Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
pridavam negativnu skusenost s kupujucou hubicka159.....predala som jej golfac, krasny, Disney Princess na jar kupovany, poslala som jej to v piatok kurierom, jej priatela som sa este pytala ci ho mam drhnut, alebo si ho daju dokopy, kedze od jesene bol na balkone( ziadne extra flaky, bezna spinka, ved je svetloruzovy, vsetko ale ide dole) a ona mi dnes bachla dve negatka ☹ no som brutal sklamana..vzdy sa snazim kazdemu vyhoviet a teraz toto ☹ a moj oblubeny kociarik ☹
@monickapd asi si to rozmyslela a co konkretne jej vadilo? ...a ako dopadol vas kocik s tym kurierom?
@zanika1983 Este dnes sme spolu telefonovali a povedala som jej nech mi zavola ked pride kocik...potom nic cely den, az teraz dve negatka, ved precitajte...ze vraj je spinavy a smrdi...tsss ☹
A s tym kurierom myslite kocik co som kupovala? No nechceli mi uznat reklamaciu, ze predavajuca mamina ho zle zabalila, tak nakoniec bola taka mila ze suhlasila s tym ze ho vezme spat a vrati mi peniazky.....dnes som ho posielala na dobierku, tak snad sa uz vsetko vyriesi a budem mat peniazky hadam aj do piatku...a odlahne mi konecne.... A ze sa nemam rozculovat mi doktorka hovori..no da sa to??? 😒
@monickapd citala som, neda sa kazdemu vyhoviet,podla vsetkeho. aspon ze ta bola normalna, to by bolo uz horsie.
@zanika1983 no ved...snad to je uz za mnou..este cakam na peniaze s malou dusickou..predsa len som rada ked su veci vybavene..
@silvia1983 ano, to aj ja..ale peniazky som ziadala dopredu, takze som sa nicoho nebala......
@zanika1983 uz som nad tym rozmyslala, ale ja sa nechcem s nikym hadat ani nic podobne.....
@monickapd len smelo, lebo asi niektore co sa tu pretriasaju nemaju od kazdeho negatka, ktore neboli spokojne, lebo sa ich pripad vyriesil.
@zanika1983 uz som to trikrat zrusila.. 😒 ja vlastne ani neviem co mam napisat..som sklamana fakt..mozno zajtra..
nehadzem kazdeho do jedneho vreca, ale mozno nato doplati druha, len preto tak pisem..ina si to mozno nemysli.
@monickapd
To, že sa reklamácia nepodarila, ma mrzí, hádam sa to vyrieši napokon všetko ok.
Tá pani, čo ti dala dve negatká, tak jedno ti admin zmaže, keď mu napíšeš. Za jeden obchod môže byť iba jedno.
Osobne by som kočík odrhla pred poslaním, neviem, nepredávam tovar ani trochu špinavý. Ty si si istá, že to bolo bežné znečistenie, ktoré šlo odstrániť, tak si to mala urobiť ty. Tak by si sa bola MOŽNO vyhla komplikáciám. Možno som dala veľmými písmenami zámerne, lebo by si možno kupujúca našla niečo iné.
😅 Ale ty by si bola úplne krytá.
@monickapd ....inak tá hubicka159...dobre začala...dve negatka hned na úvod!...ako sa hovorí..klobúk dole! 😀
@dasenkabanomova hlavne že viete, že ste muž s píšete v ženskom rode, alebo je to naopak? a tá slovenská gramatika, no neviem, francúzsku neposúdim, ale v slovenskej je čo doháňať 😉
@dasenkabanomova ked pouzivas google translate, musis to napisat v slovencine gramaticky spravne, lebo inak ti tam vyjdu take vtakoviny, ako si nam tu prave predviedla 😀
@ikke aha...tak google nikdy správne neprekladá 😉 Teda nemčina z google je na zaplakanie 😵
@lululik @martina2001 je mi ľúto, čo sa vám stalo 😒 čo takto napísať adminovi, inak čítala som jej hodnotka /domka31/ má tam aj negatká na začiatku ale aj veľmi pozitívne, divné 😒 snáď sa vám podarí dostať peniažky naspäť..
@monickapd tie negatká nevidím, už ti ich vymazala?
A teda úprimne, kočík svetloružovej farby, ktorý bol na balkóne od jesene, teda celú zimu /!!!!/ a odolával každému počasiu, sneh, dážď + smog tak pravdu povediac ani nechcem vedieť ako vyzeral, ale dobre určite nie, ja by som sa ani nepýtala, či ho chcú vyčistiť, to je snáď jasné, nie? To by mala byť samozrejmosť, že veci sa predávajú aj keď nie sú nové, ale vždy čisté! To akoby niekto predal šaty zamastené, od kečupu, trávy, čokolády, proste čohokoľvek. Čiže tu sa skôr zamýšľam, či to negatko nebolo na mieste?

@martina2001 Tak to mas brutal skusenost....