icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

fukylove
Odpoveď bola odstránená
sofiaella
22. feb 2012

takze moj prispevok bol zmazany 😀 nevedela som ze jej udaje mam xxxxxxxxx takze este raz peniaze od nej mi prisli 30. hned v ten den som jej aj balicek odoslala,to nebolo ze jej prisiel a bola v soku kde je tych zvysnych 20centov... pretoze ona mi pisala 2 dni po poslani penazi,tak som jej len odpisala ze balicek bol poslany 2.triedou, bol v obalke ja nepouzivam obaly od pampersiek, na postu chodim autobusom a tiez nechapem preco to riesite,keby som sa tak velmi chcela obohatit,tak jej tie crocsy za 2,-€ ani neposlem ale predam inde,kedze ma ziadala o obycajne postovne.... no teda som fakt zlodejka cosa obohacuje na Ing. Martinke....

andreak320
22. feb 2012

@sofiaella uznávám...

martinka17
22. feb 2012

Ďakujem všetkým za podporu, Admin mi napísal, že má na to právo, mať moje meno v podmienkach predaja 😖 Tak nič, musím sa naučiť s tým žiť. Na druhej strane ja mám viacej ako 150 pozitívnych hodnotení, tak snáď si každý utvorí vlastný názor, či rozhoduje jedna nespokojná predávajúca alebo 150 spokojných predávajúcich a nakupujúcich 😀

rora
22. feb 2012

@martinka17 ja si myslim ze uz z prvych viet co ma dotycna v podmienkach predaja vacsina ludi ani nebude pokracovat v citani az ku koncu kde vas ma spomenutu 😉 je to des...

martinka17
22. feb 2012

@sofiaella áno, zabudli ste napísať, že miesto 2,60 ste zúčtovali 2,80. A že ste mi dali neprávom negatko, čo uznal aj admin a zmazal mi ho,. A aby ste sa pomstili, tak ste ma uviedli do podmienok predaja?

martinka17
22. feb 2012

@rora len ma to štve, že ma takto osočuje ☹

macamac
22. feb 2012

@martinka17 😅 to čo tam má v podmienkach? 😀
veď každý normálny človek,keď si to prečíta,pochopí,že zhadzuje seba 😅 😉
asi inteligentnému príde,že ťa vopred neupozornila na balné,ale zaúčtovala ho/ty si mohla myslieť,že príplatok za 1.triedu 😉 / a teraz na základe skúsenosti s tebou dopísala do podmienok balné 😉
no-čo už 😀 😉
daj si ju aj ty 😅 alebo-neznižuj sa.takto si rieši niekto asi komplexy 😝

martinka17
22. feb 2012

@macamac 😀 ja som aj na sekunda bleskla, že dám si aj ja...som sa 😀 😀 😀 😀 😀 že by som bola ťapa, o týždeň si na ňu nespomeniem. Okrem toho, je to ako reklama. Každý zvedavec mrkne na môj nick, mrkne bazárik a nakoniec možno niečo kúpi. Neplatené promo, že super nápad. ĎAKUJEM
@sofiaella super reklama 😉

macamac
22. feb 2012

@martinka17 😀 treba to brať z pozitívnej stránky 😉

rora
22. feb 2012

@martinka17 tak si napiste do vasich podmienok varovanie pred dotycnou a bude to fifty fifty 😉

stanislavao
22. feb 2012

aj zla reklama je reklama.

martinka17
22. feb 2012

@rora nie, to ja neurobím, mne to príde tak príšerne prízemné, sama sebe by som sa hnusila, že niečo také úbohé robím. Ja nechem nikoho odstrašovať 😉

martinka17
22. feb 2012

akurát som mrkla, zrušila si bazar.....takže je po probléme 😀

piacere
22. feb 2012

@martinka17 čítala som podmienky danej pani... akože dovi dopo.. také drzé podmienky predaja som ešte nevidela, povýšenecké... 😅 Už len kvôli tomu by som od nej nič nekúpila 😅 😝

macamac
22. feb 2012

inak-ešte ku kauze martinky: keďže kupovala vec za 2eurá,je pochopiteľné,že pri takej minisume je 20 centov navyše dosť. nepoviem,keby bol nejaký meganákup-sa to stratí.ale v zásade-ako bolo už písané-fakt ide o princíp. nebola vopred upozornená.
a že zmazala bazárik-no,asi to tu nejak nezvládla 😝

martinka17
22. feb 2012

@macamac dík macka, presne tak som to myslela, išlo mi hlavne o princíp. Ja väčšinou, ak si prečítam v podmienkach balné tak nekupujem, ak mi treba len 1 vec 😉

annie13
22. feb 2012

@martinka17 moj nazor ze uz ma vytvoreny novy nick s uzasnymi podmienkami predaja nerozculuj sa nad tym

cmulinko
22. feb 2012

@martinka17 zijde z oci zijde z mysle 😀

monko28
22. feb 2012

čitala som tie podmienky no možem povedat sú velmi odstrašujúce, prídu mi také arogantné ako keby mi sme nechodili na poštu ale lietali na metlách

zanika1983
23. feb 2012

@monko28 presne tak, ja osobne som mala pocit, ze ako si ju vobec dovolime obtazovat :-/....

janicka11
23. feb 2012

ahojte možem vás poprosiť je tu niekde teraz admin?

annie13
23. feb 2012

@janicka11 uplne dole na lavo mas komu mozem napisat je tam uz len jeden admin uvedeny Hirjak

janicka11
23. feb 2012

@annie13 díky ☹

little84
23. feb 2012

@janicka11 ja som tiez pisala adminovi,mala som problem,jedna mamicka ma okradla,teda vypytala peniaze a tovar dodnes neprisiel a ona nereaguje,ale bohuzial sa nic nevyriesilo ☹
inak mamicky,ja som akurat pozerala a ten inzerat je uz expirovany,tak dufam ze nezmizne uplne lebo potom budem bez dokazu ze ma ta osoba okradla ☹

nikolca
23. feb 2012

@little84 inzerat je expirovany ked sa mesiac neaktualizuje,potom sa medzi inzeratmi už nezobrazuje,zobrazuje sa len tebe,ked si klikneš na moje nakupy kedže si na ten inzerat reagovala,čo ti admin na to povedal,zatial stale svieti aktivna

little84
23. feb 2012

@nikolca dakujem..tak admin si vypytal nasu konverzaciu a napisal ze podla toho bude dalej konat,tak som mu to poslala ale odvtedy sa viac neozval tak neviem co teraz.. ☹

traktor
23. feb 2012

@little84 ..a ty si pisala adminom, ze co s tym dalej?..mozno len zabudli 😅..pripomen sa 🙂

nikolca
23. feb 2012

@little84 tak napiš znovu adminovi,že či ti niečo zistili či ju kontaktovali či to vôbec nejako riešia,ja som tiež raz mala jeden problem a napisali mi že aby sme si to vyriešili medzi sebou 😠 😠 ,no neviem ale na mma su admini ochotnejši problemy riešiť 😉

zanika1983
23. feb 2012

@nikolca ja som im tiez pisala, ked som mala problem a ani mi len neodpisal:-/, tak neviem...asi sa im uz nechce riesit 🙂