icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

missy97231
14. júl 2011

@beruska.zuzanka no tak im preposles tabulku co som dostala ja,,, a ked sa im nepaci tak holt- najde sa ina co si kupi tie nohavice 😉 je to zderstvo, a fakt - my ludia sme rozni... nestacim sa divit niekedy 😖 ako som pisala dajne o tej mojej kamoske,,, tiez najskor ze hej, hej, hej... a z nicoho nic, ze uz nechce 😠 v tom momente som ju chcela uskrtit, nastastie si tovar prevzala 😀 inak som uz rozmyslala ze to zaplatim ja,,, aby som dotycnej nemusela vysvetlovat, ze si to nakoniec rozmyslela a mala by som NEGATIVNE hodnotenie 😝

nikolca
14. júl 2011

@missy97231 ahoj pošleš napr.tričko za 0,60eura pokial je posielané obyčajne a váhu má do pol kila/no z toho nemáš žiadny papier čiže v prípade že sa stratí zásielka nie je možná žiadna reklamácia/ale určite nie korčule s chraničmi ktoré sú v krabici,tie je možné odoslať len ako balík

beruska.zuzanka
14. júl 2011

@mandragora22 nebolo, bol to vraj preklep a viem, že za dobierku je vyššie poštovné, inzeráty aj podmienky čítam riadne a poctivo, čo sa nedá povedať o všetkých záujemcoch 😅

beruska.zuzanka
14. júl 2011

@nikolca tie korčule v krabici vieš odoslať aj ako list, ale za 2,60 ako doporučený II. trieda
ako balík ich pošleš aj s poistením do 30€ II. triedou za 2,50, toto by som jej napísala, nech si zráta, čo je pre ňu výhodnejšie, ak Tebe neverí 😉 😀 😀 😀 😅

mandragora22
14. júl 2011

@beruska.zuzanka hm, co narobis. je mnoho takych predavajucich, ktori daju akoze nizsiu cenu tovaru a vykompenzuju si to na postovnom. ale takych by som za podvodnikov neoznacila. pokial jasne udaju cenu postovneho, je len na dobrej voli kupujuceho, ci ten tovar kupi aj za cenu postovneho, alebo nie. to nie je podvod. podvod by bol, keby uviedla postovne napr. 1 eur a potom by vyjednavala s kupujucim, ze postovne bude 2 eur. ale pokial to ma jasne v inzerate napisane a kupujuci to respektuje, tak nejde o podvod, i ked ide svojim sposobom o akesi "obohacovanie sa" 😉

beruska.zuzanka
14. júl 2011

@mandragora22 ja som nenapísala, že podvodníčka, ale že je to zderstvo a to je rozdiel, pretože pýtať pri nohaviciach, ktoré nevážia s obalom ani 500g za poštu, hoc aj 1. triedou 2€ je zderstvo 😉

mandragora22
14. júl 2011

@beruska.zuzanka no ano. ja som to cele necitala, takze som nevedela o co presne ide. zderstvo to je, to je fakt. to mala radsej dat o trochu drahsie nohavice, ako riesit to postovnym, to je trapne 😉 🙂

missy97231
14. júl 2011

@nikolca no vsak prave,,, ja by som aj to tricko do pol kila poslala na doporucene 🙂nech mam aspon aky taky papier od toho 🙂
@beruska.zuzanka s tymi nohavicami som predtym zle pochopila... 😀 ale uz som v obraze... Napr.mne ale neprislo vela dat 2ecka, ked som si objednala tehu rifle tu na MK... Neriesila som to,,, jasne ze su nohavice a nohavice...

dajna11
15. júl 2011

@missy97231 no ved to,a musím zaplatiť 6,60 kedže aj poštovne späť musim platiť.....takže som si vyrobila...

mirip
Odpoveď bola odstránená
denisocka
16. júl 2011

nestretli ste sa s neregistrovanou osobou monikabutorova@azet.sk - Monika Butorova

neviem,či si urobila srandu,alebo mam stale čakať peniaze,ale hned z fleku si pytala čislo učtu a adresu dala nejakeho pana z Turan

sisaha
16. júl 2011

@denisocka mozno u toho pana byva, tak ja by som este pockala na tvojom mieste ci peniaze naozaj posle. ja ju nepoznam, resp neviem ci je to ona (nepamatam si). ale tiez som raz posielala jednej kocke tovar na adresu a meno jej priatela.

denisocka
16. júl 2011

@sisaha ved aj ja,ale tak už som jej 3x pisala a neozvala sa,nevadi,počkam

sisaha
16. júl 2011

@denisocka tak ak sa ti viac ako 4-5 dni neozvala, tak to posun dalej.. ak niekto nekomunikuje, tak si nepomozes..

denisocka
16. júl 2011

sak ja len,či neni tento mail povedomi,bodaj by tie peniaze nabehli

michelleuk
16. júl 2011

@denisocka joj to mne sa stava bezne ze nejaka pani mi uz akoze poslala peniaze a uz sa ani neozve vecinou to robi neregistrovane damy 😠

sisaha
16. júl 2011

@michelleuk ano su take, mne tiez jedna napisala: mam vazny zaujem a odvtedy ticho... 😀, nereaguje...Tak teraz neviem....mozno o mna mala zaujem.. 😀

michelleuk
16. júl 2011

@sisaha no hej 🙂 ja uz 2 tyzdne drzim jednej slecne ze do 15 ked bude vyplata a ani obraz ani zvuk...a kaslem na to 😉

akika722
16. júl 2011

@dajna11 aj mne teraz pisala kamoska781@azet.sk - marta kivonova chce drahšie šaty na dobierku..som jej dopisala že na doberku neposielam..tak predsa sa mi nezdalo že som niekde jej mail už videla 😀

akika722
16. júl 2011

kopia jej spravy 😅 kamoska781@azet.sk - marta kivonova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 20:44 POSIELATETOVARAJNA DOBIERKU

sisaha
16. júl 2011

@akika722 napis jej, ze jej to posles, ak ti na ucet posle postovne navysene o spiatocne postovne a ked si to preberie, zaplati o to menej..urcite sa potom uz neozve

akika722
16. júl 2011

@sisaha ja som jej napisala že na dobierku nie tak sa neozyva 😅 raz sa mi tak vratil kočik tak od vtedy neznámim mamičkam na dobierku nepošlem..takym čo ich tu registrujem denno denne v pohode..ale inač nieeee 😅

sisaha
16. júl 2011

@akika722 správne... tiez si myslim, ze ked niekto ma vazny zaujem, tak si to kupi. Je pravda, ze niekedy aj predavajuce nemusia byt cestne a tiez sa treba mat na pozore, ale nato su tam tie hodnotenia..

denisocka
16. júl 2011

mne ta moja napisala,ze to berie,prosi c.uctu a dala adresu kam to zaslat

denisocka
16. júl 2011

ja na dobierku vobec neposielam.to by musela byt velka vinimka

dajna11
16. júl 2011

@akika722 no neviem či od alusky prevzala dobierku,ja ju mám nazad a nechápem tie rozdielne adresy čo nám dala.ked som jej písala že to musí mať už na pošte,povedala že sa ide informovať kedže papierik doma nemala,to sa dá pochopiť,ale keby sa šla popýtať tak by jej to dali,lebo to tam bolo....ale nešla,lebo vraj ako mala vedieť že to tam je?...akoby som jej nepísala tri krát že to tam musí mať....načo píše že sa ide popýtať a ked sa jej pýtam prečo teda nešla,ak vraj,,moja a ako som mala vedieť že to am je?,,......nuž keby dvihla zadok,vedela by. mne ked nechceli poslať na dobierku a niečo som ozaj chcela,tak som šla na poštu zaslať peniaze šeokm na účet...aj tak sa dá.,

akika722
16. júl 2011

@dajna11 mne je aj diven že nechce vediať ani miery-jedna sa o šaty za 35eur 😅
aaaa prečo to robia???nechapem..to je zabava?davať si posielať a neprebrať??? 🙄

dajna11
16. júl 2011

@akika722 no aj mna prekvapilo že sa nepýtala na miery,lebo velkosť som na isto nevedela lebo o bolo kupovane v zahraničí a tam bolo iné číslovanie.....ja neviem ako sa niekto može takto odbavovať....ja to balím,snažím sa,letím s kočíkom na poštu ,vypisujem papiere,lebo pri dobierke to treba....nemám ja inej roboty? 😖 😖

akika722
16. júl 2011

@dajna11 asi sa na tom nejaka tupaňa dobre zabava 🙄

dajna11
16. júl 2011

@akika722 no tak by som jej od srdca niečo povedala.....ale aj tie maily...neviem,ale nemali ani hlavy ani päty...pospájané slová,pravopis nula bodov.....akoby nejaké decko.