icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

aduskatt
21. júl 2011

@ani_sama_neviem neposielaj......ak nepoznas, je vacsia istota dat to na ucet.......nevidim jediny dovod, preco by tie prachy na ucet mala problem vlozit

ani_sama_neviem
21. júl 2011

@aduskatt vsak prave povedala som jej ze nemusi mi davat 15 eur ze staci ak mi zaplati postovne na ucet a aj jej ho poslem no ona ze nie nie len terza mi staale vypisuje no a nechcem byt na nu nejaka hnusna tak neviem uz co jej mam napisat na to ale ani ja nemam dobry pocit z nej ze by to prebrala nema ani hodnotenia .. no nic bud na ucet alebo nic a dakujem 🙂

zuzka82
21. júl 2011

@ani_sama_neviem ja by som v ziadnom pripade nepposielala..takych tu uz bolo...

aduskatt
21. júl 2011

@ani_sama_neviem je tu dost bab, co sa zlutovali a zle dopadli..........proste ak to chce, peniaze da, ak vymysla, smola🙂

ani_sama_neviem
21. júl 2011

@zuzka82
@aduskatt ano mate pravdu baby viem ze za dobrotu na zobrotu :/

aduskatt
21. júl 2011

@ani_sama_neviem tak sa podla toho zariad, aby si neplakala horke slzy......🙂)pripadne, nech si pre ten kocik pride, ak nebyva velmi daleko....a dajte si z ruky do ruky

zuzka82
21. júl 2011

ja poslem na dobierku jedine nakupujucej ktora ma vela kladnych hodnoteni..a iolko ma uz kocky prosili o dobierku..ale ver mi, ked tu vec naozaj chce, peniazky ti posle, bud cez iB,alebo postou, alebo vlozi priamo na ucet..moznosti ma velaaaaaaaaa 😉 😉 😉

martinka17
21. júl 2011

ja nechcem veľmi protirečiť alebo niečo také...len raz mi jedna baba vysvetlila, že poslala peniaze na účet a zľahla sa zem po predávajucej 😠 odvtedy kupuje len na dobierku. Takže každá minca má 2 strany, aj tá dobierkova 😉

aduskatt
21. júl 2011

@martinka17 ak posle na ucet a zlahne sa zem, tak sa da veeeeeelmi lahko vypatrat, komu ten ucet patri a presnu adresu🙂

aduskatt
21. júl 2011

@martinka17 holt, sa musi kupujuca rozhodnut, ci tovar chce🙂............a ked kupujem od niekoho cez ucet, pozriem si najskor hodnotenia🙂

sova33
21. júl 2011

@ani_sama_neviem Já bych to na dobírku rozhodně neposílala. Kdyby to pár kousků oblečení s poštovným za pár korun, tak to třeba ano, ale kočárek? Rozhodně ne.

tunylyk
22. júl 2011

no ja pridam dobru skusenost s dobierkou,po predchadzajucej zlej,som to riskla,bola to neregistrovana mamina pisala ako mamula@pobox.sk zuzanamanakova-Lucia Michlikova,v pondelok odisiel balik,vo stvrtok som mala peniazky,takze urcite odporucam 😉 a taktiez dalsia neregistovana mamina Vierka Hudakova,nakupovala u mna na MS,odporucam dobierku si hned prevzala

kilian
22. júl 2011

@aduskatt aj ked sa da velmi lahko vypatrat adresa ako pises,to ti nic uz nepomoze.jedine ked ty za nou pojdes,kde je tovar.ja som takto naletela pred dvoma rokmi a potom podala trestne oznamenie.momentalne sa velmi zvysil pocet tejto kriminality.

aduskatt
22. júl 2011

@kilian jak nepomoze?.ved ako pises, podam trstne oznamenie, tak to si snad dotycna rozmysli.............

kilian
22. júl 2011

@aduskatt na policii sa na teba usmeju a mozes cakat.s tym sa oni nebudu zaoberat.a profesionalny podvodnici to aj vedia,ze sa im momentalne nic nemoze stat.
ja nemyslim tieto zeny co to robia s mensimy sumami,tie sa naplasia isto,ked im das vediet,ze ich udas. 😀 😀 😀

aduskatt
22. júl 2011

@kilian ale budu, neboj....mam doma takeho, co sa tym zaobera.............a nebudem to riesit vyhrazkami, ale ziadostou cez banku o sprostredkovanie navratenia platby a banka posiela taky list, ze myslim, ze dotycna si rozmysli, ci si to necha...............v tom liste je napisane, ze ak do 7 dni tie prachy nevrati, tak banka je povinna poskytnut kompletne udaje za ucelom riesenia vweci sudom alebo policiou..............tak neviem, ci by mi to bolo jedno🙂)ja bych sa rvala.......ked sa kazdy postavi k tomu tak, ze mavne rukou, tak jasne, ze sa bat nebudu..........ale to je asi na zvazeni kazdeho................
co sa mna osobne tyka, ja by som, ked sa vratime k povodnej otazke, na dobierku neposielala🙂))

kilian
22. júl 2011

@aduskatt ano tak ako pises,BUDU.ale pred dvoma rokmi nie.este len budu,lebo ta kriminalita tak narastla. 😉

aduskatt
22. júl 2011

@kilian mne je jedno, kedy, hlavne ze budu..............aj ked za dva roky, ja bez tych 20 eur neskrachujem, kludne si pockam...........to bude pre dotycnu sok, ked jej pride predvolanie alebo policajti domov, ze pred dvoma rokmi urobila podvod🙂)) no ten ksicht by som chcela vidiet🙂

kilian
22. júl 2011

@aduskatt no ved. 😀 kazdemu sa v zivote vsetko vrati naspät.

aduskatt
22. júl 2011

@kilian veru🙂) niekedy aj dvakrat, xixi

nemko
22. júl 2011

kocky nemate nahodou skusenosti s pani Allou Sipovou? chce odo mna poslat na dobierku a je registrovana len d 15.juna tak aby som sa nemusela sklamat lebo nemam velmi dobre skusenosti s dobierkou 😒

denisocka
22. júl 2011

ja som prišla o 2 možne obchody len zato,že neposielam dobierkou. ale ked niekomu dam odkaz na svoje hodnotenia s tým,že z mojej strany podraz nebudu mať,alebo im navrhnem zhradit predom poštovne a potom pošlem dobierku,tak zrazu "nem zajem "

lucia20
22. júl 2011

baby, asi sa pridam do klubu oklamanych kupujucich. u jednej pani som si objednala kacicky do vody, vraj nove, zabalene. poslala som jej minuly tyzden peniazky. inzerat v pondelok nanovo obnovila. ked som jej pisala, vravela, ze ho v pondelok poslala. moja sprostost, ze som poslala obycajne postovne. ale doteraz sa mi nikdy nic nestratilo a aj vela maminiek u mna tak nakupuje. hned mi napisala, ze ona ma viac kusov na predaj, preto nestiahla inzerat, ze ona mi to nema ako okontrolovat, ked som to chcela obycajne.... v stredu mi tvrdila, ze nevie co sa stalo, ze do piatku to isto dorazi. a??? vysledok je, ze je piatok, na poste o ziadnom liste anilen nechyrovali, ja som bez penazi, bez balicku a dotycna neodpoveda. super, ze? nech mi netvrdi, ze ak to v pondelok poslala, ze by to tu uz nebolo. a dalsie tvrdenie co mi napisala je, ze vraj sa jej uz raz vratil balicek po 7dnoch, lebo bolo zle smerove cislo. co si myslim, ze je sprostost, lebo ked mne z elektrarni omylom zadali zle dokonca mesto, tak to podla ulice automatikcy na poste opravili na spravne a moja mama robila postarku a tvrdi mi, ze kvoli zlemu postovemu sa nic nevracia spat. ze to len opravia na spravne. tak ja neviem. baby a co teraz dalej??????

denisocka
22. júl 2011

@aduskatt
@ani_sama_neviem ja tiež nechapem,ked niečo niekto chce tak prečo ma problem zaplatit vopred,ked vidi hodnotenia. v dnešnej dobe to už je normálne skoro všade že sa kuknem na hodnotenie a nemam prečo nedoverovat a nedat dopredu

masinka
22. júl 2011

@denisocka seriozny zaujemca si v prvom rade precita podmienky a hodnotenia a vobec s tebou dobierku riesit nebude, takze to neber ako dva stratene obchody, ale ako 2x usetrene postovne tam aj naspat 😉

denisocka
22. júl 2011

@masinka to hej,ale vieš ako to je,ked ti niečo dlhšie stoji, nije to vec za 5€ a ked konečne maš zaujemcu,tak kvoli dobierke je to v háji

tilly
22. júl 2011

@lucia20 este pockaj... ak to posielala v pondelok, mozno to pride buduci tyzden... tie obycajne zasielky idu niekedy dost dlho... ja som raz tak posielala a zhodou okolnosti to bolo kamoske, cize mi to bolo dva krat tak trapne a prislo jej to az v utorok (ten dalsi tyzden)... ak to nepride, tak napis hodnotenie

akika722
22. júl 2011

@lucia20 Luci bol to niekto z mk?ake ma hodnotka?ja by som počkala max do utorka a ak to aj tak nepride bud by som sa domahala penazi späť alebo pridala hodnotko ake si zasluži 😠 🙄

tilly
22. júl 2011

ja na dobierku zo zasady neposielam, ak niekto chce kocik na dobierku, to som ochotna, ale najprv mi musi poslat postovne ako zalohu na ucet a potom poslem kocik na dobierku... je to kompromis a zatial mi suhlasili vsetci..

masinka
22. júl 2011

@denisocka tiez mam par takych "leziakov"... ale aj tak,ked je niekto seriozny, tak by sa minimalne dohodol na tom postovnom dopredu + dobierke. tiez uz som takych "zaujemcov" mala...co odrazu ked mali zaplatit aspon tu zalohu, tak stratili zaujem udajne kvoli dobierke, namiesto aby rovno povedali ze niekde nasli nieco lacnejsie alebo krajsie. sak by som im z nosa neodhryzla. ale aspon povedia ze zaujem nemaju. kolkorat sa ozvu taki co to chcu na 100%, posles cislo uctu a cakas.....