Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@gemini2 ahoj citam vsetko o dada.pimpi ale moja zlata ona vsetko pitala od vsetkych lebo jeto ozaj pravda ale vytomu ani jedna neverite co nemate deti, ved chodte tam knej a uvidite dobre moja
@dasenkabanomova ...nechcem nikoho urážať,ale toto meno sa tu už pretriasalo...nie je to tá podvodníčka z malčíc....je aj na FB....myslím...
@pastelka74 ...dada.pimpi...je to ona,zdravotná sestra,ktorá ovláda francúzky,japonsky....a vypytuje veci zadara po bazároch.... 😝 😝 😝
@gemini2 ...toto meno sa tu nedávno pretriasalo...tá dada.pimpi.písala o nej jej kámoška,aká je chudera a tak....ale ak chceš mrkni si ju na google....tam ju máš v plnej kráse,chuderku.... 😉
@pastelka74 presne ako píšeš, a tá @dasenkabanomova bude asi ďalšia "kámoška" 😀
@zuzana17 ...to celkom kľudne môže byť...zaregistrovať sa môže vždy inak....pod iným menom,no čo už,sú vynaliezavé,mršky čierne....
@pastelka74 neviem presne o co ide,,ale nemoze na jednom pc chodit zena na kona pod prilad poviem 3 menami,ja som raz mala s adminom problem v tom ze som sa sem tam ak kamoska a svagrinka zavolala mi ze nech jej pozriem MK,,cize som sa prihlasila za ne na mojom pc a admin sa hned ozval,,ze to neni legalne a bla bla,,,
@siu3333 ale prečo to je nelegalne netušim,kedysi som si myslela že sa môže dať zaregistrovať aj päť krat,ja som sa tiež tak chcela zaregistrovať ešte v tych začiatkoch nechcelo mi zobrať heslo a nevedela som ako ho zmeniť no nakoniec sa podarilo,a aj ked som dala heslo stale mi to nechcelo prijať teraz mi to už nerobi,no myslela som si že to len mne tak blblo ale potom som čitala otazky predminov a tam to viacere maminky pisali asi daka porucha 😒
@siu3333 ved aj mne je toto divne,ja byvam aj so sestrou dava si aj ona veci na kona no a čo mame kvôli tomu mať dva pc???tak si to musi davať do môjho bazaru,no uplne odveci,ale ked niekto tu pookrada,zdrhne založi novy nik tak to je ok,neviem či je vtedy vôbec možne zabraniť aby sa dostal na tuto stranku ked takto zaklada nove niky ☹ 😒
pokiaľ má pohyblivú IP adresu alebo chodí do nejakej internetovej kaviarne, vždy z iného počítača, je možné si vytvoriť x-nickov... Neviem ako je to s MAC adresou počítača tá je nemenná, aj keď sa jej mení IPčka... jedine takto na ňu môžu prísť... ak toto dokážu zistiť...
@siu3333 ...ide o jednu "poctivú chuderu"..ktorá sa tu snaží nájsť jednu naivnú a dobrú dušičku,ktorá tu sňou bude súcitiť a pošle jej oblečko zadara,asi o to tu ide...a skúšajú a skúšajú,do omrzenia.... 😠
@zanika1983 ...super teším sa!!!...tá moja stiahla všetky inzeráty,asi sa tvári že už neexistuje,počkám do zajtra..ako som ju poprosila,bud peniaze alebo gumáky....tak čakám...ked o sebe tvrdí že je taká super!!!
@pastelka74 tak dufam, ze sa zachova korektne....najhorsie je to vyckavanie a trpnutie ci posle... 😠 ale hadam, nechce ist na ciernu listinu?!
@zanika1983 ....koleduje si o to...a ešte je navyše drzá..fakt to nechápem,je mi stoho všetkého dosť smutno...píšem si ešte s jednou maminkou,ktorú tiež oklamala...aj tá čaká...takže...čakám a čakám... 😠 ☹
pastelka74 hod sem nick idem jej napisať že mam o niečo zaujem či sa mi ozve....normalne ani sa o mnanejedna ale mam tlaky z takych ludi ja by som ju raz dva poriešila .....!!!
Ahojte, zas potrebujem radu, utorok som posielala balíky, kedy by ich mali mať kupujúci? klasicky sprievodkou

@nikolca ...tiež mi je to divné...všetko stiahla,to hovorí za všetko...... 😝 😝