icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
21. feb 2012

@aduskatt napis este raz a ak nic tak negatko a na ciernu listinu..mas narok na vratenie plnej sumy + spätne postovne..ak v obchode kupis deravu vec, mas blocek, ides reklamovat..a ked ju kupis na bazare, bez toho , aby si bola o tom informovana, tak to ma riesit a vratit ti peniazky..

argyro
21. feb 2012

@aduskatt riešila by som to tak ako píše @traktor

aduskatt
21. feb 2012

@traktor
@argyro
dik, asi pockam este den a ked nic, napisem jej a dam jej tri dni na vyjadrenie, ak sa neozve, pisem......a to ma veela dobrych hodnoteni.....

traktor
21. feb 2012

@aduskatt pohroz jej, ze to budes riesit cez admina..vtedy sa zvyknu spamätat..

cmulinko
21. feb 2012

@aduskatt ja len nerozumiem tomu,ze v takychto situaciach dokaze byt este clovek az tak nadludsky dobry,ze je ochotny cakat az 3 dni na vyjadrenie...ona cakala 3 dni na platbu?ja by som to riesila okamzitym negativnym hodnotenim,ktory sa da odstranit v pripade ak sa situacia z jej strany zacne riesit..pripadne sa vyriesi.

aduskatt
21. feb 2012

@cmulinko mozno nie je pri ntb🙂..akurat ma teda nastvalo, ze povazovala za vybavene, ked mi oznamila, ze ona v obchode kupila derave, mi padla sanka.....

aduskatt
21. feb 2012

@cmulinko tak som jej napisala, ze nepovazujem debatu za ukoncenu a chcem celu ciastku aj s postovnym a plus postovne za to, co jej budem posielat rifle spat na moj ucet..ak sa neozve, vo štvrtok jej napisem, ze to poriesim cez admina..........

cmulinko
21. feb 2012

@aduskatt neviem preco,ale mna zaujima najmenej ci je niekto pri pocitaci...v takejto situacii,ked sama to tak citis,ze problem nie je vobec vyrieseny....ale ona sa k tomu stavia ako k uzavretej veci...no v tom pripade fakt by jej letela imaginarna facka v podobe negatka...bez ohladu na to ci je ci nie je pri pocitaci...moznost mala vyjadrit sa a ona sa vyjadrila v takom zmysle,ze ci si nikdy nekupila novu a deravu vec..to kde sme 😠

aduskatt
21. feb 2012

@cmulinko no ved to.......teraz som riesila, ze rifle mi dosli podla inzeratu ze neposkodene, nevysuchane a bola tam dobre 2 cm diera, maminka bez debaty hned navrhla, ze mi vrati urcitu sumu penazi, tak ok, mame rifle na von za fajn peniaz..............ale neozvat sa a nechat tak, sak diera nevadi ...to sa mi zacina zdat uz chrapunske

cmulinko
21. feb 2012

@aduskatt a prave preto si nezasluzi tvoje samaritanske chovanie k nej...taketo necestne zeny ma vedia poriadne nastvat.

aduskatt
21. feb 2012

@cmulinko asi som makka v tomto.......ale vo stvrtok uz bude zle

kablika
21. feb 2012

dievčence prosím, ako mám postupovať? Nakúpila i predala som tu už toho dosť, ale toto sa mi ešte nestalo. Objednám 9.2, dohodneme sa, 10.2 pošlem peniaze cez IB (platba prešla), dnes je 21.2 a NIČ! Písala som jej už včera aj dnes...a nereaguje. Zatiaľ nechcem menovať, ale koľko dní by ste dali. Mala 6 pozitívnych hodnotení, tak som verila, že je to OK, ale po 11dňoch to nie je OK....díky moc

traktor
21. feb 2012

@kablika no je to riadne dlho..pozrela si jej fotoblog, bazar ci aktualizuje a prihlasuje sa?..ak ano, uz je to na negatko..mala dost casu ti to poslat..ako ti to mala poslat doporucene, obycajne?

kablika
21. feb 2012

@traktor dohodli sme 2.triedu, ale ja som predpokladala, že doporučene je samozrejmosť-ja napr vôbec tu už nedávam foto, som aktívna len v bazáre, ona mala v tom bazáre reakcie z rôznych dátumov. Ono, ak to poslala tak by mi aspoň vari napísala, že oops, odo mňa to šlo...dajme tomu, ale nič, od včera doobeda nič

kablika
21. feb 2012

@traktor no ešte raz som kukla, všetky inzeráty má spred týždňa. Hodnotenia asi od 4.1 do 8.2 priebežne. MOžno je bez PC, alebo čo ja viem čo...nemá žiadne príspevky

traktor
21. feb 2012

@kablika napis jej este teraz odkaz..ak ti zajtra neodpovie, uz daj negatko, daj ju na ciernu listinu a oslov admina, on ti zisti, ci sa prihlasuje a mozno ti pomôze..v podstate je jedno ako ti to posielala a ako ste sa dohodli..mala ti uz davno napisat, ze balicek posiela..slusnost tak kaze..

kablika
21. feb 2012

@traktor OK, tak jej napíšem cez IP, aj cez ten inzerát..počkám a potm si mám ako vyhľadať ktorému adminovi to poslať? dík za tvoj čas 🙂

traktor
21. feb 2012

@kablika pis IP martinjasen , on ti urcite pomôze 😉

kablika
21. feb 2012

@traktor ok, pekný večer, ďakujem 🙂

argyro
21. feb 2012

@kablika 11 dní je rozhodne veľa ak nemá supervážny dôvod..

traktor
21. feb 2012

@kablika hlavne, nech sa to vyriesi..drzim palce a pekny vecer 😉

martinka17
21. feb 2012

pridám po čase nick, ktorý som nechcela uvádzať, ale jedna milá maminka ma dnes upozornila (ešte raz Ďakujem) , že som uvedená v podmienkach predaja ako odstrašujúci príklad (keďže admini mi právom zmazali jej urážlivé negatko.)
https://www.modrykonik.sk/bazar/predajca/sofiae...
pozor na pani sofiuellu, dobre si obchod rozmyslite, pretože jej jednanie je veľmi nepríjemné a uražlívé ☹

argyro
21. feb 2012

@martinka17 však je smiešna 😀 teda tie jej podmienky - už ich sem niekto dával - sú riadne odstrašujúce, ani slanú vodu by som od nej nekúpila 😠 ale ako ťa tam pridala, trápne trošku.. no si celebrita v našom bazariku, no 😉

andreak320
21. feb 2012

@martinka17 tak to bych si určitě rozmyslela po přečtení tich nesmyselnych podmínek u ní vůbec nakupovat 😒

danielaj
22. feb 2012

@martinka17 odpadnem 😠 😠 😠 to čo sú za podmienky 😲 a hlavne to, ako drzo sú tam napísané 😒 a ako si tam uvedená, tak to je troška mimo 😠

martinka17
22. feb 2012

@argyro
@andreak320
@danielaj vĎaka baby, mňa by také niečo nenapadlo, ale tak ja nemyslím ako ona 😅

traktor
22. feb 2012

@martinka17 pri takych krasne napisanych podmienkach do takeho bazarika ani nepozriem..ak by som od nej nieco kupila, bala by som sa normalne jej reakcie, ak by nebolo nieco ok 😅 😀 ..a ..sluzbu admina by som vyuzila zas..tvoj nick tam nema mat preco napisany..ona urobila chybu..teba uz mala nechat tak, bez slova ti vratit peniazky, a a az potom si opravit podmienky predaja

martinka17
22. feb 2012

@traktor ona ani len tie peniaze nevrátila 😲 😉

http://esluzby.posta.sk/
ináč skúste si toto, mne sa to fakt páči, dá sa na jedno podanie nahodiť viacej balíkov alebo listov, ale len doporučené. Akurát im to do systému nabehlo až okolo 9, pre mňa nič, ja chodievam na poštu pred 8 😲 😀 😀 😀 😀

stanislavao
22. feb 2012

@martinka17 no tak toto je vrchol drzosti. naco predava, naco sa zapodieva ludmi, ked ich ocividne nenavidi a obtazuje ju predavat? tak tieto podmienky stoja za precitanie a po precitani istotne od nej v zivote nic nekupim.

dasenkabanomova
22. feb 2012

@gabika7706 fb ma asi kazdy a nemozes odsudzovat ked nevydis dobre pozrisa ci neboli zaplaveny MALčICE a potom mozes klebetit 😲