Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
cafte baby
idem sa poradit....pred 2 dnami som kontaktovala predavajucu ohladom jedneho kompletiku. Ona mi na spravu odpisala, tak som sa jej este polozila dalsie 2 otazky, uz neodpovedala a odvedy ani obraz ani zvuk....ten isty inzerat som nasla aj na inom bazarikku, podla toho som videla, ze za tie 2 dni na nete bola, tak neviem co si mam mysliet... 😕 aj som jej pisala, ze mam zaujem len keby mi dala tie doplnujuce info..myslite ze ju mam este kontaktovat? ma pritom same dobre hodnotenia aj tu aj tam a uz mi je celkom trapne jej vypisovat, si pripadam jak vtierka potom 😒
@monulicka ....ja by som ju tiež ignorovala..nie je predsa možné aby si to nevšimla,že ju kontaktuješ...určite nájdeš nejaký iný kompletík...alebo vyčkáva,ťažko povedať.... 😉 😉 ..daj jej ešte deň... 😵 ...
@sofiaella a čo je na tom čudné,mali ste uviesť,že si balné účtujete. 😖 ..komunikovala s vami slušne,zdvorilo a keby ste reagovali rovnako,nemuseli by ste to riešiť takto......poviem Vám úprimne(nechcem sa hádať)-mám vás tiež označenú ako predavajúcu od ktorej nebudem nakupovať,pre vaše arogantné správanie(aj 0,20€ je peniaz),ale nedám Vás do svojich podmienok predaja!!!
@sofiaella do buducnosti, ked niekde budete kopirovat diskusiu medzi Vami a predavajucou, je slusne vymazat alebo dat xxx namiesto cisla uctu, adresy ...
@sofiaella no, vobec som nepochopila tuto staznost. to akoze, keby vedela, ze si uctujete 0,20 balne, tak to nekupi? niektore mamicky su uz naozaj neskutocne. ved je dost logicke, ze zadarmo, alebo za svoje jej to balit nebudete. ja si tiez uctujem 0,30 za plastovu obalku a zatial sa mi nad tym nikto nepozastavoval. nastastie. no , ale vidite, vselijake su.
prajem vsetko dobre a kaslite na to. odignorovat kometare a nerozculovat sa nad tym. 🙂
@stanislavao Tam podla mna nejde o to, ci sa bali zadarmo alebo nie, ale o to, ci je to uvedene v podmienkach.
@monulicka uplne kaslite na nu. ja som kontaktovala tiez jednu pani, co este do dnes ten inzerat ma, cize vec nepredala a to bolo pred niekolkymi mesiacmi. vobec mi neodpisala. stale tam ma tu moju otazku. no ja sa jej budem prosit? ved jej by malo zalezat na tom, aby vec predala. najdite si inu predavajucu a najdete istotne pekne vecicky aj u inych.
@ivanka.7 ale ved to hadam nevadi, ze to nema uvedene v podmienkach. ja podmienky napr. nikdy necitam a nepozastavujem sa nad tym, ze mam platit 1,50 za 2.triedu, alebo dokonca niekedy aj 1,80 za jedno tricko. ked ho chcem, tak to zaplatim a nebudem sa dotahovat o 0.20 centov.
@stanislavao niekto nema vyplnene podmienky predaja vôbec,tak to potom treba asi brať že ked nema v podmienkach napisane že k cenam si treba priratať poštovne a balne tak že ceny su vratane poštovneho a balneho,ja si tiež učtujem balne až raz sa nad tym jedna kupujuca pozastavila,že ona čo tu kupuje a to mala už 150 hodnoteni že balne jej nikto neučtoval,kto chce kupi kto nie nekupi,ja tiež ked niečo chcem kupiť tak sa hned pytam ake bude poštovne a balne pride mi logicke že to treba aj zabaliť a nie je to zadara 🙂 😉
@dasenkabanomova mozem Vas ubezpecit, ze FB nema urcite kazdy, v mojom okoli mnoho vzdelanych ludi uz len z principu FB nema. Na margo odsudzovania - ak si dobre spominam, na Vasu adresu som tu mozno napisala jeden-dva prispevky, jeden z nich bol asi Vas link na FB a bolo to tak davno (koncom jesene mozno?), ze som na to aj zabudla, ale na tie fotky si spominam velmi dobre. Viem, ze boli Malcice zaplavene, tak ako aj mnoho dalsich obci, ale ziadna mamicka takto postihnuta povodnami pred dvoma rokmi tu nezobre a neotravuje ludi, neprosi o darovanie vyhradne znackovych veci, pretoze ak je clovek v nudzi, uspokoji sa aj s malom a je vdacny za hocijaku pomoc a zvacsa teda nie je ani drzy ani vulgarny a ani nema cas a moznost vysedavat na internete. Nemate v sebe ani tolko chochmesu, aby ste si skontrolovali, ci Vam google translator nenechal v preklade nejake slovenske slova...Ste tu sice vsetkym len na smiech, no Vase prispevky su uz znacne obtazujuce a nemate na takomto fore co hladat. Vy pomoc potrebujete, ale ineho charakteru, nez akej sa tu dozadujete.
Pre vsetkych ostatnych, vratane adminov, ospravedlnujem sa za prispevok mimo temu.
@stanislavao Z tej konverzacie jasne vyplyva, ze sa na to pani ale pytala v IP a je slusnost odpovedat - to sa nestalo - len teda oznamenie, ze balicek siel II. triedou bez vysvetlenia, preco je to postovne teda nestandardne. Vy mate pekne v podmienkach postovne a balne, tak kazdemu dojde, ze ten rozdiel je sposobeny prave tym balnym. Mate na to plne pravo a kazdy kupujuci by ho mal respektovat.
Aj mne sa stalo, ze som zaplatila na postovnom viac (asi si pani zle spocitala najskor), ale kedze som mala v balicku aj velmi pekny darcek, ktory sa mi aj zide, tak som to neriesila (ja by som teda nejakych 20-50 centov neriesila asi vobec, ale neviem, preco by nemal pravo clovek opytat sa a dostat normalne vysvetlenie).
@stanislavao podmienky su na to,aby sa akceptovali a dodrziavali..ak tam predavajuca nemala napisane,ze si uctuje balne,tak pravom sa kupujuca prekvapila doma,ked zistila,ze na baliku je len 60 centov za postovne a teda kde je tych 20centov... nakolko ona platila za postovne 80 centov. A ked kontaktovala predavajucu,tak sa az nasledne predavajuca zmienila o ''balnom'' a az nasledne uviedla do podmienok balne kvoli martinke,ktora sa vraj arogantne domahala svojich 20 centov.Nejde tu o centy,ale o princip...ak by mala uvedene balne,tak sa martinka necuduje a nebude kontaktovat predavajucu,ze co to ma byt.Nech si mamicky uctuju aj za pohonne latky,ze na tu postu idu autom alebo bolestne,ked musia ist peso a budu ich boliet nohy.....mne je to jedno,ale nech to do tych podmienok napisu,aby nevznikli taketo situacie.
no babenky, ked tu riesite to balne... tak pripojim svoju skusenost, ktora ma dost napalila... chapem, ze si maminky uctuju balne, ved plastova obalka nie je zadarmo a treba to balne aj mat uvedene v podmienkach, to vsetko bolo OK, ale co ked si zaplatite postovne a balne a pridu vam vecicky zabalene do obalu od pampersiek??? ze to ako tu maminu zjavne (okrem namahy) nic nestalo? ziadali by ste z principu balne spat alebo nie? ja som ziadala, ale predavajuca zahrala mrtveho chrobaka... isli vtedy akurat vianoce, tak reku, nebudem robit sceny kvoli 20 centom, nedala som ani negatko, hoci ma prsty na PC velmi palili...
@ivanka.7 mozno by sme tych 50 centov riesili, keby to bolo 15 Sk...to uz vtedy nie je jedno, ci je postovne napr. 30 Sk alebo 45 Sk 😉
@hori v tomto pripade, ked nereaguje na spravu a nepoda vysvetlenie, urcite by som to napisala do hodnotenia, nie negativne, len "informativne" - teda ten neutral, co tu zatial nie je...
k tomu balnému ma napadlo,že je to možno len nejako "zovšeobecnené" a predávajúca do toho ráta aj určitú časť cestovného lístku keď sa musí na a z pošty nejako dopraviť 😉 ...u nás stojí napr. jedna jazda busom 0,60€ 😒 ...takže ak je symbolické nejakých 0,20€ tak obalový materiál neriešim
@stanislavao @sofiaella mne príde úplne normálne, ked si predávajúca účtuje aj balné, ale mala by to mať v podmienkach predaja, alebo o tom upovedomiť kupujúcu. aj ked ide o sumu 0,20 centov. nejde ani tak o sumu ale o princíp. kupujúca má predsa právo vedieť za čo platí a čo všetko si predávajúca účtuje v "poštovnom".
@hori neopravnene obohacovanie sa na balnom v takomto '' style '' ktory predavajucu nestoji ani cent,lebo pampersky nekupovala za ucelom,ze plienky vyhodi dom kosa a potrebuje len obal,aby z neho spravila baliaci papier je podla mna nominacia na negativne hodnotenie...alebo minimalne troska spravit bu-bu-bu a dat jej hodnotenie s komentarom,ze dakujes za ozaj originalne zabalenie za ktore si zaplatila 20 centov.
@gabika7706 Preratat na koruny si este viem, takze plati co som napisala - samozrejme za seba. Nikomu inemu pravo riesit neberiem, naopak, ho podporujem 🙂
@sofiaella Akože Ty sem vycapíš všetky údaje o @martinka17? Ešte aj s číslom účtu? Trošku drzé, nie? To prečo takto zverejňuješ?
@martinka17
Ja by som asi tiež kontaktovala admina, nech ju blokne.
A to že sem prekopírovala vašu konverzáciu - je tu uvedená plná adresa aj čísla účtov. Tiež by to mal admin zmazať. A tá konverzácia presne hovorí to, čo si písala. Na tvojom správaní sa nie je nič drzé, ane nebolo. Tá pani by sa mala spamätať.
já myslím, že nejlepší je, když si chce někdo účtovat balné, aby to zrovna započítal do ceny tovaru v bazarku a nemusí se tu potom nikdo dohadovat 😉

@martinka17 tak isto som si precitala jej podmienky a nic ine ako obycajna sedliacka arogancia a povysenectvo a absolutne chladna povaha mi z toho nevychadza.Nechapem taketo zenske,ktore sa potrebuju prezentovat v takomto style....tak by som si priala,aby uz niekto vynasiel tabletky na zvysenie inteligencie...tooolkym by to pomohlo 😀 😀