icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

martinka17
8. feb 2012

@yvetulka
@simisi vďaka za podporu, nechcem byť škrob, ale zase aj toto sú peniaze a ak to nemala v podmienkach...ja som nechcela napísať zlé hodnotenie,ale zase nato sú hodnotenia, aby sme vedeli od koho kupujeme, nie?
a ináč, podmienky sú ešte relatívne mierne, ona celkovo komunikuje dosť "stroho"

gabika7706
8. feb 2012

@martinka17 citala som teraz jej podmienky predaja, ten styl, akym ich ma napisane by ma od kupy cohokolvek u nej hned odradil 🤐

yvetulka
8. feb 2012

@martinka17 tu uz ani tak neide o peniaze, ale o princip. dobre, ze si to tu napisala, aspon si vela maminiek na nu da do buducna pozor.

martinka17
8. feb 2012

@yvetulka
@gabika7706 som naletela, ale ja som taká naivka, vždy v druhých hľadám dobro 🙂 Snáď mi to zmažú, ak nie, tak sem napíšem jej meno, aby sa ostatné vedeli samé zorientovať, ako ďalej v nákupoch od nej.

argyro
8. feb 2012

@martinka17 neboj sa, admin ti to negatko určite zmaže - dobre si urobila, že si jej ho dala.. a jej podmienky predaja 😕 😕 😕 u mňa už len za tie podmienky na čiernej listine 😀

martinka17
8. feb 2012

@argyro som si ich prečítala ešte raz tie podmienky, dosť ich tam doplnila, taký román tam nebol alebo si len neamätám 😲 😀 😀 😀

adri266
8. feb 2012

Ahojte babky, co robite v pripade, ze ste robili vymenu tovaru a ten tovar od druhej mamky nedosiel? Ja vzdy posielam doporucene, ona tvrdi, ze posielala prvou triedou, ale nie doporucene. Mam si od nej vyziadat ten moj tovar? Vdaka za radu.

heni79
8. feb 2012

@martinka17
Nad čím váhaš? Dala ti negatko z pomsty, to je porušenie základných pravidiel bazáru. Napíš adminovi, bude chcieť, aby si mu preposlala komunikáciu s dotyčnou a negatko ti zmaže. 😉

akika722
8. feb 2012

@adri266 jednoznačne ano..pytala by som tobvar späť..možeš veriť že posielala,NO NEMUSIš VERIť 😉

martinka17
8. feb 2012

@heni79 a ako sa píše adminom, kto je teraz vlastne admin, v poslednej dobe tu na MK nestíham 😅

latvia
8. feb 2012

@martinka17 hirjak, ale mozes napisat aj danu alebo emjee

heni79
8. feb 2012

@martinka17
Inak ona je úplne blbá, lobo tebe priamo do hodnotenia napísala, že to balné doplnila až po obchode s tebou. Čiže sa ani nemôže vykrúcať, že to tam bolo. 😀
A tie podmienky má - akože robím milosť každému, že sa ním vôbec zaoberám. Akože len prezrieť si jej tovar by asi malo byť podľa nej spoplatnené. V živote by som s ňou neobchodovala po prečítaní takého litánia, aké teraz vystruhla.

Choď na úvodnú stránku, klikni na fórum a úplne vľavo dolu je admin. Klikni naňho, ďalej zvládneš.

sisaha
8. feb 2012

@martinka17 negatko ti admin zmaze, poziadaj o to...dala ti v rozpore s podmienkami 🙂

martinka17
8. feb 2012

Všetkým veľmi pekne ďakujem, admina som už oslovila 😉

miskakyska
8. feb 2012

@littledevil čítala si(môžem tykať?) môj príspevok?!..lebo sa mi zdá,že si ma zaradila medzi tie ochechule o kt.píšeš 🙂

heni79
8. feb 2012

@frick
Ja som pozerala aktuálny výpis a spoplatnené ich nemám. Ja mám ale balík.

julka154
8. feb 2012

heni73 martinka17 hehe baby ja som čitala tie podmienky akože dlho som sa tak nezasmiala piše tam ako o niakom exkluzivnom obchodiku kde je tak plne vyťažena že nebude vysedavať pri pc na koniku nonstop to akože mi ostatne maminy nemame čo ine na robote len tu sedieť a čitať uražky od nej no silaaa silaa aka je ta ludska hluposť spravanie na urovni teda

saxana123
8. feb 2012

@frick ja som zistila, že sa celkom oplatí sledovať si mesačne výpisy z účtu, človek sa dozvie čo zasa spoplatnili a neupozornili popredu 🙄

a kočky balné si účtovať to mi fakt príde ako divný spôsob ako si zarobiť, nuž ale fantázií sa medze nekladú 😀

saxana123
8. feb 2012

@heni79 aj ja si platím nejaký balík služieb, neviem ako sa volá, mesačne si banka zaň stiahne 4€ a tie sms boli v rámci a zrazu nie sú...

saxana123
8. feb 2012

@julka154 o koho ide? nečítala som to tu celé

julka154
8. feb 2012

saxana123 pozri nick sofiaella a podmienky predaja to stači a urobiš si hned nazor

frick
8. feb 2012

@julka154 Ja som vďaka tým podmienkam zistila že cez ne si vie človek spraviť obraz kto je na druhej strane.Z týchto podmienok arogantnosť len kričí
@saxana123 no veď toto tiež mám nejaký balík ale ma dorazili tie sms

saxana123
8. feb 2012

@julka154 ok, omrknem to a nakúpim si tam 😀

julka154
8. feb 2012

frick milujem hnusne arogantne povahy ved keby to mne urobila by som jej vyčistila žaludok takto sa nechcem do toho starať ale treba ju zosunuť z toho piedestalu len sama raz spadne na hubu preboha 😠

julka154
8. feb 2012

saxana123 by som jej tam hodila hodnotenie že kvalitne podmienky moja 😀 😎

saxana123
8. feb 2012

Wau tak to je sila, takéto podmienky, akože klobúk dole šéfe 😀 😀 😀 😀 musí byť dobrá suseda alebo kolegyňa 😀

saxana123
8. feb 2012

@julka154 neviem čo urobila, nečítala som, iba tie podmienky, tie sú úsmevné už len samé o sebe 😀

heni79
8. feb 2012

@saxana123
To máme zrejme rovnaké, ale mne zatiaľ sms nespoplatnili. Ak áno, mením banku. 😀

heni79
8. feb 2012

@saxana123
Pred časom tu bola kupujúca, ktorej predávajúca naúčtovala "balné" až 80 centov, pokiaľ si dobre spomínam na sumu. A poslala to v použitej plastovej obálke obrátenej naruby. 😲 😲 😲

saxana123
8. feb 2012

@heni79 no šikulka 😀 😀