Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@annamaria18 sak vam aj pani povedala,ze vam ju jak dobierku neposle..co tvrdite ze neviete o tom?
@annamaria18 ale ved ja netvrdim,ze to len vesta stala 11€..ja byt na jej mieste vratim vam vsetko a mam od vas svaty pokoj..taketo jednanie,vykrucanie,klamanie..teraz ste frajerka ze ju vyprala,to ste nepisali v prispevku,ked dasa dala foto,ze preco ju vyprala??vsetko len teraz tvrdite..a prekrucate..a vybavte si to jednoduho cez Ip z Dasou..a neklamte tu citala som prispevky..
@tehulka21 vyriesi sa,a naco je potom tato tema???a pytam sa znova,vy by ste bola spokojna,ked vam pride atrpa,a spinava..a stalo to 11€ a pani
@annamaria18 sa vyjadrila ze su to posratych 11€ ..citate dobre,posratych..pre niektore mamicky je to pekna suma,pre vas nie??
@bartokami ja netvrdim ze to nieje pekna suma..v dnesnej dobe je kazda koruna dobra..a ani raz som nepovedala ze by ma potesilo dostat spinavu atrapu..ale treba si uvedomit ze ked chcem znackovu vestu pre male dieta tak ju pojdem kupit do obchodu..citala som tu uz nie jeden krat o podvodoch na bazaroch a ja osobne neverim takymto obchodom..a preco ju teda pani Dasa neposlala naspat?resp. pise sa tu predsa ze by jej peniaze vratila tak nerozumiem tomu naco sa to tu rozmazava akoby islo o vestu za 100 eur...myslim si ze ta pani je tu uz dost pourazana..a pani Dasa sa tiez moze poucit...to je moj nazor..
@bartokami ja sa tiez uz nejdem do toho miesat, lebo som ani necitala tie hodnotenia a ani nevidela fotky. POviem uz len posledne. Ak je jedna nespokojna , ma pravo napisat negatko, druha ho musi prijat. A ako by som to riesila ja? zabalila pekne krasne veci (ak nezodpovedaju skutocnosti) a ziadala vratit peniaze. a osobne spory nemusi nikto dalej riesit.. btw. vulgarnosti by som v hodnoteni nezniesla, takze uz aj z toho dovodu by ho druha strana dostala..
prečítala som si,čo to vlastne riešite 😕 ....fotky ani vymazané komentáre som nevidela 😉 ...nechápem prečo to ešte nie je uzavreté a to bez ohľadu či je 11€ "posratých" (ospravedlňujem sa za výraz 😔 ) alebo "čistých" ...pani @dasababincova chcela spravodlivosť=nebola spokojná s tovarom....predávajúca @annamaria18 súhlasila s vrátením peňazí za vestu+poštovné ...nechápem prečo sa teda kupujúca z neznámych príčin zaťala a zrazu nechce peniaze späť,ale si nechá "špinavú atrapu do piesku" 😕 😲
ani já to nechápu o co tu všem jde?! hodnocení si vymazali obě, tak budou asi obě spokojené, jinak nevidím důvod, proč to dělali 😖
A zasa raz ma sklamala Slovenska posta! Poslala som balik prvou triedou ako poisteny uz pred dvomi tyzdnami, kupujuca ho este stale nema! Do riti aj s takou postou! Na poste len tvrdia, ze balik je na ceste, ze treba cakat... Tak naco clovek plati tolke prachy a poistenie???? 🙄 😠

@dasababincova co ja som citala, tak vam chcela poslat celu sumu to bolo na vasom fotoblogu, to co si pisete IP, ja uz nevidim, ale bola chyba vymazat prispevky, tam ste to mali vsetko popisane a kolko bola suma vesty? A nakoniec to skoncilo tym, ze ste sa dohodli, vy si nechate vestu a ona peniaze ( aj ked ja som to nepochopila, ze preco) to, ze chcela poslat na dobierku som citala, ale aj to, ze si tu dobierku zaplati...myslim si, ze by ste to uz mali ukoncit, pripadne si to vyrieste cez IP, ste dve dospele zeny