icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

benne
18. jan 2012

@bodka13 ja som ako balík posielala matrac z detskej postieľky a v zdraví prežil 😉

lucy_m
18. jan 2012

@slniecko77 no ma dost kladnych hodnoteni a je to komercny predajca - cize ma ICO a DIC aj web stranku... cize by sa dalo povedat, ze kludne u nej mozes vec vyreklamovat. 🙂

stanislavao
18. jan 2012

@bodka13
ja mam zasadu, ze nikomu netykam s kym si nepotykam. pre istotu, aby sa niekto neurazil.

bodka13
18. jan 2012

@stanislavao pekná zásada 😉 🙂 ...takže som staršia ☹ a ak súhlasíte ,môžeme si tykať 🙂

stanislavao
18. jan 2012

ok. ale ved, ked ti budem pisat nabuduce, tak aj tak mozno zasa zabudnem. a nepovedala som, ze si starsia. ja vykam aj mladsim, a aj dievcatam na zakladnej skole ja vykam. cize to neni o veku, ale tak sa aspon nikto neurazi, ze co tykam, ked sa nepozname.

sight
18. jan 2012

@slniecko77 ahoj, ja som od tejto predávajúcej kupovala fusak, komunikácia, aj dodanie bol ok, žiadny problém sa nevyskytol

slniecko77
18. jan 2012

@lucy_m
@sight dakujem dievcata 🙂

poleva
18. jan 2012

@lucy_m
@benne dakujem za rady,jasné že nepošlem,neoplatí sa,ved môže poslať aj na účet
samozrejme už sa neozvala 😀

gabika7706
18. jan 2012

@slniecko77 na mmb celkom spolahlivo funguje system hodnoteni, kazdy uzivatel ich ma na svojej stranke, prip. sa mozes aj priamo na mmb opytat v diskusiach, ale myslim, ze dost uzivateliek mmb je registrovanych aj tu 🙂

@stanislavao pekna zasada s tym tykanim/vykanim, priznam, dost mi to zo zaciatku u Vas vadilo, aj som, myslim, automaticky tykala, kedze na internet.portaloch, zvlast "mamickovskych" je to bezne...ale prisposobila som sa a davam si pozor, napriek tomu,ze sme rovnako stare, ci mlade 😎

miskakyska
18. jan 2012

Baby na toto čo poviete..mala som záujem o bundu,.po tyždni dotyčna anickamaroš ani obraz ani zvuk,tak sa jej pytam,či to mam brať ako ignoraciu..ozvala sa na 3ti deň..na ďaľšiu otázku mi zas odpovedala po troch dňoch..tak som jej napisala,že to rušim,že to nemá vyznam..ľudiaaa a ona zrazu odpisala hneď..že ona aj pracuje na rozdiel odo mna,že neni odkazana na moje peniaze a bla,bla..som doteraz znechutena

garonka
18. jan 2012

@heni79 ahoj no vidiš ozvala som sa, ale dopadla som takto 🙄
došiel mi email od tej predavajucej lebo žiadala som od nej nech to balne vrati naspať ale po prečítani toho emailu som skonštatovala, že je iste nejaka jehovistka alebo osoba chora na hlavu. Vyjadrila sa mi, že aj jej tak chodili baličky balene hlava nehlava a boli jej inšpiraciou aby aj ona takto balila veci. No a že je v kontakte s nejakou super osobou z BA, ktora takto recykluje obaly a tym chrania prírodu. Mne to pride veľmi smiešne a podle lebo šak poďme si aj do toaletneho papiera baliť veci veď ho je škoda a chraňme prírodu ah jaj. Nebudem sa s ňou už handrkovať dala som jej neutralne hodnotko.

benne
18. jan 2012

@miskakyska no čo by som ti na to.. že nič, kašli na nu, niektoré nevedia čo je slušnosť a tolerancia a ochota, ale nezmeníme to, dobre si urobila, že si od obchodu odstúpila, ktovie ako dlho by si čakala na balík, kým by jej práca dovolila poslať ti ho 😉

nadhera
18. jan 2012

@pipka
@benne
@argyro
najprv si odvazim veci len v igelitovej tasticke a podla vahy sa rozhodnem, ci to dam do hrubsieho vreca alebo skatule. 😉 Stale sa snazim posielat co najlacnejsie, cize 2.trieda doporucene a potom uz len podla vahy do 500 alebo 1000g....

luciferova
18. jan 2012

@garonka s tym toaletnym papierom je to super napad, ved potom ho ta druha strana moze este pouzit 😉 (zartujem) 😀

stanislavao
19. jan 2012

@gabika7706
tak sa tu vsetkym mamickam ospravedlnujem, ktorym vadi VYkanie, ale zatial ma to nikdy nesklamalo. a vzdy je lepsie, ked mi niekto povie "mozeme si tykat", ako ked mi niekto povie "akym pravom tykam, ked sme si nepotykali". takze baby sorry, ale zvyk. krasny den vsetkym.

leteku
19. jan 2012

Ahojte, ja tiež všetkým vykám, príde mi to normálne. Joj a úplne pením keď mi príde dotaz - výmena? Ani bú ani mú, v pravidlach mám jasne napísané, že veci nevymieňam.

ivanka.7
19. jan 2012

Ja tiez vykam, ale ked sa dotycna podpise krstnym menom, tak rada volim kombinaciu - oslovenie krstnym + tykanie. V tomto ma slovencina krasnu vyhodu, ze to moze zniet priatelsky a zaroven velmi zdvorilo 🙂

gabika7706
19. jan 2012

@stanislavao
@leteku
@ivanka.7 v bazare vykam aj ja, resp. zalezi od prvej komunikacie s kupujucou, ak ona vyka, vykam aj ja, ak tyka, tykam aj ja, ak som kupujuca ja, automaticky vykam.

Ale vo forach tykam.

lulana79
19. jan 2012

Ďalšia nepríjemná skúsenosť z mojej strany... Navyberá si kopec vecí, pýta sa na zľavu, dám jej takmer 5 eur dole a potom ani obraz ani zvuk... Prvú správu mi napísala ako neregistrovaná, potom ako petruska2006... Neteší ani to, že tam má už nespočetné množstvo negatívnych hodnotení... Ľutujem, že som s ňou strácala čas, lebo dve z vecí, čo si vybrala ona som už dnes mohla brať na poštu a na účte by bolo o 10 eur viac... No neva už...

nikolca
19. jan 2012

@gabika7706 ja ked sa ozvu mne na nejaku vec v bazariku,a vykaju mi tak vYkam aj ja a ked mi tykaju tak tykam aj ja 🙂 😉 ale mam skusenosť raz som robila vymenu,mamička mi tykala tak som jej tykala aj ja 🙂 😉 no len ked som jej napisala že nie som spokojna s dodanim tovaru nakolko sme sa dohodli že obidve to pošleme doporučene a ona to poslala obyčajne,zrazu mi začala vykať tak aj ja jej 🙂 😉

garonka
19. jan 2012

@luciferova 😀 no ale aspoň by sme recyklovali a chranili prírodu 😀

radustek
19. jan 2012

dievcata mohli by ste mi poradit prosim vas???ozval sa mi jedna pani z liptovskeho mikulasa ma zaujem o moj sportovy kocik ze ci by som ho poslala idem to robit prvy krat mohli by ste mi poradit ako to mam poslat ci to mamneja aj poistit alebo ci radsej kurierom????dakujeeeem

gabika7706
19. jan 2012

@radustek ja by som kocik neposielala, len osobny odber. Pride, skontroluje, vyskusa...nemoze sa potom stazovat, ze nieco nie je tak, ako bolo popisane, prip. sa nieco "pokazi" cestou...
prip. ak teda posielat, tak urcite kurierom. Slovenskou postou ani omylom.

simisi
19. jan 2012

@lulana79 pozerala som si hodnotenia pani@petruska2006,a zjavne ich ma na haku 😒 par dobrych,par zlych a tak sa jej to strieda....myslim ze ja osobne by som s nou neobchodovala 😉

radustek
19. jan 2012

@gabika7706 aha no on aaj napisala ze by si spravili vylet a aspom by ho videla ale potom napisala ci ho mozem poslat a tiez sa bojim...a kurierom sa moze nieco stat???? 🙂

gabika7706
19. jan 2012

@simisi @lulana79 ak je to ta ista petruska....tak na mmb ma 2 negat. hodnot. a pozastaveny ucet... http://www.mimibazar.sk/hodnoceni_starsi.php?id...

gabika7706
19. jan 2012

@radustek tak nech si radsej urobia vylet....vzdy sa moze nieco stat, ale napr. UPS urcite inak naklada s balikmi ako Slovenska posta 😉

radustek
19. jan 2012

@gabika7706 ja jej to skusim navrhnut radsej nech si pozre a ten kurier to bude asi dost stat ze????az do l.mikulasa skusim sa ist dnes informovat na poste mi to povedia ze???

gabika7706
19. jan 2012

@radustek ja by som to slovenskou postou (ani ich kurierom) neposielala, volila by som inu kuriersku spolocnost ;) je ich dost (ups, dpd, remax, ...)

radustek
19. jan 2012

@gabika7706 aha a na ne sa mozem kde popytat kolko by ju to stalo keby jej to dovezu