icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

vivusika
20. feb 2012

@martina2001 podľa mojich skúseností dva dni... takže by už mali byť u adresáta

martina2001
20. feb 2012

@vivusika ďakujem, lebo s jednou som robila výmenu a mne nič zatiaľ nedošlo

vivusika
20. feb 2012

@martina2001 ja by som to už urgovala, je to už dosť dlho...

monana
20. feb 2012

@martina2001 ja som minulý pondelok posielala balík a prišiel až dnes v pondelok, našťastie kupujúca bola trpezlivá 😉

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
zanika1983
20. feb 2012

a inak je na ciernej listine, teraz som pozrela.

lululik
20. feb 2012

nespolahliva,podvodnicka.tu je nick -domka31...vyhovara sa ze je posta zatvorena,no predstavte si dovolala som sa tam bola otvorena,14.malka uskutocnit vymenu z mojej strany sa uskutocnila,no z jej strany prislo len do spravy cislo pod.listku,ktore som si dnes na poste telefonicky overilo,a viete co? vobec nebol adresovny mne,som sklamana,doteraz som hodnotenia necitala averila som mamickam a nebol problem az na tuto....som sklamana....a ona samozrejme nereaguje,a niesom jedina...

martina2001
20. feb 2012

@vivusika písala som, ale odpoveď zatiaľ žiadna

martina2001
20. feb 2012

@lululik ty kokos si ma potešila strašne, ja som jej poslala veci na výmenu a nič mi neprišlo

silvia1983
20. feb 2012

@lululik aj mne pisala skoro na najdrahsiu vec ci nechcem za nieco vymenit a ked som povedala nie, tak ze ci ani za kozmetiku...

julka154
20. feb 2012

silvia1983 lululik ja to nechapem niektore ženske si myslia že asi kradneme tie veci alebo dostavame zadara .... 😒

lululik
20. feb 2012

@martina2001 je mi to luto.....tiez som naletela,,a to som si myslela ze sme tu vsetky mamicky co mam e srdiecko....je pravda ze som doteraz hodnotka necitala,kto by cital tolko stran,no asi zacnem..

lululik
20. feb 2012

@julka154 stalko sa mi to 1x,som sklamana...

zanika1983
20. feb 2012

@martina2001 nevsimla som si, nic si uz pisala, aby sme vedeli?

martina2001
20. feb 2012

@silvia1983 asi ma drbne, ja som jej poslala veci na výmenu za pomaly 30eur, no nič idem jej napísať trošku ostrejšiu správu tuším a poprosím manžela nech ju kontaktuje osobne, je služobne teraz tam

julka154
20. feb 2012

lululik to nieje dobre ale zase budeš opatrnejšia vieš mne sa to stalo minimalne 3krat už a je mi z toho zle už som aj rozmyšlala že skončim z nakupovanim a predavanim ale nie všetky su rovnake su tu aj čestne maminky

silvia1983
20. feb 2012

@lululik mna by potesilo celkom keby aspon podmienky citali 🙄

silvia1983
20. feb 2012

ja som si povedala, ze veci nevymienam, chcem sa ich zbavit a nie zhromazdovat

martina2001
20. feb 2012

@zanika1983 áno, slušne zatiaľ či jej došiel balík a bez odpovede, idem ešte raz, ja som jej tam totiž poslala debil aj úplne nové pumy detské botasky nám sa nehodili modré a ešte pár veci

lululik
20. feb 2012

viem su tu uzastne maminky.....ja milujem mk,vsetko co potrebujem pre dcerku ci pre mna tu nakupim,manzel mi stale hovori,ze by cchcel vediet ci aj ostatne maminky su ako ja hned ako mi nabehnu peniazky bezim na postu,cize do 10minut posielam byvam pri poste....je hrozne zistenie ze niekto si nevazi tu doveru ktoru si tu budujeme...ci uz na zaklade hodnotenia....stane ze nejaka vec nesplna nase ocakavanie,farba nie je ako na foto,alebo je tam o nieco viac zmolcekov,preboha ale nie toto......nikdy som nedala plane hodnotko.....

zanika1983
20. feb 2012

@martina2001 hehe myslela som aky ma nick? pozriem ci nieje na listine....tak to si jej dobre nabalila.

lululik
20. feb 2012

@martina2001 paneboze....mati ked zavetri nasu debatu...tak neviem ci mas nejaku nadej.....pisala som adminovi....no neviem ci je mozne niekoho zablokovat...

zanika1983
20. feb 2012

@lululik ja urcite som!!! tiez ako sprosta letim a ked kupujem tak hned platim a o vsetkom podavam info :-
)

lululik
Odpoveď bola odstránená
lululik
20. feb 2012

@zanika1983 presne ako ja,hned informujem aj 2x napisem ked odoslem a hned ako mam cislo uctu platim....ked nemam peniazky na ucte nenatahujem.

martina2001
20. feb 2012

@zanika1983 domka 31 už som jej napísala ešte jednu správu, a aj volala s manželom, samozrejme že som si vypočula, či sme odkázaný na také nakupovanie, ale ak nepríde nič čo som je teraz napísala do správy pôjde ju pozrieť.
@lululik no neviem nikdy som taký problém nemala
@zanika1983 presne tak, čo chcem zaplatím a čakám, teraz som 1x niečo menila

martina2001
20. feb 2012

@lululik presne tam som poslala aj ja

lululik
20. feb 2012

@martina2001 kokso taka som sklamana....no oproti teba som nato este dobre...

martina2001
20. feb 2012

@lululik dík utešila si ma, a nevieš kto bol ten komu bol ten balík adresovaný? keď nebol tebe

lululik
20. feb 2012

@martina2001 nezapamatala som si meno co mi postarka povedala ale viem ze siel do krupiny...tu je cislo pod.listka co mi napisala domka31...42873159,postarka mi povedala ze od 15.febr,je na poste v krupine ze si ho adresat este neprevzal,no kto to je som si nazapamatala...