icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

cmulinko
24. feb 2012

@zanika1983 no ja som strasny drz gros a za 20 euro nekupujem ani v obchode...pockam si an zlavy a az vtredy nabehnem a ankupim na dalsiu sezonu...uz teraz mam nakupene kabatiky pre moju 9 mesacnu dceru vo velkosti 2 roky..ale boli zlacnene zo 14 eur an 3 eura 😀 .Moj manzel mi vravi,ze mam na nakcie nos...on zasa zial nie.Oblecenie pre deti nakupuje manzel iba 1 za rok...na vianoce-vlastna iniciativa 😀 ...ide do nextu a co oci vidia tak to nakupuje.Pride domov a ja to vytriedim a s hovadinami a nekrestanskymi cenami ho posielam nazad,nech to vrati...a toto mi robi kazde vianoce 🙄

stanislavao
24. feb 2012

@zanika1983 nie nedala, lebo peniaze mi vratit nechcela, ze ved ju istotne hned predam. ale ked mi nechcela vratit peniaze, co som mohla robit. len dat negat hodnotko a aby som bola stratova este aj na dalsom postovnom, to mi nestalo za to. skusila som ju predat za 7e, potom za 5e, ale nic, tak ked bola zbierka, tak som ju odniesla.

koksatko
24. feb 2012

ako ze to fakt, ked niekto nieco nechce, je taky problem, aby napisal, dakujem, nezoberiem. uz ma to fakt nebavi. vacsina mamin, co mi pisala, sa tvari ako nestiha, sak aj ja mam toho vela a kto nie na materskej alebo rodicovskej, mam 16 mesacnu dceru, ktora je dost narocne dieta, ale ked inzerujem na MK alebo sa o nieco zaujimam, tak si najdem tu pol minutu, aby som sa prihlasila na MK, ci uz doobeda, poobede alebo vecer ak sa teda da. ja tu sice dlho nie som, zo zaciatku som len nakupovala, tak to bolo ok, ale teraz uz aj ja predavam a v poslednej dobe ako pisete jedna velka katastrofa. a vyhovorky typu ja som si myslela, ze ta bundicka je antracitovej farby, ma skoro slahlo o zem, aj ked fotky dost skresluju, ale tak z mojho inzeratu teda je vidiet, ze ide o fialkovu bundu, keby si aspon tie hlupe vyhovorky odpustili a napisali jednoducho, dakujem neberiem. baby sorry, uz to tu odznelo asi vela krat, ale musela som napisat.

zanika1983
24. feb 2012

@cmulinko tato sa mi velmi pacila a v obchode stoji 45€-tu ju mali tiez novu, tak som neodolala, ja mam len jedneho syna, tak niekedy kupim aj drahsie, ale aj ja pockam na akcie a potom sa vytesujem, ako dobre som nakupila 😀 😀 😀 ...hej niektori chlapi nekukaju na cenu🙂poznam🙂))

pastelka74
24. feb 2012

@cmulinko súhlasím s tebou...nám sa druhá babena podarila po desiatich rokoch,bolo nemyslitelné na novo všetko kupovať...tiež má veľa vecí z bazárikov,teda väčšinu.....vieš,ja som chcela iba poukázať na to ,že maminka napíše napr.balerínky next...sú dotrhané,ošúchane...a nenormálna cena..alebo som videla tenisky adidas,že trochu okopané špičky...a 13eur..ja by som to neponúkla ani darom...,proste nechápem to,však ked danú vec kúpim,už vtedy stráca na hodnote...a nosením ešte viaz,ved"sekáče" a bazáriky sú o tom,aby sme nakúpili lacnejšie...ale nie všetko a za každú cenu 😉

zanika1983
24. feb 2012

@stanislavao akoze dost drze a este pyta 15€!!!no urcite by som to tak nenechala..ani adminom si nepisala?

tkmama
24. feb 2012

@stanislavao táto mamka má kopu pozit. hodnotení, takže nechápem. uvidím, ako sa k tomu postaví. dúfam, že to len zle odmerala, ale fakt netuším, prečo písala, že je to dámske S, keď je to detská 152. a o tom, že je totálne rozťahaný vedela len ona, peknú aj upravovanú fotku zvládne naaranžovať hocikto...

akika722
24. feb 2012

@tkmama aj mne sa stalo že mamička mala vela vela dobrych hodnotiek a tovar nesedel-teda miery..bolo to o 10cm menej ako tvrdila ona..eura odmietla vratiť,až ked dostala hodnotenie jej doťuklo 🙄 a vratila..no poštovne nie

akika722
24. feb 2012

@tkmama tak predsa pišeme o rovnakej osobe 😉 hlavne že ta osoba sa vyhraža že eura nevrati kym sa nezmaže negatko 🙄

tkmama
24. feb 2012

tak maminka sľúbila, že vráti peniaze za sveter. dúfam, že to tak naozaj bude.

heni79
24. feb 2012

Dievčatá, môže neregistrovaná kupujúca pridať hodnotenie do môjho bazáru? Dá sa to?

zuzkatko
24. feb 2012

@heni79 asi nie mne jedna písala že mi chcela pridať ale nedalo sa

alicia28
24. feb 2012

ja sa nestacim cudovat ako si predstavuju kupu oblecenia niektore mamicky, vymyslaju vselijako uhradit na casti, dobierky a hluposti a pritom veci sa predavaju za par eur, ked nato nema peniaze naco vobec reaguje ze ma zaujem???? ked potom aj tak nezaplati.
na mimibazare predam bez problemov aj kupim vselico ale tento modry konik.... ☹ , tu len ludia spekuluju a zjednavaju ceny, mali by sa riadit heslom ....nemam peniaze tak nekupujem , ja tu mam skusenosti ze kazdy len spekuluje a nechce kupit ale otravovat 🙂

akika722
24. feb 2012

@tkmama ak jej nedaš negatko vrati..ak by si jej dala vyhražala by sa že pokial nezmažeš nevrati..aj na mna to skušala...
@heni79 nemože,neda sa to
@alicia28 su tu aj dobre úredavajuce/kupujuce 😉
väčšina čo som s nimi robila obchodik bola v pohode 😉

akika722
24. feb 2012

@alicia28 jedna mi nedavno pisala na jednu vecičku že jjeeeej poprosim ičslo učtu toto vezmem ..dala som č.u a po dni dvoch ona nato jaj no neberem lebo už mam plnu skrinu 😖 😀
tak aj take su..same nevedia čo chcu 😀

alicia28
24. feb 2012

ja tu nekupujem nic 🙂 len som dala na predaj ale moc nadsena nie som,,,same spekulacie a najlepsie by bolo keby som im to dala zadarmo alebo za 1 euro a este aj postovne zaplatila zo svojho .........a obnosene veci ani nemam, vsetko len par krat oblecene v super kvalite, alebo nove a nesadlo nam to, manzelovi,......... by som si nedovolila dat nejake žmolkace stare a pytat zato 15 eur ako poniektore,,uplne hruza nemam slov, asi preto ze predaj je zadarmo tak kazdy si mysli ze moze odrbavat, keby platili registracny poplatok 10 eur hned by tu predavali lepsie veci a nie take braky

heni79
24. feb 2012

@zuzkatko
@akika722

Škoda.

monka9999
24. feb 2012

@akika722 ja sa chcem spytat.kupila som na bazariku choditko s hracim pultikom a bol uvedeny stav že je všetko funkčne.ale ked mi prišlo,tak tam chybali všetky vkladačky.123ABC.ked som jej potom napisala ,žem to vobec nebolo kompletne,tak vraj som sa ja mala spytat.prečo?!ved ona mala uviest v opise,že to neni komplet a čo chyba napisat a neuvadzat,že je plne funkčne.keby som to vedela skor,tak si predsa za tie iste peniaze kupim kompletne a nie aby som mala nepoužitelny cely stred.skoro ma porazilo.

zanika1983
24. feb 2012

@monka9999 a po reklamacii nechcela vratit €?

monka9999
24. feb 2012

@zanika1983 stale ma tu presvieča že ja som sa mala spytat.ved ked raz napišem plne funkčne tak by to malo tak byt.nie?ved preto som chcela to jej.a nie druhe.na čo mi je vkladačka,do ktorej nemam protikusy?!ani jeden!!!

zanika1983
24. feb 2012

tak to teda NIE, to ona ma uviet presny popis predavanej veci!!! co vymysla, uzasna predavajuca...urcite to naschval nenapisla, lebo by to nepredala a takto sa ma naco vyhovarat 😠 ...skuste jej pohrozit, ze napisete adminovi a pisete negatko.

traktor
24. feb 2012

@monka9999 mas narok na vratenie plnej sumy + spätne postovne..ona ta mala upozornit, ze predava vec, ktora je neuplna..ak ti peniazky nechce vratit, napis jej este raz..s tym, ze ak ti ich nevrati, poziadas o pomoc admina a das ju na ciernu listinu + jej das negatko..to, ze je tu bazar neznamena, ze si tu môze kazdy robit co chce..

monka9999
24. feb 2012

@traktor adminovi som už napisala a ona už si melie svoje.vraj ked tam tie skladačky neboli odfotene tak jej samozrejme chybaju.pekna blbost.negativne som jej dala.

zanika1983
24. feb 2012

@monka9999 aj nam sem napiste jej nick

akika722
24. feb 2012

@heni79 čo škoda? 😕
@monka9999 keby mi to vadilo poslala by som to späť a pytala by som eura..pochybujem že ona v obchode kupila nekompletne choditko..ak sa tie vkladačky stratili mala nato upozorniť a znžiť cenu...urobila chybu,neupozornila nato tak nech nesie nasledky ona...
ak by to nešlo po dobrom dostala by odo mna velmi "pekne" hodnotko a požiadala by som admina o pomoc..toto sa nerobi 🙄 ak by bola čestna napiše pravdu..no bohužial,vela matkam tu ide o biznis,zhrabnuť prachy a viac neriešiť 🙄

akika722
24. feb 2012

@monka9999 to je aka blbosť 🙄 ona ťa nato mala upozorniť že kupuješ vec ktorej chybaju sučiastky

monka9999
24. feb 2012

@akika722 že ved ona tam tie vkladačky nemala odfotene.a ked jej to ja pošlem spet dobierkou ona to nepreberie,pridem o dalšie peniaze.

akika722
24. feb 2012

@monka9999 ale jej povinnosť bola upozorniť nato..ak nerieši rieš ty s adminom ..ozaj,hod jej nick aby si druhe dali pozor..možno toto nakopne mamičku a uvedomi si že toto sa nerobi..nie pekne od nej

monka9999
24. feb 2012

@zanika1983 ona akosi nereaguje nato,ked som jej napisala ake navrhuje riešenie.ved ja pridem o kolke peniaze.len za dobierku som kolko platila a ešte ked to pošlem spet,a ona to nepreberie,tak to mam 3krat poštovne.a 11eur k tomu.

monka9999
24. feb 2012

@akika722 recarre je jej nick.mala len 1dobre hodnotenie.už sa ani neozyva.