Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
tento je veľk.104 ale asi by to nemal byť problém a to mam tej kupujúcej napísať sumu a čislo učtu? Viem že to vyzerá hlúpo,ale ako som čítala sú tu aj nie moc spoľahlivé mamini a nebola by som rada ak by som patrila medzi ne tak sa radšej pýtam
tento je veľk.104 ale asi by to nemal byť problém a to mam tej kupujúcej napísať sumu a čislo učtu? Viem že to vyzerá hlúpo,ale ako som čítala sú tu aj nie moc spoľahlivé mamini a nebola by som rada ak by som patrila medzi ne tak sa radšej pýtam
@andreak320 ďakujem idem si to preštudovať 😉
@standa15 ano, já účet nemám, ale když něco kupuju, maminky mi napíší číslo účtu a sumu, kterou třeba poslat, samozřejmě už s poštou 😉
@standa15 souhlasím s zuzana17, počkej, až ti peníze dojdou, vidíš, jaké jsou tu maminky ☹
fuuu to ano až hanba dám na vaše rady,by som sa od hanby prepadla a k pc nesadla do konca svojho života!!idem to aj tak napísať tej žienke,ale ma oka hodnotenia tak dúfam,že to bude dobré 😉
ajaj som pozrela na čiernu listinu no hrôza človek fakt musí byť obozretný 😖 😖 😖
@andreak320 presne tak,treba hodnotenia citat..ja som vzdy citala ale teraz prvykrat som akosi pozabudla na to a precitala som az po zaplatení..a to uz bolo neskoro ☹
baby ☹ ☹ ☹
vcera som pozastavila inzerat, lebo mamicka si rezervovala tovar...napise mi ze platba bude min.2 dni nabiehat, lebo mame odlisne banky.... ok,.......prave pozeram na ucet a peniaze uz nabehli ! 🙂 🙂 🙂 super.
NA DRUHEJ strane,
8.2. mi ina velmi seriozna mamicka poslala peniaze tiez z inej banky...a do dnesneho dna ich nemam ... naozaj sa ta mamicka javila ako seriozna kupujuca 😖 😖 😖
co myslite, od 8. je dost casu.... mozem posunut tovar dalsiemu zaujemcoivi? 😒 😒
@tatiana1985 já posílám peníze přes poštu na účet a jsou tam za 2 dny... tak bych určitě posunula
@tatiana1985 určite áno ako som s atu troška zorientovala treba všetko preverovať a nenechať sa ťahať za nos 😎
@tatiana1985 tak to je dost dlho na to, aby platba dorazila, komunikujete spolu? ak neodpoveda, ja by som to posunula a jej to oznamila
@tatiana1985 tak by som jej oznamila, ze vzhladom k tomu, ze peniaze nedosli a ma o to zaujem niekto iny, rusis ju a posuvas dalej, ked nie je ani obraz ani zvuk...
ako uz je pisala 2x a nereaguje, ja by som nepisala nic.. odstranila a posunula dalej 😉
@tatiana1985 ahoj, mne tiež jedna mamička poslala peniaze 8.2. a druhá 9.2. a ešte ani od jednej ich nemám... už som aj číslo účtu kontrolovala, či som dobre napísala..

@andreak320 oki ďakujem