icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

simisi
2. feb 2012

@nikolca kupovala som ju prvykrat,a urcite aj posledny....balne 1 euro je fakt dost 😉

gabika7706
2. feb 2012

@simisi kvoli comu bublinkovu obalku? ja si kupujem tie plastove, to ma vyjde v priemere tak 13 centov (podla toho kolko kupujem naraz atd), ziadne pasky, nic ine netreba a urcite sa nepotrha.

emogeon
2. feb 2012

@simisi ja tiez nekupujem.. zbieram rozne krabicky alebo igelitka a baliaci papier to isti 😀

simisi
2. feb 2012

@gabika7706
@emogeon minul sa mi papier a potrebovala som to surne poslat..a ked balite do igelitu,kam sa pise adresa a postove peciatky?

emogeon
2. feb 2012

@simisi ved pisem ze igelitka a baliaci na to...

garzonka
2. feb 2012

@simisi
ked balim napr. ja do igelitu, tak si nalepim na balik este taky biely lepiaci stitok, na jeden napisem adresu adresata a na druhy odosielatela. Ked nemam stitky, tak normalne na kancelarsky papier napisem adresy a ten este lepiacou paskou prelepim.
A na poste aj tak lepia este svoje stitky, kde je podacie cislo a cena za postovne vytlacene...a tam si daju razitko 😉

simisi
2. feb 2012

@emogeon tak aj ja balim,dam do sacika ci tasky a potom baliaci papier,ale uz mi prislo aj normalne v igelitke prelepene paskou,asi tak ako posiela
@garzonka
diky kocky 😉

lucinka4
2. feb 2012

ahojte,chcem sa spytat..mate skusenost s neregistrovanou Oľgou Žiakovou? napisala mi,ze ma zaujem o saty ale ze jej mam zavolat...mate podobnu skusenost?

macamac
2. feb 2012

@lucinka4 nemám s ňou konkrétne
ale- prečo by si jej mala volať? 😕
míňať kredit?
kto chce,kúpi aj cez konverzáciu
čísla nedávam

lucinka4
2. feb 2012

@macamac ved presne to ma napadlo,preco by som mala volat?napisem jej,ze ak nechce konverzovat cez kona,mozme cez mail 😉 dik za nazor 🙂

macamac
2. feb 2012

@lucinka4 vieš čo? paradox. raz v živote som volala s jednou o obchodík-a dodnes mi dlhuje peniaze,od októbra. aj moja chyba, jasné. zaplatila 2/3 tovaru a dohodli sme sa,že ostatné po materskej. no-a dodnes nič 😒
takže-raz a stačilo mi. a ty sa pouč z cudzích chýb. nie ako ja-až z vlastnej 😒

benne
3. feb 2012

@lucinka4 mne tak jedna napísala, že zavolať, lebo ma 2 deti.. jak keby ja som bola holka na strednej 😅 ... napísala som, nevolám, píšem... a dana vec sa mi do 2 dní predala u inej záujemkyne.. asi mi doniesla šťastie hentá 😅 😅

tosijo
3. feb 2012

@lucinka4 ja som raz mala v bazariku nejaký balík detského oblečka. jedna pani mi tam napísala, že dobrý den, nikde tu nevidim vaše telefonne čislo, mam zaujem o baliček, tak mi prosim zavolajte na moj tel.: xxxx, aby sme sa dohodli. bola registrovana, tak som jej odpísala, že dobrý den, ak máte záujem môžme sa dohodnút aj tu cez konverzáciu, netreba cez telefon.. a aj sme sa v ten den dohodli, poslala mi peniaze, ja jej balíček. obe strany spokojné 🙂. sice bola registrovaná pol roka, ale asi to bol jej prvý obchod na koníku a nevedela čo a ako 😉

little84
3. feb 2012

ahojte maminky,da sa nejako zistit ci predavajuca bola prihlasena za posledne dni alebo nie? vo fotoblogu novy prispevok nema a ani na hodnotenie neodpisala,ale v profile ma ze aktivna..dakujem..

annie13
3. feb 2012

@little84 ked je aktivna tak tu bola za poslednych 7 dni tusim inak sa neda

annie13
3. feb 2012

@little84 este skus pozriet ci neobnovovala inzeraty tam je datum

little84
3. feb 2012

@annie13 dakujem 🙂

simisi
3. feb 2012

@annie13 myslim ze minimalne 14 dni,ak nie viac svieti ze si aktivna 😉
podla tych inzeratov to najskor zisti

annie13
3. feb 2012

@simisi ano? az 14? tak neviem presne tak asi 14 dni skus podla tych inzeratov teda @little84

little84
3. feb 2012

@annie13 pozerala som,inzeraty obnovene pred 2 dnami,mne predavajuca napisala naposledy pred 3 dnami predtym nez som jej poslala peniaze.a mame rovnaky ucet takze jej uz urcite museli nabehnut.len mam obavy,lebo az teraz som si pozrela hodnotenia a v poslednom case ich tam mala dost negativne ☹ tak dufam ze obchod prebehne bez problemov a len nema cas ist na net... 😒

annie13
3. feb 2012

@little84 ked ma cas obnovovat inzeraty ma aj odpovedat, dufam ze to dotiahnete do zdarneho konca, drzim paste

lillaa2
3. feb 2012

@mrnka20 neseriozna . prejavila som zaujem/ako 1 zaujemca/ o jej tovar akurat som nesedela cely den pri compe ,aby som cakala kedy napise ale komunikovali sme spolu a ona predala 2 zaujemcovi-podla mna je to neferove spravanie .

mandarinka34
3. feb 2012

ja mam dobru skusenost kupovala som kocik od jednej pani bola ochotna mi kocik podrzat a po poslani peniazkov na ucet som mala kocik do dvoch dni doma a v takom stave ako som ho videla na fotkach no v skutocnosti je este krajsiii

dasababincova
3. feb 2012

ahoj čo mám robiť kupila som si akože nenosenú Puma vestičku pre syna a prišla špinavá napodobenina poradte mi prosím.....☹( predala mi ju annamaria18!!!

mirkach
3. feb 2012

@dasababincova aj ja som sa uz popalila,tiez som kupila vetrovku akoze v 100%stave ako novu,a ked prisla,tak mi bolo do placu.A este ta pani potom na mna pisala negativne hodnotenia.Nakoniec som to nechala tak,vetrovku som jej poslala spat,ale samozrejme penazi naspat som sa nedockala ☹

dasababincova
3. feb 2012

@mirkach no ved ja mám podobnú situácia napísala mi dve zlé hodnotenia ale kontaktovala som adminov lebo toto je vrchol ☹

nikolca
3. feb 2012

@mirkach Prečo tam maš od nej päť negativnych hodnoteni????za jeden obchod sa dava len jedno hodnotenie,napiš adminovi hodnotenia ti vymaže ale žial jedno ti asi necha kedže sa jedna o staršie hodnotenia

alalis
3. feb 2012

mile maminky vydim ze sa tu trosku stazujete aj ja mam problem povec mi prosim vas nazor predvcerom som poslala deku na hraniea rradzu spolu za 12e a teraz som kukala tej kupujucej a ona to predava deku za 15 a hradzu za 20 co vy na to??? nma asi... a pise ze nepouzivana a na tej deke chyba zrkadielko no to je uz vela nie?? 😠

ikke
3. feb 2012

@alalis ak si to predvcerom posielala, este to dotycna zrejme nema doma (predpokladam, pri znamej "rychlosti" slovenskej posty...). takze fotky v bazari ma tvoje? ak je to na modromkonikovi, nahlas to adminom, nesmie pouzit tvoje fotky pri svojom inzerate!

alalis
3. feb 2012

ikke je to moje byva tu v malackach okrese no presnejsie to je pri nas asi 50km a je to moje lebo to tam nemala a dneska uz ma a poznam si to lebo tam chybalo to zrkadielko bolo vystryhnute odtial takze asi tak ☹