icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

gabika7706
31. jan 2012

@erika115 nebolo to tak, ze kupujuca poslala spat dobierku za 5 € aby sa jej hned vratili peniaze bez postovneho?

erika115
31. jan 2012

aha.... takze ona zaplatila pri preberaný dobierky 8eur aposlala to naspet na dobierku aby sa jej tych 5eur za cizmy vratili,ale ja mam potom ocakavat aj nejake peniaze ci nie? mam v tom zmetok. 😒

benne
31. jan 2012

@erika115 si to zhrnme, čižmičky stáli 5€, poštovné bolo 3€, mamička teda zaplatila za nákup u teba 8€, došlo k vráteniu tovaru a ona vzala poštovné 3€ na seba a ty si jej prevzatím dobierky vrátila 5€ len za čižmy, jediný v strate mi tu vychádza tá mamička, lebo platila poštu tam aj späť, či?

nelinka0401
31. jan 2012

@erika115 ako čítam ,tak teraz už ani ja nechápem 😀 aké peniaze chceš čakať? ked si posielala dobierku ,akú výslednú sumu si mala na šeku??

zuziq
31. jan 2012

@kukujka skus si vypytat cislo dobierky/balika.. mne tak maminka jedna posielala bundu v pondelok a o tyzden v pondelok balicek nikde.. tak som volala na postu a nakoniec ho na nasej poste nasli niekde zatulany, nezaradeny... 😕

erika115
31. jan 2012

ja som poslala balik za ktory som zaplatila 3eura,dnes ked sa my balik vratil tak som zasa platila 5eur. a prisli my len čižmy.

gabika7706
31. jan 2012

@erika115 dobierka,ktoru si posielala kupujucej bola na aku sumu? 5€ alebo 8€ ? Ak 8 €, tak je to potom OK, je to tak ako @benne pise, v strate je kupujuca.

traktor
31. jan 2012

ked si jej posielala dobierku..tak cizmicky stali 5 eur + 3 eura dobierka..cize na seku mala byt uvedena suma 8 eur., tie ti pridu sekom, kedze ona si uz balicek prevzala..cizmicky nesadli..tak ti ich vratila nazad, ..ty mas cizmicky, tym, ze si ich prevzala a zaplatila si tych 5 eur, tak ona tych 5 eur od teba dostane nazad..cize ste vyrovnane..a ty kazdym dnom cakaj , ze ti postarka prinesie sek na tych 8 eur

ela2710
31. jan 2012

@erika115 ty si poslala balik za 3 eur - maminka ho ale prebrala za 8 eur, ktore si dostala, nie? takze si bola v pluse 5 eur /8 eur co si dostala - tvoje 3 eura za postovne/ ona ti poslala teda cizmicky naspat, tak si jej predsa musela tych 5 eur za ne aj vratit, takze ty nie si v minuse ani cent 😉

benne
31. jan 2012

@erika115 ešte ti príde 8€ a teda budeš na 0 😉

gabika7706
31. jan 2012

@ela2710 je dost mozne, ze peniaze za dobierku @erika115 este nema doma, tam asi vznikli pochybnosti, ale ak kupujuca prevzala dobierku, tak pridu urcite

erika115
31. jan 2012

ja uz sama neviem. chcela som za cizmi 5eur a 3eura za post.som platila ja.dnes my dosli cizmi a ja som zaplatila 5eur. tak neviem!!! 🙂 🙂
to som chcela vediet ci mam vlastne cakat sek na 8eur,ktore boli ako dobierka alebo nie?

traktor
31. jan 2012

@erika115 ked si posielala cizmicky, na poste si musela vyplnit sek..na aka sumu si ho poslala?

garzonka
31. jan 2012

@erika115
Tebe pride sekom 8 €.......jej pride 5 € (tie co si dnes zaplatila).....
Mozem sa spytat, vy ste sa tak navzajom dohodli, ze tovar posle naspat na dobierku?

erika115
31. jan 2012

ano tak mala čižmy nezapla tak ich mala poslať naspeť. ale ak to dobre už chápem mne pravdepodobne pride asi zajtra sek na 8 eur ktore ona zaplatila a teraz som jej ja vratila za tu dobierku ktoru ona prevzala bez postovneho.
tak pekne dakujem vsetkym ktore ste my to vysvetlili. ja som nevedela na to prist tak preto som sa chcela najprv opýtať a nemenovala som kupujucu. takze vsetko je pravdepodobne v poriadku. dakujem 🙂 🙂 🙂

erika115
31. jan 2012

na buduce uz budem mudrejsia tak este raz dakujem pekne. 🙂

annie13
31. jan 2012

lenkababatko@centrum.sk - Lenka Slezáková (neregistrovaná

super mamicka bleskova uhrada

janula.h
31. jan 2012

ahojky žienky mám taký problém neviem čo si mám o tom myslieť jedna pani odo mňa kúpila bundu poslala som ju normálne ako ďalších kopec vecí iným maminkám veľmi mi záleží na názore iných a nikdy by som nikoho vedome neoklamala ale toto sa ma dotklo pani som poslala bundu je asi moja vina že baliaci papier sa skôr natrhne ale dosť dobre som ho prelepila s páskou takže sa nemohol tak poškodiť a dnes mi poslala pani mail že od nej na pošte pýtali 1,20 !! aj keď ja som zaňho zaplatila 0,60 že zaňho nebolo zaplatené 😠 no čo už ja by som z toho mala 1,20???? a ževraj nesedí veľkosť nevie ako vy ale ja 9-12 mesiacov považujem za 80 -86 a jej všetko vyhovovalo a zrazu že jej malá a že od nej chceli poštovné že to bolo bez známky a ako by to mne prebrali na pošte bez známky?? ja sa snažím posiela čo najlacnejšie a doteraz mi to stále vyšlo ale oddnes asi začnem posielať doporučene

martinka17
31. jan 2012

@janula.h zabudni na ňu, toto je jasná špekulantka, bunda sa do poštovej schránky nevojde, takže to prevzala pošta a teda musela byť ofrankovaná. Koniec debaty, rovno jej šupni negatko za podvádzanie 😉

bzuco
31. jan 2012

@janula.h
9-12 mesiacov je maximálne č. 80....pri priemerne veľkom dieťatku

trampka
31. jan 2012

@erika115 ahojky, tak aby sme si boli na pravde, ja som tá mamička, ktorá vrátila tie čižmičky, ale tak ako písala benne, tebe som zaplatila čisto za čižmičky a poštovné som si nechala na seba, tak ja som stratová:( Mám ešte podací lístok, kde som v hotovosti za balík platila 2,05€. Od teba pošta nemala zobrať ani korunu, tebe patrila čisto suma 5€. A som dosť prekvapená, že si to hodila sem na stenu, vieš mohla si mi napísať.

annie13
31. jan 2012

@janula.h a ma potvrdenie ze zaplatila tych 1,2 ?
ved a to si akoze do schranky pred postou napchala bundu? to je nejaka blbost
mala si pytat rozmery kazda znacka ma ine rozmery holt smola nech preda dalej
nerob si s tym starosti

ja balim len do plastovych obaliek pre istotu

annie13
31. jan 2012

a nerozumiem preco by od nej mali pytat 1,2 ked tak by pytali obycajne nie doporucene teda 0,60 fakt spekulantka kasli na to
@janula.h

janula.h
31. jan 2012

@bzuco tak potom môj omyl ale môj syn ju nosil ako 1 a pol ročný ale tak vôbec sa nepýtala premerať nič iba som ju mala odfotiť zvnútra nič viac ale veď o nič neide nech to pošle späť ak sa jej zdá že som ju oklamala ale nech mi nevešia bulíky na nos že som nezaplatila poštovné a podobné somariny veď ako by to k nej došlo? zadara???
@martinka17 a ona je neregistrovaná

olexa
31. jan 2012

@janula.h nerieš to, jej bunda nesedí tak vymýšľa ako dostať niečo naspäť 🙂 keby za balík nebolo zaplatené z pošty by sa ani nedostal 🙄

janula.h
31. jan 2012

@annie13 no ja som normálne na pošte bola poslať takže nechápem ☹ a oddnes budem aj ja a iba doporučene aj keď si myslím že zbytočných žé centov navyše pre maminku čo chce ušetriť ☹

martinka17
31. jan 2012

@janula.h tak na to fakt kašli... a veľkosti, máme niekoľko nohovíc, veľkosť 80 teda 9-12 mesiacov, schrústik má 3 roky a stále sú mu dobré, nosí už 98-104, takže mala si to dať ona premerať, takto neskor plače, že nesedí veľkosť 😉

janula.h
31. jan 2012

díky žienky a najviac ma štve že ide o 4e a bunda ako nová ☹

trampka
31. jan 2012

@erika115 opravujem preklep, ty si mala uhradiť len 5€, čo je hodnota čižmičiek.

garzonka
31. jan 2012

@trampka
Ahoj, nemyslím, že by vás chcela erika115 nejako ociernovat na verejnom fore, ona si len nebola ista, tak sa tu spytala...aj ja to tak robim, ked si v niecom nie som ista. Tu sa vsetky snazia poradit a potom je clovek mudrejsi 😉 . A ani ona sama nechcela zverejnovat vas nick. tak si myslim ze vam nijako neublizila 😉 To len tak naokraj, Pekny vecer 🙂