icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

trampka
31. jan 2012

Úplne zle som to napísala o pár odkazov hore, tak ešte raz. To už len pre príklad: Vrátila som predávajúcej tovar, ktorý mal hodnotu 5€, na pošte som urobila dobierku len na tú skutočnú sumu tovaru čo je 5€ ,a tú mi predávajúca vráti po prevzatí zásielky, Tým že ja vraciam tovar predávajúcej, tak som si zvlášť zaplatila poštovné. To znamená že ja dostanem späť len sumu tovaru 5€ . To že som stratová na poštovnom je iba moja chyba, mala som si tovar osobne vyzdvihnúť a potom by som zistila všetky skutočnosti no nie? Myslím, že pri tejto forme obchodu sú isté riziká a potom fakt záleží na ústretovosti predávajúcej, čo erika115 je🙂)))

miskakyska
1. feb 2012

...akurát aj mne prišla včera bunda od jednej..špekulantky?herečky?..po zdľľľhavom obchode,som nakoniec ja za debila..napr.že poštovne prisahala,že zaplatila 2.20 a na balíku bola suma 1.20...došla mi zadubená totalne špinava bunda,a že vraj som ju ja umazala..no čo na to?..radšej skončím s koňom..pekný deň všetkým serióznym žienkam.

stanislavao
1. feb 2012

@miskakyska tak toto je uz zufalstvo tu na MK. take divne osoby sem chodia, klamu, okradat chcu, predat veci suce akurat do smeti za velke peniaze, len aby mali nejake to euro. treba preverovat, pytat sa a pytat sa, lebo fakt je to tu uz hrozne. prajem vsetko dobre.

trnka77
1. feb 2012

@miskakyska ahoj,to je mi ľúto...ak je tak ako píšeš a predavajúa klamala v popise 😠 nenechaj to tak,vráť jej ju a nech ti vráti peniaze,,,diskutuj najprv s ňou a keď neuzná tvoju reklamáciu, daj sem jej nick a fotky bundičky,mnoho predavajúcich sa potom spamätá a samozrejme píš hodnotenie!!! 😉

miskakyska
1. feb 2012

Trnka ťažko sa diskutuje s osobou,ktora si neuzna chybu a tvári sa,že je o.k. všetko..veď som jej ju chcela vrátiť,len už si z tej sumy odratavala tych 2.20 a baliaci papier a bla,bla s takymi sa nedá..

erika115
1. feb 2012

@trampka ahoj je to v poriadku len rano ked my postarka doniesla balik a ja som platila 5eur,tak som zostala v soku. preto som pisala sem aby my to niekto objasnil-ako to vlastne je.ja som este nikdy tovar nevracala naspet.este my sek neprisiel.preto som ani nemenovala s ktorej mamicke som tovar predavala. pre druhy krat bude clovek múdrejší. takze sa nehnevaj!!! 🙂

trnka77
1. feb 2012

@miskakyska daj sem jej nick...

miskakyska
1. feb 2012

Napísala som jej hodnotenie,a ak bude vyskakovať a trepať 2 na 3 tak dám aj nick..či mám dáť hneď?..som tu nová,tak si možno myslela,že ma okašle.

zuzana17
1. feb 2012

@miskakyska ahoj, je jedno či si nová alebo "stará", takéto správanie je nevkusné, určite to rieš, začni negatívnym hodnotením a postraš ju, že to budeš riešiť s adminom ak Ti nevráti peniaze

zuzana17
1. feb 2012

@miskakyska a ešte, že ju dáš na čiernu listinu a aj sem do fóra a bude mať o reklamu postarané

trnka77
1. feb 2012

@miskakyska jasné ten nick tu patrí...aby si iné kupujúce dávali pozor...nedaj sa odbiť...

miskakyska
1. feb 2012

Jóój keď ja také naťahovačky nemusím...babareno,má dobre hodnotenia,až na jedno...som sa poučila,teraz čakám na jej doslov,.no majte sa ešte raz,padám od Vás. 🙂

annie13
1. feb 2012

@miskakyska ked nezodpoveda bunda popisu nafot ju a daj fotky sem, ziadne ze si si ju sama umazala a teba nezaujima kolko dala za postu a balne ak nezodpoveda popisu patri ti plna suma aj s postou + posta k nej

bibina25
1. feb 2012

na MK nakupujem a predavam dost casto a som velmi spokojna az na jednu kupu. Pred tyzdnom som od pani s nickom persseffona kupila odsavacku Avent za 62 €. Za tovar som vopred zaplatila, pani ho poslala, ale akosi namiesto mojej ulice Tajovskeho, napisala Partizanska (asi negramotnost 😒 ) a este poplietla aj moje PSC. Balik som zhanala po postach, ale nakoniec prisiel. Na moje prekvapenie vsak odsavacka nefungovala (pani tvrdila, ze ju pred tym odskusala, ale ked som jej potom volala, tak uz tvrdila, ze ju viac ako rok nepouzivala!). Tak som hned navrhla, ze tovar poslem naspat a jej reakcia bola, ze ked odsavacka bude fungovat tak mi ju "otrepe o hlavu". Mala som pocit, ze sa bavim s rozmaznanym a drzym deckom. Tovar prevzala a teraz ho na MK ponuka za 69 €. Neverim vlastnym ociam. 😀

benkovamartina
1. feb 2012

morka008@zoznam.sk - lucia lackova

Zajedná si tovarm pošlem číslo účtu a odvtedy na neozýva.

nikolca
1. feb 2012

@bibina25 treba jej to napisať do hodnotenie aj to že pozor na nefunkčnu odsavačku ktoru v svojom bazare ponuka na predaj ☹ 😒

danielaj
1. feb 2012

dievčatá potrebujem poradiť, koľko bude približne poštovné na dobierku, idem posielať puzzle, váha 2,5 kg, ďakujem pekne 😉

trnka77
1. feb 2012

@danielaj ja som posielala balík nad 2 kg s dobierkou na účet(je to lacnejšie) a poštovné bolo 2,90€

danielaj
1. feb 2012

@benne ty si odborníčka na počítanie poštovného, prosím poraď 😉 viď môj príspevok vyššie 😉

danielaj
1. feb 2012

@trnka77 ďakujem , ja som chcela, aby mi poslala vopred na účet peniaze, ale ona trvá na dobierke, tak neviem, čo urobím, som sa zapovedala, že dobierku už nebudem posielať, sa mi kedysi 2x vrátila späť 😒

argyro
1. feb 2012

@bibina25 tak čo už na toto povedať 😠 😠 😠

danielaj
1. feb 2012

@bibina25 to čo je za jednanie 😠 😠 žeby zázrakom fungovala a preto ju predáva ďalej 😠 , nechápem 😠

trnka77
1. feb 2012

@danielaj ja som posielala na dobierku,ale s tým,že peniaze mi pošta poslala na účet...na pošte okrem lístku na balík vypíšeš aj peňažný poukaz na účet,kde odosielateľ bude kupujúca a ty budeš figurovať ako adresát 🙂
kupujúca mi neposielala peniaze na účet,ale až keď prevzala dobierku

danielaj
1. feb 2012

@trnka77 ja som pochopila, ako si posielala, možno pošlem aj tak, ešte si to premyslím, ďakujem

benne
1. feb 2012

@danielaj musíš už ako balík, ak nedáš poistiť, v prípade straty ti preplatia menej, než za stratu listovej zásielky, ale cena je 2,50, ak to poistíš, tak 2,80

sisapetrigova
Odpoveď bola odstránená
stanislavao
Odpoveď bola odstránená
danielaj
1. feb 2012

@benne ďakujem pekne 😉

simisi
2. feb 2012

teda kocky,netusila som,ze bublinkova obalka je taka palka...teraz som sa vratila z posty,potrebovala som vacsiu a ze 1e 😲 ..tak to potom 1+1.20 postovne,pekna sumicka ...asi sa vratim k mojmu osvedcenemu obratenemu baliacemu papieru/zvysky vianocneho som uz pouzila 😀 /

nikolca
2. feb 2012

@simisi ja použivam len baliaci papier,tie obalky su ozaj drahe ☹