Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@chryse jednoznačne by som eura pytala späť..ak by bol problem požiadala by som admina o pomoc..toto snad nieje normalne čo sa tu už deje 🙄
na mna sa tiež jedna teraz vyhukala,lebo ONA mi poslala flakate tielko a JA som si dovolila upozorniť ju nato 🙄 že "čo chcem za taku cenu /1,5e/..nejde o cenu ale o spravodlivosť 🙄
Ahojte baby, idem zajtra posielat jednej pani len pancusky+pridala som jej zopar propagacnych veci navyse. Ako to zabalit? Chce to poslat uplne obycajne. Poradte. Poslat to v obalke, mne raz dosli topanocky v obalke co mala vo vnutri take gulicky na stenach - urcite ste sa s tym stretli. Da sa to kupit na poste?? Neviem sa vysomarit, pretoze len raz som posielala balik Nutrilon a inaksie ked niekto nieco kupil odo mna, tak som natrafila na osobny odber. Diky prajem prijemne poobedie vsetkym.
@sisaha aj ja na to teraz prichadzam, ked rozmyslam o nej cele doobedie. nema nic o sebe napisane, ziadny fotoblog, ziadnych for sa nezucastnila. jej odpoved, ja potrebujem tie peniaze, vedela ste co kupujete - to ma prekvapilo. seriozna ti to neurobi, charakter cloveka sa ukaze v problemovej situacii. urcite chcem hladat spravodlivost, citim sa okradnuta a predavajucou zavedena.
@akika722 🙂 Rozne sposoby su ako vidim. Mne to prisli raz v igelitovom sacku a zabalene este do baliaceho papiera. Pytala som sa preto, lebo ten nas balicek je mini mini. A obycajnej obalky papierovej sa to neoplati, hrozi skor pripadne roztrhanie. Skor to asi dam do igelitoveho sacka a zabalim do baliaceho balika. zajtra sa aspon bude pozerat na mna postarka, ze ci to posielam nejakemu skriatkovi 🙂
@emogeon
@heni79 aby som uviedla na pravu mieru, na mna posobi nedôveryhodne, ze svoje veci ma "nenosene", alebo vyprane a 1-2 oblecene. Ja ako dospela osoba predsa, ked si nieco kupim, tak to vynosim, lebo uz nerastiem. Pri detoch sa moze stat (a velakrat sa aj stane), ze veci su nevynosene, ci uz nesadne velkost, alebo sa kupi v predstihu..ale pri dospelackych velkostiach?
@mamina72 vzdy na spodu stranky su uvedení admini. Preposli vasu konverzaciu na posudenie a poziadaj ho o pomoc, aby oslovil dotycnu. Opis mu problem. Ja by som ziadala aj postovne, nielen cenu supravy. V dnesnej dobe kazdy potrebuje peniaze a ziskavat ich podvodnym spôsobom hadam podporovat nebudeme..
@pluska najlepsie je ist na internet pozriet si co chcem a nasledne ist do predajne tam to odskusat a az potom kupit. toto je bazar a nie seriozny obchod a naozaj zalezi iba na tom ci ma ta co predava chrbtovu kost alebo chce iba predat a zbavit sa veci. ja tiez milujem ked mi dievky napisu aky velky zaujem je o tovar pripadne kladu otazky a potom je po komunikacii. ak ma niekto seriozny zaujem tak napise rovno svoje cislo na mobil a dohodneme sa. je to ako vo vsetkom. su tu seriozne baby ale aj kopec trubiek
@emogeon hej,ja som tiez doteraz tak balila,ze do krabiciek od kasi alebo um,len uz sa mi pominali. a obcas aj do igelitiek vacsie veci balim.ale priznam sa,ze sa mi s tymi igelitkami uz nechce natahovat,hlavne pri malych veciach....lebo vaha balenia je pomaly vacsia ako 2tricka 😒 preto uvazujem o plast.obalkach ,len teda mam dilemu ci zaratat do ceny,alebo uviest balne 0,15€ ....
to balne som chcela dat do podmienok predaja a uviest pri to,ze je to zasielane v plast.obalkach,preto to balne...aj tak to na teba posobi nedoveryhodne a z principu by si u takej predavajucej nekupila? 😎 sa pytam,lebo ma ten nazor zaujal.... ja ked vidim ze balne,tak sa pytam ako to bude balene, aby som vedela za co idem platit.... lebo ako som uz vyssie spominala,balne bolo 0,20€ a prislo mi to v igelitke zabalene 😒 za to som uz teda neni ochotna niekomu platit 😝
@sisaha
Ja som si jej inzeráty nepozerala. Ale toto znie trošku zvláštne. I keď už sa mi stalo, že som si niečo kúpila, a doma sa mi to nejako rozoležalo a nikdy som to napokon na sebe nemala. 😅 Ale to bolo asi 3x za život. 😀
@ivett1
Tiež som občas nakupovala v eufórii. Myslím, že každá mamička také stavy zažila. 😀 😀 😀

@mamina72 na mna posobi nedoveryhodne aj to, ze vela veci ma nenosenych, 1-2x pouzitych, alebo len vypranych... Ja osobne si teda nekupujem veci do skrine....