icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

monickapd
21. feb 2012

@pastelka74 uz mi to admin zmazal, chvalabohu 🙂 uz sem nakuknem raz za tyzden, niektore maminy ozaj nevedia co od dobroty................

martina2001
21. feb 2012

@argyro dík, ale tú ľútosť nepomôže, čakám že sa ozve, ak nie napíšem tu adminovi a aj to budem riešiť iným spôsobom

lululik
21. feb 2012

@argyro pisala som adminovi......dufam ze aj ostatne mamicky aby to pomohlo.....

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
Odpoveď bola odstránená
siu3333
Odpoveď bola odstránená
martina2001
21. feb 2012

baby ja to mám vyriešené nateraz, balík je teraz na pošte ešte, ešte preň nebola, napísala som žiadosť o stopnutie balíka a vráti sa mi. Pokiaľ mi ona veci pošle ja jej ho veľmi rada pošlem ešte raz 🙂 fúúúú normálne mi odľahlo

jajka78
21. feb 2012

ahojte, chcem ist 1x objednavat z bazaru, je nieco naco si mam dat? co sa zvykne objavovat ako problem?
he horsie objednavat od registrovanej osoby ktora je tu registrovana kratko a ma malo hodnoteni? veci vyzeraju pekne. dakujem za postrehy

winona24
21. feb 2012

@jajka78 ťažko povedať...niekedy ani predávajúca s 200 pozitívnymi hodnoteniami nie je zárukou dobrého obchodu...

pozri si jej hodnotenia...skús si ju poprípade hodiť do google..... 😉

ja na bazároch nakupujem už štvrtý rok a musím si poklopať,zatiaľ bez problémov....držím palce..... 😉 😉

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
julka154
Odpoveď bola odstránená
siu3333
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
Odpoveď bola odstránená
julka154
Odpoveď bola odstránená
stanislavao
21. feb 2012

@jajka78 pytat sa, pytat sa, pytat sa - toto je zaklad, aby ste neboli sklamana. pytajte si rozmery, stav, ci su flaky, ci je moc vidno pranie, pytajte sa ja na farbu, lebo fotka niekedy skresluje, pytajte sa na poskodenia. vacsina mamiciek ma dobry popis a pravdivy, ale najdu sa vselijake maminky a tie, co su tu kratko a nemaju hodnotenia, tak to je niekedy rizikovejsie, ale to nenzamena, ze taka maminka neni spolahliva. pri vacsom nakupe si mozete pytat zlavu napr. ani 50 pozitivnych hodnoteni neni ale zarukou bezproblemovosti. a ak natrafite na taku predavajucu, ze vam neodpovie 1-2 dni, tak to radsej nechajte tak, lebo take komunikacie su potom na velmi dlho a v pripade nejakeho problemu sa nedockate riesenia. a vela zalezi od komunikacie. ak budete mila vy, bude mila aj druha strana. prajem vsetko dobre a prijemne nakupovanie. pozrite si aj moj bazarik, mozno sa vam nieco hodi.

pastelka74
21. feb 2012

@julka154 ....však to.....perlí jedna radosť.... 😀 😀

janicka11
21. feb 2012

baby chcem sa spýtať máte niekto skusenosť s nickom mary6@azet.sk?? 😢 píše mi že chce poslať vec na dobierku ale neaká je strohá v odpovediach a tu neni registrovana.

janicka11
21. feb 2012

bože zlý nick som dala má to byť mery6@azet.sk 😝

julka154
21. feb 2012

janicka11 to by som neriskovala jedna kočka ma oklamala chcela podržať bazen 2tyždne som jej ho držala a potom sa vyhovarala že ho mam posunuť inej že nedostala vyplatu a kraviny!!!!!v živote by som na dobierku neposielala

zanika1983
21. feb 2012

@janicka11 ja nepoznam, ale na dobierku by som to neriskla :-/..trpnut,ci ju prevezme.

janicka11
21. feb 2012

@julka154
@zanika1983 dakujem pekne baby,ved to práve že ja tiež už dobré skúsenosti nemám čo sa týka dobierky..Už sa mi asi tri balíky vrátili,a ja platil ako chorá vrana☹len ja sa asi nikdy nepoučím,vždy poviem že už dobierkou nič nepošlem,ale potom ma zase niekto ukecá a ja som rada že predám tak vždy sa prisposobím,ale vykašlem sa nato radčej teraz babenky neviem vobec kto to je a aj odpovede su čudné.. 😖

zanika1983
21. feb 2012

@janicka11 ak to naozaj chce kupit, tak kupi aj prevodom 🙂

janicka11
21. feb 2012

@zanika1983 presne tak to si myslím aj a jej odpoved že ona nepošle peniaze skor ako uvidí tovar,ale jak uvidí tovar ked dojde dobierkou?ved najskor to zase len musí zaplatiť a až potom domou zobrať a otvoriť) 😲 babulky krásny dník a idem ja dakujem za rady

argyro
21. feb 2012

@monickapd tak to je iné, ak je balkón zasklený, tak to akoby bol doma, to je jasné 🙂

jajka78
21. feb 2012

@winona24
@stanislavao dakujem, po case budem aj ja predavat, tak tam ako citam vznikaju skor problemy 😉
a co sa tyka dodania, ako mi to ma poslat? ako je najvhodnejsie?
k cene tovaru priratavaju predavajuce postovne, balne a okolo 0,50 centov za prijatie platby? ako je najlepsie si to nechat poslat?v
vzdy ako prve peniaze na ucet(cena tovaru+poplatok banke+este nieco?), dam vedeit ze peniaze poslane a ona automat.posiela tovar? dodanie je tak do 3 dni?

argyro
21. feb 2012

@janicka11 nerada posielam na dobierkou, je s tým robota navyše a výsledok neistý, ale ak o to niekto vyslovene žiada a má dobré hodnotenia, ktoré sa týkajú prevzatia dobierky tak na to pristúpim, inak nie.. nemám rada vypisovačky navyše, nedávno som sa trikrát pomýlila na šeku, a zároveň je to riziko... ja posielam veci hneď ako mi nabehnú peniažky, tie nabiehajú max 2 dni, zväčša na druhý deň ich mám takže ten tovar ide naozaj rýchlo..

janicka11
21. feb 2012

@argyro presne tak ved jasné ja ked vidím že mamina je tu registrovaná má len dobré hodnotenie tak prečo nie vtedy pošlem ale táto neni tu registrovaná tak si ju nemám ani ako overiť a ešte k tomu čudno vypisovala ☹

siu3333
21. feb 2012

ja som posielala asi 4 krat na dobierku a raz nebola prevzata a viac ma stalo postovne ako to co bolo v tom baliku,,cize ja tiez nerada posielam na dobierku,,,

argyro
21. feb 2012

@jajka78 pozri si podmienky u konkrétnej predávajúcej - tam sa dozvieš aj termín dodania, poštovné - väčšina účtuje podľa taríf Slov. pošty bez balného, ale už sa tu vyskytol poplatok aj za balné.. za prijatie platby si účtujú predávajúce len ak je priamy vklad na účet, ak posielaš cez IB tam nie je poplatok žiadny takže nič navyše by si nemala platiť.. väčšina mamičiek posiela doporučene 2. triedou, na riziko kupujúcej aj obyčajne, ja už som poslala veľa balíkov obyčajne a zatiaľ klop klop došli všetky, nevidím dôvod trvať na doporučenom ak si kupujúca kúpila vec do 5 eur, chápem, že nechce zbytočne na poštovnom prerábať..