Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Babky kuknine sa na daniella 11..zaregistrovaná vo februári 2012 a behom 2och dní 14 hodnotení..to je nejaký podfuk,či?..sa mi tomu nechce veriť.
@miskakyska prečo podvod,sú to hodnotenia od predavajúcich...maminka-daniella11 kupovala viac vecí od viacerých predavajúcich
tiez si myslim , ze je to ok.ona nakupovala, predavajuce su tu registrovane dlhsie..a teda, bud nakupila naraz a viac, alebo nakupovala u nich ako neregistrovana, prihlasila sa, s tym, ze sa jej tu paci, tak jej hodnotenie mohli dat teraz, kedze boli spokojne
..ja si myslim, ze problem @annamaria18 @dasababincova by sa mal uz riesit cez IP.uz je to len medzi vami, tu su to len zbytocne natahovacky..zas sa to tu bude mazat..toto sa riesi uz cez IP 😉
@andreak320 nebudem vas viac komentovat ..poprosim nepisat viac o pani dasi..inak napisem adminovi..uz je toho tu akurat dost pisat 10 stran..co nieje vasa vec..ale vec medzi nimi dvoma..pani sa uz nevyjadruje tu.tak chce ma asi svaty pokoj..a normalne ju lutujem,ze tu vobec napisala,chcela sa len poradit a vsetko sa obratilo proti nej..urobili ste z nej tu najhorsiu..a z druhej co klamala od zaciatku.. svaticu..oni si to medzi sebou vyriesia.tak sa viac nemontujte do toho..
aj já bych to sem napsala aj 100x, kdyby, že tu o mě někdo napíše, že jsem poslala špinavé věci a chce peníze nazpět, potom nechce a ani neví co chce! měla nechat hodnocení a hotovo!
@bartokami hlavně, že vy jste se jí zastávala mezi prvními a nevěřím tomu, že by jste byla u toho, když si vestu vybalovala!!! a hned jste annamaria18 zapsala na černou listinu! ani vy s tím nemáte nic společného a nejvíc jste se do toho montovala, tak se zamyslete první nad sebou! a vy asi neumíte nic jiného než se vyhrážet adminem, napiště si pro mě za mě, komu chcete! já jsem to přečetla včera v noci a napsala jsem ráno a podle mě, má každý napsat si tu svůj názor, tak jak jste si psala vy, a že jste jich napsala 😠
poznate niekto tuto?
fisiun135@azet.sk
objednala si supravu, chcela dobierku, co som jej vysvetlila, ze preco a a odvtedy "ticho"
pridavam i ja skusenost pani si objednala baldachyn nechala si ho rezervovat a dnes mi napisala ze mama jej kupila prosila ma o pockania do 8.2.
@trnka77 veď ja jej to doprajem..ale mi tam čosi nesedí aj tak 😀 však uznaj sama
kazdy ma pravo napisat svoj nazor..ved preto tu tato diskusia je..a kazdy ma pravo aj na omyl, zvlast, ked tu nieco prezentuje jedna osoba, len zo svojho pohladu..vela sa vysvetli, ked sa prida aj druha strana..myslim, ze k nim dvom sa popisalo uz dost, dostali moznosti ako to riesit a uz je to len medzi nimi..a na to im uz ma sluzit IP..nech sa prtoblem inej baby nepreskoci len preto, ze tu sa dalej *bojuje*
@miskakyska jasné každý más voj názor...mne by to bolo podozrivé keby tam boli hodnotenia jej ako predavajúcej,teda hodnotenia spokojných zákazničok,za taký krátky čas by to bolo zvláštne...pri treťom synovi som tiež kupovala veľa(neplánovali sme tretie 😀 )na začiatok veľa(cez iný bazár) a keď si dobre pamätám tak za jeden deň som objednávala aj u 3-4 predavajúcich
@trnka77
@miskakyska ja tiez niekedy objednam aj 3-4 veci,/den..podla potreby pre deti..a hlavne ak ma sury to kupit 😅
@trnka77 a osem hodnotení za deň si dostala niekedy??..mala som len podozrenie,na niečo,niekoho..ale však mi to môže byť šumafuk...
@annamaria18 @dasababincova Prosim vas, nerieste uz svoj problem v tejto teme. Bol som v tom, ze sme to cez IP vyriesili. Ak sa chcete verejne urazat, preto uz nebudem mat pochopenie.
V poslednej dobe sa mi množia podivné kupujúce. Napr. jedna napíše, bez pozdravu, samozrejme, že ak jej vec viem poslať poštou, tak sa dohodneme. Tak slušne napíšem, že áno, posielam po zaplatení peňazí na môj účet, koľko bude poštovné, plus ďalšie info. Kupujúca viac nepíše. Tak čakám 3 dni, píšem jej niekoľko správ a stále nič. Po týždni som ju zmazala.
K inej veci iná kupujúca, chce presnejší popis vaku, tak jej napíšem priam litánie, reakcia žiadna. Tak sa po dvoch dňoch slušne pýtam, či má záujem. Ozvala sa o ďalšie dva dni, že už kúpila iný.
A tak to pokračuje.
Doteraz sa mi to nestávalo a teraz - akoby sa vrece s nimi roztrhlo. 😒
A ja stale na vlnach pozitivna, zatial vsetky obchody fajn rychle a spokojnost 🙂 Som sice "len" kupujuca, ale nadsena 🙂
@heni79 na trhu je vela tovaru. raz uvidi toto a hned lepsie o chvilu... ja som tak predavala satku na nosenie. chyba tu jednoznacne @martinjasen ponuka a dopyt, to znamena, ze je potrebne pridat aj KUPIM!!!!! a nie len PREDAM... bazar o nicom, ked je to len predaj 😲 😲 😲
ako fakt, ak chce clovek nieco kupit, co sa mu to zda drahe, tak nema sancu. vcera som videla tricko za 4 eura, ja som take kupila v tescu FaF za 3,50 v lete. alebo nosice. novy stoji 95 a pouzity viac ako rok chcu predat herecky za 80-85 eur. kocurkovo.
@maca_p tak tu uz ide jednoznacne o zarobok, suhlasim s tebou, vela veci tu ma prehnane vysoku cenu a kvalita pri obnosenych veciach... nehadzem samozrejme vsetkych do jedneho vreca, uz som nakupila aj nove s visackou za super cenu, ale poniektore, no hanba.
@heni79 mas pravdu, aj ja mam v poslednej dobe stastie na taketo kupujuce, je to o nervy, lebo nevies, ci posunut dalej, ci co.
Ahojte.Jedna mamicka chce odo mna,aby som jej poslala balik doporucene a ze ona zaplati potom.Zda sa mi divne.Ma tam sice 2 kladne hodnotenia,ale posledne je z oktobra 2010!Poslali by ste?Toto sa mi este nestalo.