icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

jana118
23. feb 2012

milé maminy,jedna pani chcela odomna botasky na výmenu,velmi sa mi to nehodilo,ale vsak som si myslela,že jej to pomože,tak som na to pristúpila,aj ked tovar od nej mi velmi nevyhovoval ,ale budiš...a čo nevidím včera,pani ich predáva a ešte drahšie ako som ich mala v inzeráte ja,je to normálne?

nikolca
23. feb 2012

@zanika1983 no asi 🙂 😉 ,ja som všetkym adminom napisala asi čo su tu a odpoved som dostala len od jedneho aj to o tri dni 😖

nelinka0401
23. feb 2012

@jana118 ahoj.no už sa tu niečo také preberalo.tiež,že súrne niečo potrebuje..no už neivem,čo a potom si to dala za drahšie do svojho bazáriku 😒

akika722
23. feb 2012

@jana118 toto je na hlavu 😖

jana118
23. feb 2012

keby to predáva v tej cene,tak sa nečudujem,ale o 5 eur viac

nikolca
23. feb 2012

@jana118 normalne to nie je,pripada mi to že niektore mamičky striehnu na lacnu vec a potom to drahšie predavaju ☹ 😒 a chcu zarobiť nejake to euro 😠

cmulinko
23. feb 2012

@jana118 napis jednoducho do hodnotenia,ze botasky pani kupovala od teba za tolko a tolko,takze toto je jasne obohacovanie sa....mozno to nie je ziadnym zakonom zakazane,ale prinajmensom moralne dost ubohe....vsak nech ich predava,ale aspon za menej alebo za rovnaku cenu a nie za viac.

frick
23. feb 2012

jana118 sú také stým nič nenarobíš. tiež sa mi to stalo.Jedna pani strašne ponáhľala aby som jej poslala overal tak som jej ho poslala 1 tr. hoci platila za 2tr. a ešte v deň ako jej prišiel ho vycapila na svoj bazár tiež o dosť drahšie.No čo už nech im padne na úžitok. chrbtovej kosti nikde 😒

jana118
23. feb 2012

prišla som aspon na to,že už vymienat nebudem,jej tovar mi teraz leži v skrini a nevyužijem ho,lebo mikina velká a čiapka nič moc a na bazár som to nehodila.

nikolca
23. feb 2012

@jana118 ja som tiež raz predala čižmičky,mamička zjednavala a zjednavala,kedže nam boli na nič lebo som malej kupila male,boli nove george,pisala mi ako velmi ich potrebuju,že tie čo mali že im do nich zateka tak som jej ich predala za 10 euro s poštovnym a ešte v ten den ako jej prišli ich hodila na bazar s cenou 18 euro, 😠

zanika1983
23. feb 2012

@jana118 mne sa tiez stalo, ze som kupila a musela som to dalej ponuknut, pretoze mi ho nevzala spat...ale toto je trocha iny pripad, ja by som jej urcite napisla a bola by som velmi zvedava na jej odpoved 🙂

cmulinko
23. feb 2012

@frick co by s tym nevedela nic urobit..naco su tu tie hodnotenia?na to,aby sa tam napisalo par viet..aj varovnych..pozor nevymienat,alebo pozor predava veci znova za drahsie...urcite by som to na jej profil vycapila.

jana118
23. feb 2012

hodnotenie som jej dala kladné,lebo som prišla na to len nechtiac včera na inom bazáriku a ako sa povie-čo oči nevidia,to srdce neboli,ale včera ma to pichlo,ale stalo sa,darmo. ☹

cmulinko
23. feb 2012

@jana118 hodnotenie mozes kludne zmazat a napisat nove..v com je problem?

zanika1983
23. feb 2012

@jana118 to nevadi, da sa aj zmenit .-)

stanislavao
23. feb 2012

@jana118 vymienat sa neoplati, jedine, ked ide o nejaku vec, ktoru naozaj velmi chcete. ale menit len preto, lebo to kupujuca chce, tak to nema vyznam. ked to potrebuje, nech si to kupi a ked si nekupi, nebude mat. a to s tym dalsim predajom je vrchol drzosti. toto sa uz aj sestre stalo, ze predala tricka za smiesnu cenu a kupujuca ich v momente predavala dalej a kazde o 2e viac, ako ich kupila. iste ze, moze byt, ze jej nesadne, ale malo by sa to predavat za nakupnu cenu a nie na tom zarabat. ale urcite na nu up[ozornite v hodnoteni.

jana118
23. feb 2012

ja neviem,som z toho paf 😢

nelinka0401
23. feb 2012

@jana118 a už si jej písala?ako ti to vysvelila.no ale myslím,že ti mohla dať vedieť,že im to napríklad nesadlo a tak to ponúka dalej.aspoň ja by som to tak spravila 😒

stanislavao
23. feb 2012

@jana118 hodnotenie jej mozete zmazat a napisat nove - ziaden problem.

frick
23. feb 2012

@cmulinko to je pravda no ja som jej tiež dala kladne hodnotenie a prišla so na to náhodou ale som to nechcela riešiť bo aj tu mi baby povedali že má na to právo tak som to nechala tak

zanika1983
23. feb 2012

@frick jasne ze ma nato pravo, ale ked nato prihodila vacsiu sumu, tak to je jasny zamer!

jana118
23. feb 2012

@nelinka0401 nepísala som jej chcela som vediet na to váš názor,myslela som,že ja som mäkká..

nikolca
23. feb 2012

@frick popravde ma na to pravo predavať to za kolko ona chce a mna to nema čo zaujimať kedže mne riadne zaplatila tolko kolko som pytala,ale človeka to vytoči ked to zbada v bazare za podstatne vyššiu cenu ako to preda a uvedomi si že su tu špekulantky ktore idu po lacnych veciach a potom ich takto spenažia ☹ 😒

cmulinko
23. feb 2012

@frick pravo mozno ma,ale ak sa to cloveku nepaci....co by sa mne nepacilo,tak prinajmensom na to upozornim ostatne uzivatelky,ktore hodnotenia citaju..a citaju vsetky hodnotenia aj ked ma dana pani 100 hodnoteni a mozno si 2 krat rozmyslia ci s nou spravia biznis storocia alebo nie.Bazar je tu pre mamicky,aby sme si pomahali a usporili peniaze tam kde sa len da.Ja som uz nie raz kupila vec o ktorej som si pomyslela,ze vsak toto vyzera byt krajsie ako som ocakavala a teda urcite to ma aj vyssiu hodnotu,ale v zivote ma nenapadlo to obratom predat za viac.

frick
23. feb 2012

@zanika1983 Hej prihodila o 7 eur viac a keď sem tam mrknem či ho ešte má zlacnila ho o o 2 .Už som sa pre budúcnosť poučila a napísala by som jej hneď ale teraz sa mi zdá že je to už neskoro niečo riešiť.

jana118
23. feb 2012

mne sa tiež stalo,že som niečo kúpila velké,alebo malé,ale dotyčnej predávajúcej som napísala,či jej to nebude vadit a predala som za tú istú sumu..

larmimi
23. feb 2012

@jana118 mozno jej nesedela velkost a tak teda skusila si nadhodit...za to nic neda... 🙂

jana118
23. feb 2012

@larmimi no to asi tak,ja by som sa hanbila 😝

larmimi
23. feb 2012

@jana118 no urcite by som ti aspon dala vediet ze co zamyslam 🙂

diviska
23. feb 2012

omlouvám se, že vám tu do toho vstupuji, ale nedá mi to. Pokud po vás někdo vyprosí slevu, nebo výmněnu, rozhořčení nad tím, že to pak prodává dráž chápu, ale pokud to koupí za vámi určenou cenu, tak nechápu, co je tak hrozného na tom, že to pak draho prodá?! Pokud je to šikovná obchodnice, je to jen její plus. Takto normálně funguje nákup, prodej. Levně koupit, draho prodat... když se kouknu po inzerátech různých maminek zde, je ze sortimentu naprosto jasné, že nepochází jen od ní, takže jsou to buď věci od kamarádek, a nebo třeba taky nakoupené někde levně..já nedokážu prodat skoro nic, ale někdo je na to šikovný a rozhodně to není nezákonné a ani nemorální.