icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zanika1983
19. feb 2012

@pastelka74 uz ma nebavi to vyckavanie a natahovanie sa!!! este ona je navelko, pekne som jej tam napisala, aby aj ostatne mamicky vedeli, ze treba platit reklamaciu 5€, aj ked nie oni pochybyli..podla vsetkeho predavajuca nevie co predava a este odomna chcela, aby som uhradila postovne do zahranicia, no kde sme..jej chyba, tak nech je to na jej naklady!!! vcera ju predala a ja mam este cakat do pondelka, bohvie kedy mi nabehnu-ci ich vobec posle, ale hlavne, ze ja som musela hned platit.

pastelka74
19. feb 2012

@zanika1983 ...mne tá moja kočka práve odpísala další nezmyseľ...zamotáva sa do vlastných klamstiev...počkám do utorka na peniaze,ak nie šupnem jej negatko,čierna listina a nakoniec aj admin....idú mi na nervy takéto špekulantky,čo do čerta si o sebe myslia 😠 😖 😝 ...tak ja snažím jednať na rovinu....a vracia sa mi to takto??...ešte sa osopuje,že nie je odkazaná na mojich 5,80...ja netvrdím že je to boh vie aká suma...ale mne tiež nikdo nedá nič zadara 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ...

zanika1983
19. feb 2012

@pastelka74 ale na zaver jej aj tak napis nieco, aspon ze po zdhavom jednani sa obchod neuskutocnil..hocico, ale toto je neskutocne, to sem kazdy den bude takto niektora pisat a stazovat sa.....

pastelka74
19. feb 2012

@zanika1983 ...som tak trochu sklamaná 😢 ...teraz sa ma opýtala či mám zlý deň...nejdem sa už k nej radšej ani vyjadrovať,ak peniaze nebudem mať do utorka na účte...potom ju začnem riešiť a vyjadrovať sa o nej ako o nespolahlivej a neserioznej...keby si prečítala,čo všetko mi už popísala...tak by ju teraz musela hamba fackovať.... 😢 ..úmyseľne ma zavádzala...a to sa nerobí.... 😒

zanika1983
19. feb 2012

@pastelka74 bez komentara!!!!!! ja zajtra dam vediet a ty v utorok 😠 ..zatial pevne nervy 😉

pastelka74
19. feb 2012

@zanika1983 ..o.k.neznášam takéto ženy...momentálne mi opisuje že majú veľa snehu,manžel nie je doma a pod.hovadiny....nechce poslať gumáky a ani peniaze....ozvem sa,zatial čauky....

emuska30
19. feb 2012

@pastelka74 vy to co tu robite mam skopirovat vsetky spravy ???ja sama som vam navrhla ze vam vratim peniaze !!! vsetko sme spokirujem vy ma tu ocernovat nebudete !!!

emuska30
19. feb 2012

@pastelka74 negatka od tej istej mamicky ktora je nahlasena adminovi!

nelinka0401
19. feb 2012

@zanika1983 dala si jej negatko?ako zareagovala.daj jej nick nech vieme .aok čítam,tak už tú bundičku predala???

julka154
19. feb 2012

pastelka74 akože nechce nechapem ved nič ine jej neostava ak nechce problem do riti čo je už toto za chovanie zarabať na inych a ešte k tomu na maminkach na materskej

pastelka74
19. feb 2012

@emuska30 ..nech sa páči ja budem iba rada,neviem prečo by som sa mala stiahnuť,iba preto že sa mi tu vyhrážate,pošlite mi tie peniaze alebo gumáky...a ja na všetko zabudnem....

julka154
19. feb 2012

emuska30 kopirujte nech vieme teda kde je pravda!!

pastelka74
19. feb 2012

@julka154 ...tebe by sa chcelo donekonečna vyčkávať na tovar,ked ty platbu zrealizuješ,cez víkend,v pondelok peniaze na účte..dnes nedeľa a tovar nikde,a ked sa pýtam,tak raz je príčina choroba,o.k.chápem,potom príslub že do konca týždňa ich budem mať,potom je to sneh,muž... ja som sa nahnevala iba preto,lebo nedodržala to čo slúbila,bolo povedané do konca týždňa...ked bol problém mala mi o ňom povedať a dohodli by sme sa inak.... 😠

zanika1983
19. feb 2012

@nelinka0401 jasne..uz len z jedu, tam mi aj odpovedala, citaj- veronika11veronika

chryse
19. feb 2012

@pastelka74 ahoj, ta pani asi nebude velmi seriozna,,,xela som si od nej kupit kocik, kt. tam stale ma,,, bola som druha záujemkyňa,,,a mi napisla, ze ked ta prva ho nevezme som na rada,,,no viac sa neozvala,,, a ked som potom po par dnoch kukla tak ta uz bolo zo 7 zaujemkyn,,,a teraz??? uz len dve.... asi tam nieco nebude ok,,,,

zanika1983
19. feb 2012

@pastelka74 fuuuha, tak a .....

julka154
19. feb 2012

pastelka74 vieš ja to poznam a nieje to prijemne ked ta takto niekto odrbava preto som sa aj zapojila ...vidno že je teraz strašna hrdinka

pastelka74
19. feb 2012

@chryse ....ja chcem iba seriozne chovanie a aby mi zbytočne neslubovala...ale na čo mi píše také nezmysli o posielaní balíkov,ktoré nikam neprišli...a o iných motákoch....napísala som jasne do utorka chcem peniaze alebo gumáky,toť vše.... ☹ ☹ ☹ ...som snej unavená...

pastelka74
19. feb 2012

@julka154 ...tak,tak

julka154
19. feb 2012

pastelka74 už ju nerieš uvidiš čo bude do utorka a potom začni riešiť ja by som jej to nedarovala!!!

nelinka0401
19. feb 2012

@zanika1983 prečo mi ju nejde vyhladať??

pastelka74
19. feb 2012

@julka154 ...a ani nebudem....už som tu raz bola oklamaná,nakoniec to dopadlo dobre... 😉

zanika1983
19. feb 2012

@nelinka0401 ona je v tom pro shope

nelinka0401
19. feb 2012

@zanika1983 😉 no potom mi to napadlo..našla som ju.

julka154
19. feb 2012

pastelka74 ako ste to nateraz doriešili??

zanika1983
19. feb 2012

@nelinka0401 teraz si tam dopisala, ze NEXT objednava z anglicka....upozornila som ju nato, ze nema obchodne podmienky a odkial by maminky mali vediet, ze treba doplacat v pripade reklamacie, aj ked je vinna predavajuca!

nelinka0401
19. feb 2012

@zanika1983 hej to som čítala.ale môže mať potom viac takýchto omylov z jej strany ked nevie čo kupuje

pastelka74
19. feb 2012

@julka154 napísala som jej že čakam v utorok bud peniaze alebo gumáky....uvidíme prečo sa rozhodne.... 😢 ..potom to začnem všetko riešiť....idem si dať teraz kafé a vyložiť nohy....prajem pohodovú nedeľu... 🙂 🙂

zanika1983
19. feb 2012

@nelinka0401 ked som si ja objednavala, mne pisala, ze riesi s jednou reklamaciu, tak podla vsetkeho nie som prva, len ja som pisala negatko.

nikolca
19. feb 2012

@pastelka74 a čo ona už nema inzeraty???ked tam ma 0 inzeratov? 😲 😲 😲 😕 😕