Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@heni79 ...nápodobne...nevážila som a doplácala som na poštovnom...nepýtala so tie centy...čo už,poučila som sa...a ked som posielala na dobierku...no katastrofa...vôbec som nevedela čo a ako...nakoniec stejne balík prišiel späť...no des 😝 😝 ...odvtedy dobierku už nikdy....človek sa učí na vlastných chybách.... 😉 ...môj muž vraví že na vlastnej blbosti.... 🙂
Baby ja neviem, ja mám ČSOB a platby cez IB mám zdarma. Aj trvalé príkazy, aj všetko. Je to v cene balíka. A keď pôjdem do práce a splním ešte poslednú podmienku (požadovaný kreditný obrat), tak budem mať celý balík služieb zdarma. 😕
@heni79 Ja mam tiez vsetko zadarmo u Sl. sporitelne. Doteraz som mala, lebo som bola do 26 rokov a teraz budem mat, lebo mam nejaky ich pozadovany zostatok na ucte 🙂 Teda oni mi strhavaju poplatok za balik sluzieb ale na konci roka mi ho vzdy cely vratia (ja na to vzdy zabudnem a potom sa cudujem, kto mi posiela 50 eur :D).
@heni79 aj ja mám CSOB ale vrcholne ma vytáča že náhľad cez bankomat na stav účtu si spoplatnili, a tiež aj použitie druhej karty k účtu (máme s mužom jeden účet a každý svoju bank.kartu) a najmä ak mi niekto vloží hotovosť na môj účet mne strhnú 50 centov. To ako keby mi niekto pošle list a známku si platím ja!!! 🙄
Baby a povedzte mi ako by ste reagovali na to keď sa s kupujúcou dohodnete na nejakej cene a ona vám na účet pošle o niekolko desiatok centov menej? Stalo sa mi to a normálne som si pripadala jak krava keď som sa jej pýtala či si dala zľavu...jak by ste reagovali vy?
..ahojte babky..ja som tiež 1dnej poslala menej o ten poplatok,čo jej strhnú v banke..nebolo to zamerne,bol to moj 1vy obchod,čo som vkladala na účet..akú sumu povedala,takú som vložila..ospravedlnila som sa jej,povedala,že to je v pohode a potom mi to vyhadzovala na oči,.
@frick to bude asi najlepšie lebo napríklad ja som iba z výpisu zistila že si spoplatnili aj tie príchodzie sms o zmene stavu na účte, a pritom keď som si zriaďovala účet, tak to bolo zadarmo, resp. v rámci poplatku za vedenie účtu. A jedného krásneho dňa čítam vo výpise že zaslané sms -5€!!!!!tak som tam išla a rovno to zrušila. A panička mi poradila že šak keď som v meste nech si kuknem cez bankomat aký máme stav na účte že to je zadarmo a kukaj ho!!! už aj to je že 5 centov spoplatnené.
@saxana123
@frick
S tým poplatkom za náhľad cez bankomat si ma prekvapila. 😲 Ale ja i tak 99% vecí riešim cez IB. Spoplatnené mám jedine napr. zrušenie trvalého príkazu, čo je síce tiež na hlavu.
Sms o pohybe na účte spoplatnené nemám. A chodia mi pri každom pohybe. 😕
@saxana123
A k tým peniazom, pani si nemusela uvedomiť, že sa zmýlila. Ja som teraz riešila jeden obchod a pani mi namiesto 9,60 poslala 9,20. Ale ona si to všimla, tak mi hneď písala. A ja že ok, nech to nechá tak. A ona obratom zaplatila ešte 1,60€, čím ale preplatila požadovanú sumu. Tak som jej dnes poslala tovar doporučene prvou triedou a euro, ktoré bolo navyše, som jej previedla späť. Práve vďaka tomu, že cez IB za taký prevod nič neplatím. 😉
Tak sa na to spýtaj, môže ísť o obyčajný preklep. 😉
@miskakyska ...tiež sa mi to stalo....nevedela som že ked vkladám priamo v banke....o týždeň sa mi ozvala,aby som jej poslala 50 centov...mrzelo ma to,nebolo to úmyselne...mne našťastie nevynadala,ale ten spôsob ako to pýtala...mala som pocit že jej dlhujem snád 100 eur... ☹ ☹
Poraďte mi, kupovala som šľapky pre chrústa za 2 €, dotyčká nemala v podmienkach nič o balnom, naúčtovala mi však o 20 centov viacej. Myslela som, že je to 1.tr, tak som poslala. Potom som zistila, že je to balné. Žiadala som vrátiť balné späť, pretože ho nemala v podmienkach. Odmietla, naopak, drzo zmenila podmienky, aby som nemohla nič povedať. Našťastie to mám od nej v IP, že si zmenila po mojej požiadavke. Tak som jej to napísala do hodnotenia a samozrejeme, napísala mi negatko z pomsty.. Ako kupujúca som jednala korektne, okamžite uhradila, zdvorilo komunikovala. Mám právo žiadať admina o zmazanie neoprávnenného negatka? Ide mi o pirncíp, ak by som vedela, že zaplatím navyše 10% ceny ako balné, nekupujem u nej.
@martinka17 ....ja osobne si balné neúčtujem,pripadá mi to divné....dávnejšie som kupovala,platila som aj balné...ale keby ste videli to balné... 😝 😝 😝 ...katastrofen...len som sa pousmiala...nechcelo sa mi to riešiť...obálka,roztrhaná a myslím že už bola použitá...ale to už dokázať nemôžem a ani nechcem....nechce sa mi.....
@miskakyska Ja som raz jednej maminke napisala, ze ak vklada priamo v banke, tak treba pripocitat 0,45e a ta na mna spustila, ze to od nej este nikto nechcel a ze nic odomna nechce - a to chcela kupit supravku za 2,5e. Mam to aj v podmienkach, ale maloktora mamina mi posle navyse tie peniazky co mi banka strhne ☹ . Ale vacsinou platia cez IB, tak sa to nestava casto. Ked kupuje drahsiu vec, tak to neriesim, ale ked kupi nieco za 2 eura a banka mi este strhne 😒 .
@martinka17 Ak napises adminovi, tak by Ti ho mal zmazat....Ty ho nemas zaco dostat. 🙂
@pastelka74 aj mne príde balné blbé, a popravde, ja nekupujem ak má niekto v podmienkach balné. Nájdem si inú maminku. A ináč bola to klasická pár centová obálka, škoda reči. Ale to negatko ma štve, 😖
@martinka17 ako písala nedávno @piacere ,niektore su učtuju aj tuhu do pera /na vypisanie obalky/ 🙄 fakt nechapem či na 20c zbohatne..isto by som sa s tym obratila na admina,hodnotko maš nepravom
@martinka17 urcite adminovi napis, ze sa nehanbi ta predavajuca, na com uz dnes chcu zarobit...
@martinka17 od tejto predavajucej by mna osobne asi odhovorili uz samotne podmienky jej predaja,styl akym su napisane,asi by som do obchodiku s nou ani nesla 🙂

@beruska.zuzanka no ja mam poštovu banku a ta strha ked niekomu posielam peniažky cez IB za každy prevod 9 centikov a ked mne posiela niekto na učet peniažky cez IB tak banka mi za každu takuto prijatu platbu strhne 0,26eura a za priamy vklad je 0,50eura ☹