Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nanulik ludia su rozni, mne sa zas opacne stalo, mala som zaujemkynu o tovar, pisala o 11.50 hod, odpovedala som (az) o 13.30 hod, no napisala, ze uz objednala inde a nema rada zdlhave jednanie, chvilu som bola v soku, ale tak..casom sa na tom bavim 🙂
@zanika1983 tak potom daj vedieť ako to celé dopadlo,či ti vlastne pošle tie peniaze.držím palce nech to dobre dopadne 😉
@nelinka0401 ok napisem..ja som pre istotu pisala uz aj adminom, tak dufam, ze mi pomozu..nebavi ma uz taketo natahovanie! :-/
@gabika7706 ja tiež občas ked niečo kupujem tak pozerám viac inzerátov, potom porovnám a rozhodnem sa kde kúpim. a ostatným napíšem aby sa nehnevali že som už kúpila inde. dúfam že je to tak ok.
@zanika1983 no ved a hlavne ked je to proshop.to by malo byť seriozne jednanie.predávajúce sú tu všelijaké ale od profi by som to nečakala 😖
@nanulik neviem, ci sme sa pochopili, ja som to pisala len kvoli tomu casu, ze som odpovedala o necele dve hodiny a to bolo zdlhave jednanie..., vsak keby som chodila do prace, odpoviem az vecer napr... mna zarazilo len to "zdlhave jednanie".
@zanika1983 no asi sa ozve až ten pondelok ked bude mať vrátiť peniaze.a ak to nevíde,daj jej nick.nech vieme
@gabika7706 to isté sa stalo mne asi pred týždňom 🙂 ja nesedím za počítačom celý deň mám malé dieťa a chodím aj do práce ale čo už
@nelinka0401 zatial ma 3 pozit.hodnotenia...pridavala nove ponuky, len mna ignoruje!
@zanika1983 hádam to s adminom,čím skôr poriešite.tak ked pridáva,tak aj správy od teba musí čítať.nechápem načo takto naťahuje.asi si myslí,že si to rozmyslíš a necháš tak 😒
@zanika1983 ja mám banku Zuno a tiež nemôžem posielať peniaze cez IB cez víkend,zadá mi to ako čakajúcu platbu a hneď v pondelok peniaze odosielajú a podľa mojich skúsenosti ten istý deň(pondelok)to majú predavajúce na účte...možno to myslela takto 🙂
mne dnes rano pisala jedna mamina na obliečky do detskej postielky aj zlavu som jej dala aj že ich berie,chcela poslať na dobierku,sem tam na dobierku posielam ale odmietla som že len po prevode kedže nemala ani jedno hodnotenie,tak že ok aby som poslala podklady k platbe,poslala som jej č.učtu a teraz na večer mi napisala že sa ospravedlnuje ale že ich neberie lebo že jej nesedia rozmery,že na vankušik je male a na paplonik velke že nechape prečo to takto šiju,skôr mam pocit že si to rozmyslela ☹ ☹
@trnka77 ale ona ma VUB ako ja a ja som jej platila v nedelu 🙂 tak preto sa divim.
nikolca vieš ason ťa nezavadzala a napisala ešte v ten den to si myslim že sem ani nepatri a ešte ked sa ti ospravedlnila nepoviem keby sa ti neozyvala alebo čo ona ti korektne v ten den ešte napisala.... 😒
ahojte.....taká som napálená 😠 😠 ...tak týždeň čakám na gumáčiky a od predajkyne počúvam iba výhovorky 😝 😝 ...raz sú chorý,potom ktosi umrel...ja to všetko dokážem pochopiť,ale prečo ma o tom neinformuje????...že je stým problém,vždy mi odpovedala až ked som sa ja ozvala,že kde mám gumáčiky,tak ja jej hned uhradím cez IB,aby bola spokojná,a ja sa nemôžem dočkať ani normálnej odpovede,včera mi došla trpezlivosť,tak som ju znova urgovala,a že mi vráti peniaze,ked chcem....samozrejme že chcem! po celý týždeň so mňa robila blbca...myslím že ma úmyselne klamala,napísala som jej číslo účtu,neviem teraz ako dlho budem čakať na peniaze...možno deň,týždeň...a možno deset let 😖 😠 😖 ....ani 190 hodnotení nie je záruka serioznosti predávajúcej...i ked v poslednej dobe sa jej tam množia iba negatka,čo som ja nepostrehla.... ☹
@pastelka74 parada, hlavne ze my musime hned zaplatit a oni si davaju na cas!!! 😖 😠
@julka154 len veľmi nerada to robím,ale pani ma fakt dorazila stým,že mi pošle po týždni peniaze je to : emuska30...
@zanika1983 ja sa snažím vždy peniažky uhradiť rýchlo...iba raz sa mi stalo,že pani mi počkala,jednalo sa skoro o 30 eur...pochopila že je mesiac niekedy stráááášne dlhý,ale uhradila som a všetko je o.k.....ale nechápem tam tú emusku o čo jej išlo...
@zanika1983 ...spolahni sa.tie čo jej dali negatka,na tie teda BOLA PORIADNE OSTRá 😠
@pastelka74 ja ta uplne chapem, aj ja cakam na peniaze 😒 , ma mi ich posllat v pondelok, tak to som zvedava 😕
pastelka74 ved som si všimla čo sa jej tyka chce byť čista ale čo robi druhym je v pohode
@zanika1983 ....neviem či je prihlásená na stránke,ale zatial mi neodpovedala...pochybujem že si nechá újsť príležitosť mi vynadať,tak ako ostatným....stým negatkom ešte počkám.....počkám ako bude reagovať na moje správy.....

@nelinka0401 este mi len napisla, ze az v pondelok mi posle, neviem preco hned?! no velmi som zvedava nato :-/