icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

siu3333
17. feb 2012

ma iba kladne hodnotenia

janicka11
17. feb 2012

Milé maminke,tie ktoré ma nepoznáte.Nech sa páči,dalej si omne debatujte.Ja len chcem pani dotyčnej napísať že niesom taká aku zomna robí.Ja nedávam nikomu zlé hodnotenia!!!Asi otom niečo aj svedčí že som tu tretím rokom,a ani jedno zlé hodnotenie.Až teraz jedna suprava za 5€ ktorá je bola nová.Ale nebudem sa tu z nikým ja už naťahovať.Pekný večer 😖

annie13
17. feb 2012

@siu3333 nafot tu supravku a daj fotky to mi pride trosku otrepana vyhovorka nevsimla som si ze su nohavice 3/4
@janicka11 tu by bolo fakt sa zamysliet a vratit panej plnu sumu pretoze stav nezodpoveda popisu

annie13
17. feb 2012

@janicka11 hlavne ze ste sa jej zbavila a to dlzku nohavic ste si nevsimla ano? to ze mate XY kladnych to je o inom

janicka11
17. feb 2012

@siu3333 Ked tak vám navhnem ak vám to teda pomožte vyberte si odomna z bazaru ešte niečo a pošlem vám to zadarno.Aby sme boli obe spokojné.Nechám na vás čo,či už pre vás pre deti alebo manžela.Ja si tu nemienim zlé ohlasy.Dakujem!!!

siu3333
17. feb 2012

@janicka11 ja tiez som tu uz pra rokov a mam iba kladne hodnotenia,,cize tak,,,a nafotim supravu a dam sem fotky,,,ja tiez nepisem ani som nechcela,,ale peniaze mi nechcete poslat spät tak bohuzial,,,

annie13
17. feb 2012

@janicka11 to co ma byt za riesenie takze si sama priznavate chybu ked navrhujete taketo podla mna neadekvatne riesenie

janicka11
17. feb 2012

@annie13 pozrite ked o tom nič neviete,tak nerozumeim,o čom je táto debata....Ale ved dobre.Ja nebudem stále dokola tvdieť to isté.Ja som sa 😢 ničoho nezbavovala.!!To zatial nie!!!!!!!!!!!

annie13
17. feb 2012

@siu3333 na ciernu listinu pridat pani si je vedoma co poslala

siu3333
17. feb 2012

ja som tu o tom pisala,,lebo potrebovala som radu,,mne je to hrozne luto,,ze to tak dopadlo,,ale fakt zapaltila som si za novu supravu ,,a nieje nova,,,ja si stojim za svojim,,,

janicka11
17. feb 2012

@annie13 Pozrite čo je podla vás adekvátne a čo nie to mna nezaujma.Rada by som to vyriešila z pani sama,ja osobne nepotrebujem rady od všetkých zase najmudrejších.Sama dobre viem aké to je miešať sa do niečoho čo mna sa netýka,A hlavne ked som vec nevidela.Ja som si nič nepriznala.Navrhla som jej to,ked vidím že spokojná nieje.Ale prečo by som si ja mala kaože priznať niečo čo nieje??

argyro
17. feb 2012

@janicka11 máte tam jedno zlé hodnotenie a jedno, v ktorom mamička píše, že po vypraní je vec, ktorú si objednala konečne ako nová 😉 my tu debatujeme a radíme si navzájom a je jedno o aký nick ide... a jednoznačne budem vždy každej mamičke radiť aby trvala na vrátení peňazí ak tovar nezodpovedal opisu.

annie13
17. feb 2012

@janicka11 myslite ze na toto zakony nie su??

annie13
17. feb 2012

@janicka11 mimochodom s kym s cim S pani

janicka11
17. feb 2012

@argyro Tak vás slušne prosím aby ste tej pani ktorej som tu mikinu poslala teda predala napísala,prečo mi to tam dala a ona vám to rada vysvetlí a ešte aj s usmevom🙂Uvidíte.
@annie13 DAkujem!!Myslím že si poradím aj bez vás!Pekný večer 😀

siu3333
17. feb 2012

cize idem odfotit a az teraz som si vsimla na suprave viac chyb,,dam fotky aj tu lebo som to tu pisala a chcem aby baby videla,,,ze nepisem sprostosti,,

annie13
17. feb 2012

@janicka11 ja vam neradim s vami nemam o com
@siu3333 na ciernu listinu takyto predavajuci tu nemaju co robit, jej je to este evidentne na smiech, smutne
mamicka mamicku okradat

zanika1983
17. feb 2012

@argyro uz som pisala adminovi...juuuj aka som napalena 😠 este ja mam platit za reklamaciu. najprv mi napise, ze ani ona to nevedela a teraz mi napisala, ze som sa mala opytat ako bude vyzerat, ved si prebija jedno slovo s druhym!!!!

nanulik
17. feb 2012

no tak je ten moj problém vyriešený (teda dúfam 😕 ) písala som predávajúcej IP ohladom toho poštovného. vraj posielala viac balíkov a to polovičné poštovné dala niekomu inému. tak som jej poslala moj účet a že mi polovicu vráti. tak zatial čakám

siu3333
17. feb 2012

s pani sme sa dohodli,,peniaze poslala,,uz ich mam,,,

gabika7706
17. feb 2012

@siu3333 v kazdom pripade to bolo (je) zaujimave citanie u nej v profile ... fajn, ze ste sa dohodli 😉

siu3333
17. feb 2012

@gabika7706 si citala?

gabika7706
17. feb 2012

@siu3333 ano a bolo treba velku davku sebazaprenia, aby som sa nezapojila 🤐

siu3333
17. feb 2012

@gabika7706 tak ja som sa musela zapojit,,,,prv som nechcela aleee

trnka77
17. feb 2012

@siu3333 vrátenie peňazí podmienila vymazaním zlého hodnotenia od Vás????

zanika1983
17. feb 2012

presne, aj ja si myslim, ze to hodnotenie tam malo ostat.

siu3333
17. feb 2012

@trnka77
@zanika1983 nie nepodmienila,iba ma poprosila,ale za svojim si stojim a to som jej aj napisala,,ze aj ked som hodnotenie vymazala ale ta suprava nova neni,,este som ju poprosila ze ked jej dojde domov nech mi napise a nech zhodnoti ci fakt je nova,,,
baby este raz dakujem,,ja by som to nechala tak,a ste ma nakopli do toho,,nech bojujem,,

zanika1983
17. feb 2012

ja sa nechcem miesat, do vas, ako ste sa dohodli, ale aj tak....to nieje riesenie, jasne ze o to poprosila.

trnka77
17. feb 2012

@siu3333 neutrálne hodnotenie by som napísala,nie všetky kupujúce čítajú túto diskusiu a verím,že ani ja si za týždeň nespomeniem na túto osobu,ale dúfam,že raz v budúcnosti si nebudem chcieť od nej niečo kúpiť a nedoplatím na to,pretože bude mať len SAMÉ DOBRÉ HODNOTENIA ☹ .Som rada,že ste to vyriešil k vašej spokojnosti a nie ste stratová,ale.... 😒

siu3333
17. feb 2012

@trnka77
@zanika1983 ja viem,,ale ta co mam robit,,s jednej strany ju chapem,,chce si zarobit nejake korunky takisto ako ja,,,s druhej strany zas fakt ta suprava neni nova,,ja som si takisto poskodila meno ked som sa ozvala na jej fore,,ale nemohla som to citat,,,a kazda burka trva tri dni,,,