
Pridávam skúsenosť z kúpy. Kúpila som vestu, vraj veľkosť 116 a prišla mi veľkosť 3-4 roky. Miery tam mala, ale ma nenapadlo porovnávať s inými vestami. A môžem zháňať inú! 😝
@regivka1 mne tiez postarka este nedoniesla balik ani raz / ta predosla nosila kazdy/ a to si s kona objednavam casto vzdy som bola doma a ona len zlty listok nechavala prednadavnom som stala pri vchode a ona akuratne isla tak som ju vpustila dnu nenapadne som sa motkala pri schrankach a pristihla ju ako zas len hadze ten listok dnu tak som ju hned zvozila,ze co to akoze ma byt ,ze som doma a aj anzel bol doma hore v byte nech mi da ten balicek do ruky a samozrejme,ze ho ani so sebou nemala.akoze nemam problem keby sme sa dohodli,ze ich nemusi nosit ved aj tak kazdy den chodi cez prechadzku popri poste ,ale takto na drzovku naschval robit tak toho som uz ozaj mala dost
@kukujka mne to poštarka vždy nosi,je velmi mila,ochotna priniesť baliček až k domu,akurat ešte nejako v novembri mi povedala,že pokial bude baliček väčši tak sa jej to nebude dať doniesť,lebo cez zimu bude chodiť bez vozika,chodi na bicykli a za bicyklom ma taky voziček no ale i napriek tomu mi aj väčšie baliky mi nosi nadalej,povedala mi že no čo už so mnou 😀 😀 inak by som musela chodiť pre baliky do mesta na poštu 🙂 😉
@pajinka23 ak su to cizmy, posielane v krabici, tak to podla mne na poste nevzali ako list, ja som tak raz posielala cizmy, len take kotnikove v krabici a muselo to ist ako balik a tam je automaticky aj nejake podacie cislo .... ale je pravda, ze kazda posta robi inak, uz nejedna pisala, ze jej vzali topanky ako list a mna na poste poslu rovno k okienku pre baliky 😖
@kukujka aj mne stale nosi postarka balicky, mame zlatu, ktora aj pocka, kym pootvaram sto dveri, odomknem vchodove, branicku, atd atd 😀 ale to je presne o ochote postarky, aj nasej sa stalo, ze som bola doma a nasla som si zlty listok a to ani nie v ten den, ale az na dalsi s vcerajsim datumom 😀 ale kedze je mila, tak som to brala, ze sa stane.... ale ked je to to uz tak ako si zazila ty, to povazujem za drzost, chapem ich, ze toho maju vela, ale.... my si za to platime 😒
@mmacca veru ja som sa uz milion krat poucila, ze na velkost sa vobec neda spolahnut, ja vsetko meriam a meriam,lebo nas ma nieco velkosti 98, nieco 104 a nieco aj 110 🙂 a co s tou vestou chces urobit? je to pre chalana? keby si chcela posunut dalej, tak mozno by som vzala 😉
baby k tomu postovnemu - male veci sa daju poslat ako list, ale ked je nieco vacsie tak to uz beru ako balik aj ked je to do 2kg. a take spominane cizmy som posielala aj ja a muselo to ist veru ako balik 2.tr, postovne bolo tusim 2,2e. ale od oka 3e pytat sa mi zda nefer resp. nevyuzity zvysok by sa aspon patril potom vratit pokial si dotycna nevie vyratat presnu cenu postovneho.
takze cizmy dosli vcera🙂no jedny v krabici a druhe vo vreci☹no nechapem stale preco to tak poslala tak ked uz by posielala v krabiciach oboje tak to by som pochopila,ale jedny v krabici a druhe vo vreci?vsak to mohla oboje dat do toho vreca☹podla mna si uvedomila,ze odomna pitala vysoke postovne 3ecka tak to naschval poslala ako dva baliky aby mi nemusela nic vracat☹a cizmy su sice krasne a nove ale ani jedny mi nesedia☹takze mozem predat dalej,ja mam smolu☹naozaj asi zacnem pre seba nakupovat v riadnych obchodoch kde si mozem tovar skusit☹
@svetkaadamko inak ja posielam aj veci ked su lahsie normalne v roznych krabickach a este sa mi nestalo,ze by mi postarka povedala,ze si mam prepsat sprievodku a poslat to ako balik🙂vzdy zaplatim nejaky ten priplatok za tvar a hotovo,tusim do 2kg sa berie zasielka normalne ako list,a je jedno ci v obalke,vo vreci alebo v krabici🙂aspon ja tak posielam🙂uz tahsie ako 2kg ako balik samozrejme
@pajinka23 tak to naozaj divne posielala, ved by sa nic nestalo, keby ti napisala, ze pardon, pomylila som to, vratim zvysok postovneho, ved aj ty si clovek, pochopila by si a nie takto to skomplikovat 😖 a skoda, ze nesedia ☹
@aspinka no neviem, kde pisu ze 3m, lebo na stranke posty je uvedene toto: rozmery listu - max: d + š + h (hrúbka) = maximálne 90 cm, pričom najväčší rozmer nesmie presiahnuť 60 cm, takze nie 3m ale 90cm najviac musi mat sucet stran, ak je to viac, je to uz balik, aj ked je to pod 2kg 🙂
@svetkaadamko sory balik je do 300cm list do 90cm. Zmylila som cisla podstatne je ze kamoska postarja vravela ze vela velkych veci posielaju vo vreci ako list pricom ona skontroluje len ci nepresahuje povoleny rozmer a vahu inak nemoze povedat pol slova. Ja len upozornujem ze nesmie sa pisat adresa cervenym lebo vam balicek vratia mne sa nieco marilo ale postarka mi to bez reci vzala ked som isla druhy krat ina ma uz vratila ze prepisat ciernou
@svetkaadamko ja som nad inym rozmyslala a ine pisala 😀 mne sa zas stalo ze som posielala nieco male v cajovej krabicke postarka zobrala sablonu na co to polozila a ze je to moc male musela som zabalit do este vacsej krabicky 😅
@aspinka tiez som posielala malu vec, a na poste mi povedali,ze to musi byt minimalne tak velke ako mala obalka
@svetkaadamko Je pre babu. Ešte aj oprať som ju musela, lebo bola zababraná na jednom mieste. Najviac ma hnevá, že som si tie miery neoverila. Pritom som si aj ja hovorila, že si treba všetko overovať. Ale toto by ma nenapadlo. ☹ Toľko som hľadala, chcela som rovnaké pre obidve moje baby. 😒

@piacere 😀 😀 😀 😀 😀 veru,tu som sa už stretla zo všetkym asi 😅