icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

boise
25. jan 2012

@nelinka0401 ani nevrav, tak ma to nastvalo...som si inak aj myslela ze ten "obchod" tak skonci, nevadilo by mi to...ale clovek inzerat pozastavi zbytocne 🙄 takze pozor na ALENU DEBNAROVU, to je jej meno 🙄

bubinko83
25. jan 2012

@boise to je riadne tela ti poviem 😠 Neznašam taketo jednanie a nikdy tovar nedržim .Bohužial je to tak,že ked chce podržat nikdy nekupi. Ja ked chcem niečo tak si to zaplatim a idem dalej.Behom tyždna všetko vybavene. 🙂

Inak mne ide vrcholne na nervy že niektore mamičky si podavaju x inzeratov a potom na každu moju otazku odpoveda po troch dnoch. 😠 😠 😠 Dakujem za take jednanie ked potom ta diskusia trva 3 tyžden a už nemam ani o to zaujem.Ved ked mam vela inzeratov tak sa tomu venujem nie??? Ja to nepochopim prečo neodpovedaju. Može sa stat raz za čas že zostane dieta chore atd. Ale nech ma nikto neklame ,že nema čas odpisat na mail čo trva cca pol minuty.

nelinka0401
25. jan 2012

@boise aj mne sa to raz stalo s neregistrovanou aj som ju dala na čiernu listinu.chcela tehotenské rifle..som jej ich pozastavila a nakoniec som zistila,že nič z obchodu nebude..sťažovali sa aj iné na ňu.len škoda,že som si ju skôr neoverila. 😠

mirush01
25. jan 2012

Dnes sa uz asi slova dakujem,prosim vobec nepouzivaju...ani buu ani muu...jak take telce poniektore... 😠

tigri
25. jan 2012

@annie13 ono je rozhodne rozdiel 2x obute a 2 mesiace nosene, hlavne ked to niekto nosi dennodenne, na tu podrazku ta urcite mala upozornit, hlavne ak je v takom stave a mala by ti zaplatit jedno postovne

@traktor vsak hej, ale moze sa stat, ze si clovek nevsimne....ja si davam sakramentsky bacha, vsetko kontrolujem a minule sa mi tiez stalo, ze som dala do aukcie topanocky, ktore sa predali za 1 euro a nevsimla som si, ze osa dliepala podrazka a nebol to umysel, podla mna sa to kazdemu stane aspon raz, ale nie vzdy ho na to kupujuci upozorni, takze sa to ani nemusis dozvediet 😉

rainee
25. jan 2012

@maminatt @haramiova za dobrotu na zobrotu ako sa hovori 😝 bohuzal v dnesnej dobe sa neda nikomu verit takze ja podobne maily mazem a posuvam vecicky ked tak znamym co viem ze to ozaj vynosia a potrebuju alebo som davala do soc.domova resp. na charitu. aj ked musim priznat ze som sa nedavno dozvedela ze to tiez nie je uplne koser, tj vraj zamestnanci si povyberaju co sa im hodi a zvysok vyhodia a len fakt malo veci sa dostane tam kam treba, radsej ani nejdem patrat do akej miery je to pravda. a este mam skusenost ze ti co by aj potrebovali pomoct najmenej prosia o pomoc, to skor vselijaki spekulanti sa chcu nabalovat. 😖

annie13
25. jan 2012

@rainee toto som aj pocula
tiez sme odniesli veci a potom mi znama vravela ze ci viem ze to najprv prejde zamestnaneckou burzou a az potom to posunu kam maju

rainee
25. jan 2012

@annie13 este k tym topanockam - ja by som si tiez myslela ze 2 mesiace nosene budu vyzerat inak, ale ako bolo spomenute je rozdiel nosit nieco obcas alebo denno-denne a tiez fotka moze skreslovat. ale hlavne ze ste si to vyriesili.

traktor
26. jan 2012

@tigri jasne.sme ludia stane sa..ale ..ak sa stane, tak tovar zoberiem , vratim aj spätne postovne, ospravedlnim sa ..ale su zial aj take, ktore ta pocastuju krasnymi slovami, a ako odpoved dostanes , ze ked sa ti nepaci, mala si si kupit v obchode..cize v tomto je rozdiel..

miskakyska
26. jan 2012

Človek sa snaží poslať koruny čo najskôr,bežím do banky o dušu spasenú,len aby bola predavajúca spokojna,a ona teraz,keď má poslať balík,tak má tristo päťsto vyhovoriek a bundu má stále doma,hlavne že má koruny na účte...tak to je sila

akika722
26. jan 2012

@boise no pekne 🙄 nabuduce kašli nanu
@annie13 ja na topankach tiež vidim to "prelomene" vpredu,isto neboli len 2x obute,od toho by sa to neurobilo,muselo to byt dlhšie nosene 🙄

haramiova
26. jan 2012

@rainee to važne? no som zhrozena. Lebo aj u nas na dedine začali minuly rok vyhlasovať zber obnoseneho šatstva. Som potom lutovala že som tie veci radšej tam neodniesla. Lebo ta druha pani čo mi za ne vynadala mi napisala že ich hned šmarila do koša. Som bola taka z toho nahnevana, že človek sa s tým babre, bali to do baliku, potom som otravovala muža aby mi to zaviezol na poštu, čakala tam v rade a potom sa mi dostane za tu ochotu hentaka vďaka. No ale ako vidim aj keby som ich tu na dedine odniesla na ten vyhlaseny zber šatstva tak asi ani to by nebola vyhra. Ja si tiež myslim že aj tie ženy čo tu pytaju oblečenie tak je to len za učelom predania ďalej. Možno preto mi ta jedna vynadala lebo videla že tie veci sa jej nepodari už asi predať. Tiež ženy čo potrebuju oblečenie podla mna nestriehnu takto na internete a nežobru.....

majamel
26. jan 2012

@lypka aj ja mam skusenosti z predavajucou mh68 klame je ktomu drza a vulgarna odlozila si u mna balik drzala som jej ho 2 tazdne raz jej akoze platba neodisla potom sa jej vratila a akoze stornovala ,potom vkladala do banky peniaze no mne nic nedoslo len si dotycna robila srandu a koli nej som prisla o kupcou ktory by mali seriozny zaujem a odpoved preco klame boli utoky na moju osobu

beruska24.9.
26. jan 2012

@gab7 - tak už mi došla trpělivost a napsala jsem do podmínek, že pokud se zájemce neozve do dvou dnů, pouštím inz. do prodeje a dávám negativní hodnocení. a fakt jsem rozhodnutá ho v případě nutnosti dát. všechno je o slušnosti lidí a poslední dobou je to čím dál horší a slušnost snad už úplně vymřela ☹ 😠 🙄

rainee
26. jan 2012

@haramiova no hlavne taki chudobnejsi ani ten internet vacsinou nemaju, tiez si myslim ze sa to potom predava dalej a ty si mylne v dobrej viere ze veci posluzia.
inak ja mam v poslednej dobe pocit ze podmienky predaja tam mam uvedene uplne zbytocne - kazdy druhy mail je ci poslem na dobierku alebo nevymenim 😠
a k rezervacii - myslim ze cim dlhsie si niekto necha rezervovat tym viac nema zaujem. doteraz som dlhsie rezervovala asi 3x a nakoniec to aj tak nezobrali, zbytocne som prisla o dalsich zaujemcov 😝 teda ja neviem,ale bud mam peniazky a kupujem alebo ich nemam a nebudem vypisovat rezervacie a objednavat tovar. este by som pochopila dlhsiu rezervaciu pri drahsej veci, ale cakat pri 2e tricku mesiac kym niekomu pride vyplata sa mi zda trosku divne....

sisapetrigova
Odpoveď bola odstránená
stanislavao
26. jan 2012

@sisapetrigova mohli by ste veci pomerat a do inzeratov doplnit miery. dlzka, sirka, rukav cely od krku vratane ramena

frick
26. jan 2012

@rainee no vieš s tým netom to môže byť aj tak že majú cez wifi alebo stači mobil a kaviareň s wifi 🙂 to ja len taký malý dotaz. 🙂 ( teda neviem či sa to píše wifi abo vifi) 🙂

haramiova
26. jan 2012

@frick Ale myslim že ženy čo naozaj potrebuju oblečenie sa hanbia takto žobrať.... A čo sa tu piše o tej z Malčic tak to vyzera na nejaku skupinku alebo jednu ženu ktora si pokažde vymyšla iny pribeh. Raz ma take deti raz zas iny počet a iny vek deti. Piše tu strašne vela predavajucim a žobre. Podla mna tie veci by ani nestihli tie deti vynosiť. Skôr si myslim že to pyta preto aby si to ona potom dalej popredala. A už som aj čitala diskusie kde sa ženy sťažovali že darovali oblečenie a potom to našli na bazaroch ako to ta dotyčna veselo predava.

rainee
26. jan 2012

@frick teda nechcem nikoho podcenovať, ale vela ludí ani nevie čo je wifi 😉 často vidím že niekto nevie ani poriadne napísať a odoslať mail, ani robiť s PC a sú to aj mladí ludia 😉 tiež len malý dotaz 😀

adeljanka
26. jan 2012

žienky , pozor na ňu 😠 : neregistrovanú Katarinu Masárovú z Borského Mikuláša.Nasľubuje,zavázda a nakoniec si dobierku nepreberie.Na poštovnom som prerobila 6,20 Eur. 😠

frick
26. jan 2012

@rainee 😀 no tak to je ozaj pravda.Ale zaujímavé je že vedia používať net to mi je tiež niekedy divné keď dostanem žiadosť na dobierku.Minule so sa pobavila keď mi jeden písal že na dobierku ja že nie bo nepreberie a on že tak pošlite a uvidíte že preberiem napísané krkolomnou slovenčinou.

rainee
26. jan 2012

@frick mne sa najviac paci ked mi niekto pise alebo vola a ani nevie poriadne o co ma zaujem. a zakonci to vetou: mozete mi prosim poslat foto tovaru a cenu? 😀 nechapem z toho.
no ked nepreberie tak si viem to postovne aj inak predstavit vyuzit 🙂

frick
26. jan 2012

@rainee no inak aj taktiku zmenili niektorý.tiež jedna neregistrovaná že má záujem navyberala si veci ja napísala sumu poštovné ona že súhlasím tak mi to teda pošlite.A ja že no tak na účet ... a adresu mi dajte.a ona že ale nemám dobré skúsenosti pochopte ma a pošlite na dobierku.

haramiova
26. jan 2012

@rainee To poštovne je už fakt dosť vysoke a nieje to sranda ked to dotyčny nepreberie a vy pridete o tolko peňazi. Odo mna vždy pytala poštarka ešte uhradiť aj spätne poštovne.... Tiež už vaham ked niekto chce zaslať na dobierku. Minule jedna chcela odo mna dobierkou poslať vec čo som mala za 60 centov.... ved to sa ani neoplati na dobierku posielať, som sa jej spytala či vie že to poštovne na dobierku by bolo vyššie než ta samotna vec. Potom sa už neozvala.....

rainee
26. jan 2012

@frick ano mne sa to tiez stalo ze mi ludia odrieknu ak neposlem na dobierku, ale ja uz nemam chut sponzorovat SP ak to nahodou nepreberu. keby boli ludia seriozni nebol by problem poslat aj na dobierku. ale snazim sa zas chapat aj druhu stranu ze chcu mat istotu, lebo sa boja ci im to potom posles ak vopred zaplatia, toto je najcastejsi argument. takze som to vyriesila tak ze ok dobierka ale so zalohou v hodnote postovneho na ucet. nasledne poslem ponizenu dobierku o to 1e spätne postovne.
ale na to mame aj hodnotenia aby si ludia spravili obraz o kupujucom/predavajucom. ja som doteraz nemala zlu skusenost ze by mi niekto nieco neposlal, ale kupujem len od ludi s dobrym hodnotenim takze tam nie je take riziko a nekupujem ani drahe veci. ale co ma vie dozrat ked si zaplatim za poslanie doporucene a poslu obycajne s vidinou zarobku navyse +0,60e 😠
@haramiova presne tak posta vyjde casto viac ako samotna vec a este cakas na balicek tyzden....

zanika1983
26. jan 2012

Ahojte maminky, chcem sa opytat, ma z Vas niektora skusenosti s RUTH KUBOVICOVA??? nenasla som o nej nic a chcela by topanky na dobierku, nie je registrovana. Len sa pytam, ci sa mozno niekto najde, VDAKA

frick
26. jan 2012

@rainee aha a už sa ti stalo že ani stým nesúhlasia?

lypka
26. jan 2012

@majamel no čo narobíme aj taký ľudia sú čo sa musia obohacovať na cudzí ukor, ale čo už nech jej to padne na úžitok 😒

majamel
26. jan 2012

@lypka presne tak nechapem co tu potom taky ludia robia bez charakteru a chrbtovej kosti 😠